Hirdetés
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Na szóval többszörös problémával állok szemben nem is tudom, hogy hol kezdjem.
Adott 2 gép, mind a kettő winxp sp1-el telepítve. Az egyik cel900, a másik cel366, mindkettő VIA-s csippen csücsül.
Probléma 1:
Adott egy HP 315 Digitális fényképezőgép. Az xp szépen felismeri és feltelepíti hozzá a meghajtókat, és a compact flash kártya mint cserélhető lemez meg is jelenik. Eddig rendben van, viszont sem a hp programja sem pl intézőből ezt az egységet nem lehet látni. A hp program valami cannot akármi problémával leáll és nem hajlandó másolni, a win pedig egyszerűen közli, hogy nincs ilyen meghajtó lemez kéne bele. A tulaj elmondása szerint a laptopon amin win98 fut rendben megy a másolás. Végülis van egy HP photosmart 1000-es nyomtatója amiben van CF kártyaolvasó is és ha abba illesztem a kártyát akkor gyönyörűen lehet olvasni róla az adatokat. Tehát ebben kérnék először is segítséget, hogy mit csináljak vele. Kisbalta és egyéb szerszámok emlegetése már szóba jött, de nem megoldás :)
Probléma 2:
Canon PowerShot Pro70 Digitális fényképező és kamera. Ez valamilyen úton-módon a gép egyik szabad sorosportjával kell összekötni és akkor lehetne áttölteni a cuccokat a gépre. A tulaj szerint szoft nincs hozzá, a winxp mint új hardvert meg se találja. Ha valaki tudja, hogy ezzel mi a rákot kezdjek azt megköszönném :)
Probléma 3:
Valamilyen AverMedia tvtuner. Az eredeti gyári cd-n nincs XP-s driver. A win2000-esre közli, hogy ez bizony kőkeményen nem lesz jó hozzá. Ha feltelepítem úgy tűnik, hogy rendben megy, de 1-2 újraindítás után az xp elhal és csak reinstall hozza helyre amikor megint csak közli, hogy ezt a hardvert inkább ne. Ha ehhez létezik új driver, vagy valami rafinált trükk azt megköszönném.
Probléma 4:
Álmos és fáradt vagyok és ilyen hülyeségekkel zaklatnak engem ezért kénytelen vagyok én is ilyen hülyeségekkel zaklatni Titeket. Amúgy ráállok én is a problémára és keresek, mert gugli az én barátom, de ha valaki tényleg tud valami okosat az ne fogja vissza magát :DDD:DDD:DDD
Köszönöm ennyit szerettem volna hirtelen.
Aktív témák
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest