- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Miért is rakná bele a csúcstechnikát egy alap "mini" készülékbe a gyártó?
Azért vannak kategóriák, úgy, mint az autóknál, hogy az ember fia el tudja dönteni mire van szüksége, mit tud megfizetni.
Egyszerűség kedvéért van egy VW Polo, egy Golf, egy Passat és egy felsőkategória (nem ismerem a márkát). Egy Pólóban soha nem lesz 4 elektromos ablak, duálklíma, sportfutómű, golyóálló üveg akármi... mert az egy belépő szint. Vegyél felsőkategóriát, abban benne lesz minden, amit csak akarsz.A Mini egy belépő szint, a Mini 2 is az, csak 1-2 évvel későbbi kiadás.
Ez egy 249 grammos drón, arra van, hogy olcsón megkapd, legyen egy DJI élményed, érezd, hogy ez nem egy szar olcsó 20 ezres repülő valami, hanem egy DJI drón. Arra van, hogy megszeresd, hogy többet akarj. Ha többet akarsz, veszel újabbat, nagyobbat, még többet.
Na ez a Marketing.
Az, hogy nem rakják bele a legkisebb termékbe a csúcskategóriás elemeket az inkább üzletpolitika, nem marketing - szerintem.Valamikor, közel 30 éve nyári munkaként dolgoztam IBM-ben, HHD-ket szereltünk. Emlékeim szerint akkoriban még megbájtokban mérték a HDD-k kapacitását. "Belsősként" hallottam olyan infókat, hogy már létezik a 2GB-os technológia, de majd csak 2 év múlva adják ki, mert amiket most gyártanak, azt is el kell adni... Ez nem marketing, hanem üzletpolitika. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Revolut
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Eladó OKAI Neon Lite
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest