Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
t72killer
üzenetére
Ez nagyon hasonlít a Pix4D Capture progihoz. Annak a felvételt készítő része ingyenes de persze a feldolgozó már pénzes.
Ha térképet készítek (ortofotót) akkor a programozott repülést választom és ha DJI cuccal csinálom, akkor a Pix4D Capture progival tervezem és repítem a cuccot. Ha merevszárnyú, akkor a Mission Plannert használom mert azokban a vezérlő Pixhawk.
Ha viszont 3D modell a cél, akkor én kézzel repítem a koptert. Sokszor elég közeli képeket is kell készítenem és ott már nem bízom az automatikában. Pontosabban abban még bízok, csak a GPS lokalizáció necces. Sokszor tapasztaltam, hogy egy "belőtt" nyomvonalat újra repítve akár 1 méter offset hiba is van az előző nyomvonalhoz képest. Az ok érthető, tehát nem ez a bajom, hanem ha ezen okból "érintő fogást" venne a kopter az épületen akkor azért nem lenne felhőtlen az örömöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest