Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomdriver
üzenetére
Nincsen "care" rájuk. Ezek nem vesznek el, mert olyan csúnya a színük, hogy nincs az a magas gaz ahol ne találná meg az ember. 10m-re állítottam be az RTH-t és úgy csináltam, hogy legyen egy fasor az homepoint és a madár között. Persze, bekészültem, hogy elkapom, vagy fára kell másznom, de szépen megoldotta. Első körben jobbra-balra próbált átjárót keresni, majd felemelkedett de nem elég magasra. Aztán elsírta magát a távirányítón, hogy nem fog tudni hazajönni, és némi szerencsétlenkedés után leszállt a fasor mellett.
Érdemes még csíkokat is rakni a drónodra, mert a madarak sokkal kevésbé támadják meg a csíkos dolgokat. ALI-ról lehet rendelni a Mavic-ekre baromi jó "gúnyákat"
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest