- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Jól van jól...

Csak azt nem szeretném, hogy lassan minden város piros zóna legyen valamiért...
Engem annyira nem zavar a nfz, mert külterületen, a világ végén a kutyát nem zavarom a röpködéseimmel, meg amúgy sem merek magasra menni, csak tényleg minek fejlesztik a drónokat, szoftvereket egyre jobbra és jobbra (akadályérzékelés minden oldalon, intelligens akadálykikerüléssel továbbrepülés, stb...) ha a végén csak sivatagban és max 10 méter magasan lehet majd repülni, suttyomban...
OK, az akadálykikerülés jól jön a kaktuszoknál, na de mégis
Tudom, sarkítok, de inkább tegyék kötelezővé a jogsit, legyen nagyon szigorú a vizsga, legyen kemény a büntetés jogsi nélküli repkedéskor (belterületen, vagy emberek 100 méteres körzetében, ahol tényleges kárt lehet okozni...) és akkor nem a drónokat kell lebutítani, hanem korlátozva lesz az igénybe vevők köre azokra, akik tudják/akarják is normálisan használni a technikát...
De tudom, egyszerűbb szoftveresen korlátozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest