Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Ez egy vállalkozás, ami átsegít a vizsgán valamilyen módszerrel. Ha tudást ad, azért fizetni kell.
Ha csalás, ügyeskedés, trükközés, ha plágium, akkor büntetni kell. - nem én fogom feljelenteni őket, tegye meg valamelyik házmester.
A részleteket nem ismerem, mert nem fizettem be a 2 órás kurzusra, de ha valaki már átesett rajta, mindenki örülne, ha elmondaná hogy zajlik.Ha én megtanulok egy iskolában, vagy autodidakta módon az interneten ingyenesen elérhető anyagokból valamit, a tudásomat én miért is nem adhatom tovább bárkinek pénzért? Nem a tankönyvet, vagy a neten elérhető anyagot adom át, hanem az abból megszerzett tudást tanítom saját szavaimmal, saját vázlataimmal.
Le van írva bárhova is, hogy ők az ingyenes osztrák anyagot tanítják?
El sem tudjátok képzelni, hogy vannak emberek, akik nem értenek az internethez, számítógéphez és segítségre szorulnak? És ez a segítség nem ingyenes, hanem, pénzért van? Nem kell ahhoz 70 évesnek lenni, hogy ne tudd mi az a számítógép. Nézzetek szét kicsit művészi környezetben. Teljesen más világban élnek, a könyv az egyetlen dolog, amit használnak, se tv, se számítógép, se telefon, se internet. Rájön, hogy neki kell egy drón, mert azzal fog művészkedni. Neki is ingyen kell segíteni levizsgázni az osztrák oldalon?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest