Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
tirszin
üzenetére
Én egyszerűsítem az efféle történeteket...
Mivel én nem tudok ilyen cuccot tervezni, úgy, gondolom,nálam jobban értenek hozzá a mérnökök akik az adott készüléket tervezték...
Egyszerű logikammal azt gondolom,ha ez ennyire egyszerű lenne,hogy kikapcsoljuk a komponensek áramellátását, majd vissza egy kapcsolóval mikor pld. sport modbol vissza állunk normál repülési módba,,, és ezzel megoldható lenne a hűtés probléma köre,akkor azt szerintem ig, oldanák meg,,és nem plusz alkatrészel, stb... Abban a világban,és iparban ,ahol egy darab diodaval,vagy akár csavarral is spórolnak a gyártók... feleslegesen nem szoktak alkatrészt beépíteni..amin tudnak , spórolnak...A cég nem fizet nekem semmit,sajnos nem is szponzorál, és markafetisisztanak sem tartom magam,,ellenben azt gondolom egészen addig "elég nagy spilerek" ,amíg ők a piacvezető gyártók... egyszerűen nincs, vagy nagyon hajszál vékony az alternatívák szelete a piacon....
Én így gondolkodom erről,,,

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32GB DDR4 3200
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest