- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
MlbMatic
üzenetére
Szarnak egyáltalán nem mondanám, szerintem egy nagyon jó kis gép lett, szerintem én is fogok venni. Sajnos minden szenzor a súlycsökkentésnek esett áldozatul. Biztos lehetett volna bele szenzorokat rakni rendesen, de akkor a 250g-on túlment volna, illetve repidőbe sem tudott volna ennyit, stb..
Aki meg így áll hozzá hogy szenzorok hiánya miatt nem vesz gépet, el kellene gondolkoznia hogy otthon inkább legózzon. DJI-nál könnyebben irányítható gép nincsen, aki ezt se bírja tényleg fogjon bele másba. Egy vitorlázóba vagy versenydrónba hol vannak ilyen dolgok, aztán azokat is rengeteg ember veszi, és akik a határokat nem feszegetik, egybe lehozzák a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest