- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de próbáld meg egy másféle portra csatlakozó egérrel, vagy billentyűvel. Lehet, hogy a port a hibás. Ha tudnád, én mennyit szívtam amiatt, hogy a ps/2-es port elromlott, az egér meg erre csatlakozott. A gép meg teljesen véletlenszerűen lefagyott. De legalább az egérmutató mozgott tovább rendesen :D (komolyan! :D).
-
Cathfaern
nagyúr
Mindhérom problémára a megoldás: a Windows érzi rajtad a linux szagát, s emiatt ellenségesként viselkedik :D
Probléma 1:
Nem lehet, hogy a gép USB portja/ a fényképező USB portja/ az USB kábel a rossz?
Probléma 2:
Canon oldalán jártál már?
Probléma 3:
Ha jól tudom, ez előfordul. Ilyenkor két lehetőség van: keresel egy olyan TV náző programot, ami általánosan kezeli a tunereket, így driver sem kell hozzá. Viszont nem minden chip-et támogat, természetesen.
Ha ez nem jön össze, akkor nincs más megoldás: régi Win-t a gépre :(
Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest