- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
És te a videoknak hiszel, vagy a saját tapasztalatodnak? Én Budapest sűrű részein is repültem már, talán 100m volt táv, amikor csipogott, hogy nincs jel, gyenge jel. Kicsit mozogtam és megvolt. Mindezt úgy, hogy nem volt rálátás, két ház volt közöttünk.
És ha szeretnéd, olyan videót is tudnék készíteni, hogy szobán belül, fél méter távolságban sincs jel. Csak egy jelzavaró kell. Jelzavaróval pedig bármit megzavarok, nem csak a wifi-t.
Kiváncsi lennék ki volt az a barom, aki kitalálta ezt a mondást: akinek telik majomra legyne pénze banánra is... Autónál ez még igaz is. Van sok proli a panelrengetegben, akinek csak az számít, hogy meglegyen a fasza autó, persze 99% hitelből, törlesztgeti, amíg van állása, aztán amikor valami baj van, már viszik is az autót. De legalább megmutathatta, hogy volt - fullhitelből. Nem gondolom, hogy a drón egy olyan dolog, amit minden hülye megvesz, csak azért, hogy legyen. Ha így lenne, lépten nyomon jönnének szembe a drónok. Szintén Budapest és környező települések környékén még soha nem futottam össze másik drónnal, persze ez azt jelenti, hogy nem olyan helyeken járok, ami másnak is érdekes lehet.
A szabályok megszegését viszont igenis szankcionálják, súlyosságtól függően elsőre figyelmeztetéssel, utána pénz, majd elkobzás, repülés megtiltása, kötelező ismételt vizsga - ha lenne kötelező első vizsga
Ehhez azért még nagyon gyerekcipőben járunk, ezért szabad a rablás, szabad a fotózás, szabad a kukkolás, szabad minden, a károkozás is...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ehhez azért még nagyon gyerekcipőben járunk, ezért szabad a rablás, szabad a fotózás, szabad a kukkolás, szabad minden, a károkozás is...