- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem is beparáztatott a gépem; Minap küldtem el az Inspire-t olyan másfél-két km-re, ott néztem egy csomópontot felülről. Aztán lusta voltam visszahozni, nyomtam neki egy RTH-t. Álltunk a mező sarkán a haverommal dumáltunk és fel sem tűnt, hogy sehol a sas már egy jó ideje. Erre hallom, hogy a hátunk mögül iparkodik a landigpad-re!
Visszanéztem merre járt, hát nem egyenesen hazajött, hanem csűrt egy 3km-es félkört és szépen berepült a lakott terület fölé és onnét jött haza. Majdnem agyfaszt kaptam, mert nem váltottam ki a légtérhasználatit
Nagy mák, hogy nem lett semmi gond, soha többet nem használom az RTH-t, vagy ha igen akkor figyelek közben.
Ez is mutatja mennyire feleősségteljes dolog ez és nem szabad bízni a technikában
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Visszanéztem merre járt, hát nem egyenesen hazajött, hanem csűrt egy 3km-es félkört és szépen berepült a lakott terület fölé és onnét jött haza. Majdnem agyfaszt kaptam, mert nem váltottam ki a légtérhasználatit
Nagy mák, hogy nem lett semmi gond, soha többet nem használom az RTH-t, vagy ha igen akkor figyelek közben.
Ez is mutatja mennyire feleősségteljes dolog ez és nem szabad bízni a technikában