Hirdetés
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
Működik újra!
Szerintem, ha megmutatod a rendőrnek hogy nem működik az app, akkor biztos nem visz be. Megkérdez minden adatot rólad és lekéri a rendszerben, hogy stimmel-e, ahol látni fogja rólad a képet és mehetsz utadra...
Nekem valóban root-olt a telóm, de így is simán müködik.
-
cocka
veterán
-
dbius
veterán
Nincs hozzá köze. Tegnap csináltam én is végig, ismét (lásd pár hozzászólással visszább az okot).
Viszont egyből nekem sem engedte az e-személyivel való aktiválást, szürke volt ez a funkció, amikor végigmentem a beállítási folyamaton.
Ekkor kiléptem az appból, majd vissza, így már engedte (nem volt kiszürkítve) és sikeresen megtörtént az aktiválás.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest