Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Statikus

senior tag

válasz NvidiaRTX #7542 üzenetére

És te a videoknak hiszel, vagy a saját tapasztalatodnak? Én Budapest sűrű részein is repültem már, talán 100m volt táv, amikor csipogott, hogy nincs jel, gyenge jel. Kicsit mozogtam és megvolt. Mindezt úgy, hogy nem volt rálátás, két ház volt közöttünk.

És ha szeretnéd, olyan videót is tudnék készíteni, hogy szobán belül, fél méter távolságban sincs jel. Csak egy jelzavaró kell. Jelzavaróval pedig bármit megzavarok, nem csak a wifi-t.

Kiváncsi lennék ki volt az a barom, aki kitalálta ezt a mondást: akinek telik majomra legyne pénze banánra is... Autónál ez még igaz is. Van sok proli a panelrengetegben, akinek csak az számít, hogy meglegyen a fasza autó, persze 99% hitelből, törlesztgeti, amíg van állása, aztán amikor valami baj van, már viszik is az autót. De legalább megmutathatta, hogy volt - fullhitelből. Nem gondolom, hogy a drón egy olyan dolog, amit minden hülye megvesz, csak azért, hogy legyen. Ha így lenne, lépten nyomon jönnének szembe a drónok. Szintén Budapest és környező települések környékén még soha nem futottam össze másik drónnal, persze ez azt jelenti, hogy nem olyan helyeken járok, ami másnak is érdekes lehet.

A szabályok megszegését viszont igenis szankcionálják, súlyosságtól függően elsőre figyelmeztetéssel, utána pénz, majd elkobzás, repülés megtiltása, kötelező ismételt vizsga - ha lenne kötelező első vizsga :) Ehhez azért még nagyon gyerekcipőben járunk, ezért szabad a rablás, szabad a fotózás, szabad a kukkolás, szabad minden, a károkozás is...

Új hozzászólás Aktív témák