- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem is beparáztatott a gépem; Minap küldtem el az Inspire-t olyan másfél-két km-re, ott néztem egy csomópontot felülről. Aztán lusta voltam visszahozni, nyomtam neki egy RTH-t. Álltunk a mező sarkán a haverommal dumáltunk és fel sem tűnt, hogy sehol a sas már egy jó ideje. Erre hallom, hogy a hátunk mögül iparkodik a landigpad-re!
Visszanéztem merre járt, hát nem egyenesen hazajött, hanem csűrt egy 3km-es félkört és szépen berepült a lakott terület fölé és onnét jött haza. Majdnem agyfaszt kaptam, mert nem váltottam ki a légtérhasználatit
Nagy mák, hogy nem lett semmi gond, soha többet nem használom az RTH-t, vagy ha igen akkor figyelek közben.
Ez is mutatja mennyire feleősségteljes dolog ez és nem szabad bízni a technikában
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Visszanéztem merre járt, hát nem egyenesen hazajött, hanem csűrt egy 3km-es félkört és szépen berepült a lakott terület fölé és onnét jött haza. Majdnem agyfaszt kaptam, mert nem váltottam ki a légtérhasználatit
Nagy mák, hogy nem lett semmi gond, soha többet nem használom az RTH-t, vagy ha igen akkor figyelek közben.
Ez is mutatja mennyire feleősségteljes dolog ez és nem szabad bízni a technikában