- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Egy ideje fent van a DÁP alkalmazás, működik is (vagy legalábbis azt hittem...rendőri igazoltatás QR kód megjelent, adatok megjelentek).
Tegnap rányomtam az erkölcsi bizonyítványra. Csak homokórázott. Na, mondom biztos valami szerver oldali hiba. Ma újra próbáltam, ugyanaz. De mást sem tudtam előhívni (sem adatokat, sem QR kódot igazoltatáshoz). Hát akkor biztos nálam van hiba az applikációval, így töröltem először a gyorsító tárat (az nem oldott meg semmit), majd az alkalmazás összes adatát. És most nem tudok visszalépni

Csak a regisztrációt engedi! Ez komoly, hogy minden alkalommal (telefoncsere, teljes visszaállítás, vagy bármi miatt törlöm az alkalmazást) újra kell regisztrálni???

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital : Gari- 2027-05-07
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest