- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
[Csatt!] Na, ez volt a tenyerem és a homlokom találkozása. :D Basszus: igazad van, anno jó kis ISA -s SB16 -ot nem akarta az XP, de én bemutattam egymásnak őket manuálisan, csak a gémportot nem akarta rajta megismerni, mondván, hogy őt már nem ismeri hírből sem.. Fene a kényeskedő izlését. :DDD
-
Polesz
addikt
Nah mivel öregszik a topic és közben megoldottam a problémát (kopp-kopp) ezért leírom a tapasztalatokat. Szóval aki winxp-t használ az felejtse el sürgősen az ISA-s cuccokat. A kedves drága aranyos xpcske ugyanis nagyívben tett rá, hogy ott volt és az irq kiosztás is elég érdekesre sikeredett. A modem és az usb (legjobb párosítás Sharon Stone és George Douglas óta :DDD) nem szeresse egymást. Szóval az xp csak várt, várt és várt. Én is vártam vártam és vártam, majd a modemet kidobtam és elkezdtem gondolkodni (néha szoktam még ha nem is látszik :D) és lőn megvilágosodás. IRQ manuálisan bekonfigol és minden megy mint a karikacsapás. Persze az xp tetű ezen a gépen, de nem én akartam! :)) Na szal ennyi a történet. Happy end meg virágeső :))
-
Cathfaern
nagyúr
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de próbáld meg egy másféle portra csatlakozó egérrel, vagy billentyűvel. Lehet, hogy a port a hibás. Ha tudnád, én mennyit szívtam amiatt, hogy a ps/2-es port elromlott, az egér meg erre csatlakozott. A gép meg teljesen véletlenszerűen lefagyott. De legalább az egérmutató mozgott tovább rendesen :D (komolyan! :D).
-
Pacák
senior tag
A 366 -os celeroncsos gépen mi a rák csippel van szerelve az Asus 3D Explorer? Valami s3 bigyó esetleg? Prószáld letiltani a szükségtelen eszközöket a lap biosában: kezdetnek a két soros portot, ha ps/2 -es egered van, akkor úgyis szükségtelen a soros port. (Az s3 -as csodák néhány esetben összeakadnak a soros portokkal.)
[Szerkesztve] -
Club
őstag
1: Az, hogy nemlehet olvasni a kátyát, nembiztos hogy a kártya hibája, mivel lehet, hogy a gép nem küldi át rendesen a rögzített képeket.
Egy olyan kártyával próbáld meg ami ehhez való(ha tudsz szerezni), és müködőképes egy másik gépben.
2:Én úgytudom(kövezzetek meg ha nem:) ), hogy az XP-hez legalább 600Mhz kell, és 192Mbyte RAM.
Hogy nem indul újra az 5-6 indítás után, azt csak ennek tudom tulajdonítani.
Peace:) -
Cathfaern
nagyúr
Mindhérom problémára a megoldás: a Windows érzi rajtad a linux szagát, s emiatt ellenségesként viselkedik :D
Probléma 1:
Nem lehet, hogy a gép USB portja/ a fényképező USB portja/ az USB kábel a rossz?
Probléma 2:
Canon oldalán jártál már?
Probléma 3:
Ha jól tudom, ez előfordul. Ilyenkor két lehetőség van: keresel egy olyan TV náző programot, ami általánosan kezeli a tunereket, így driver sem kell hozzá. Viszont nem minden chip-et támogat, természetesen.
Ha ez nem jön össze, akkor nincs más megoldás: régi Win-t a gépre :(
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest