Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
vertesy #1082 üzenetére
Szia!
Nekem is jelentkezett már ez a probléma, de csak olyankor, amikor a teló nem kapott elég mobilnetet (kevés térerő miatt), és/vagy a Play áruháztól elvettem a hálózati használati jogot. [link]
Annyi biztos, hogy amikor wifin van, vagy van megfelelő hálózat (és a Play használhat netet), hibátlanul működik, tehát tippem szerint valamit csekkol a Play-ről indulás közben, amin ha elhasal, akkor nem hajlandó indulni. -
EmberXY
veterán
A DÁP törvény ( [link] )
46. §(3)" A személyiadat- és lakcímnyilvántartásban szereplő természetes személy felhasználó (1) bekezdés b) pontja szerinti azonosítási szolgáltatást a 11. § (2) bekezdésben foglalt digitális állampolgárság felhasználói profil felhasználó általi aktiválásáig veheti igénybe, ezt követően kizárólag az (1) bekezdés a) pontja szerinti azonosítási szolgáltatást veheti igénybe."
119. § (6) "A személyiadat- és lakcímnyilvántartás hatálya alá tartozó személy – a 46. § (3) bekezdésétől eltérően – 2025. december 31-ig az e törvény 46. § (1) bekezdésében meghatározott valamennyi, a Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás útján azonosíthatja magát."
-
-
EmberXY
veterán
Mobilnet kapcsolattal próbálod a telón?
Már én is tapasztaltam furcsaságokat, mintha időnként nem lenne elég neki a sávszél, vagy nem tudom.
Sőt, olyannal is találkoztam, hogy ha a Play áruháztól elveszem a nethasználati jogot, akkor egy idő után a DÁP el sem hajlandó indulni, azt írja, hogy a készülékem vagy rootolt, vagy nem a Play-ről telepítettem az appot, pedig egyik se igaz... Szóval vannak furcsaságok. -
EmberXY
veterán
E-személyivel a legegyszerűbb, máskülönben marad a kormányablak. Ez sajnos egy olyan probléma, amit még nem tudtak megoldani, vagy nem is akarnak, esetleg nincs is rá logikus megoldás.
Én is azt gondoltam, hogy létezhet valami backup, egy azonosító, amit utána vissza lehet tölteni bizonyos személyazonosítás mellett, de ezek szerint nincs ilyen, ezzel együtt kell élni, amíg nem lesz mindenkinek erre alkalmas e-személyije.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Én is beüzemeltem a DÁP-ot (Az Ügyfélkapu + mellé, egyszer élünk).
E-személyivel kb 2 perc alatt sikerült is, de a kérdésem az lenne, hogy ha mondjuk telót cserélek, vagy az appot újratelepítem, stb, akkor újra kell regisztrálnom, vagy van valami azonosító, amit ha megadok, akkor "megismer", van erről valami infó?
Az Adataim menüben látok egy olyat az Okmányok felsorolásánál, hogy Digitális állampolgárság azonosító, ez mire való, ezzel tudok valamit kezdeni később?
Mert ugyebár a 2 faktoros hitelesítőkről tudok backupot készíteni (vagy akár a google felhőbe), de a DÁP később csak akkor "ismer meg", ha ismét regisztrálok benne?
Köszi előre is, ha felhomályosítotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest