- Google Pixel 10a – évismétlés
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Igen tudom. Bár zöldet tuti nem vennék, mert ha leesik akkor a fűbe elég nehéz megtalálni.
Viccet félretéve FCC moddolással már elég jó a Spark hatótávja. Kérdés hogyha esetleg valami történik, akkor ebben az esetben a garancia esetleg bukta-e, hogy belepiszkáltál a szoftverbe egy kicsit?
Illetve ami a Spark mellett szól az "olcsó"-nak mondható akku. Legalábbis a Phantomokhoz képest mindenképp olcsóbbnak mondható akku. Itthonról is már 18k környékén be lehet szerezni.Nagyon kíváncsi vagyok hogy mikorra éri el a technika hogy egy Spark-nak 30 perces repideje legyen, meg mondjuk kapjon egy OcuSync-et. Szerintem vinnék mint a cukrot. Talán 2-3 éven belül elérhető lesz.
Elég nehéz dönteni hogy AIR legyen vagy Spark. Nyilván a józan ész a Spark-ot mondja, mert azért 12-13 perc annyira vészesen nem kevés, de az AIR erre még ráver vagy 5 percet, illetve mondanám hogy szebb jobb a videó minősége, de mivel nem munkagép lenne hanem csak saját magamnak videóznák, elég lenne a Spark is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viccet félretéve FCC moddolással már elég jó a Spark hatótávja. Kérdés hogyha esetleg valami történik, akkor ebben az esetben a garancia esetleg bukta-e, hogy belepiszkáltál a szoftverbe egy kicsit?