- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Ez lesz a megoldás a korábbi hozzászólásban írt problémámra:
ha a Play áruháztól elveszem a nethasználati jogot, akkor egy idő után a DÁP el sem hajlandó indulni, azt írja, hogy a készülékem vagy rootolt, vagy nem a Play-ről telepítettem az appot,
Elvettem a mobilnetet a Google Play-től mert "HÁTTÉR" adaként csinált nekem anno egy 100MB-os fogyasztást emiatt berágtam rá.
(Domino Maratonnal netezem minden MB-ra oda kell figyelni)
Akkor ez lehet a gond. -
csendes
addikt
A digitális állampolgárság azonosító a legvitatottabb eleme a 2023. évi CIII. törvénynek. Lehetőséget nyújt további felhatalmazás nélkül arra, hogy segítségével egyszerre minden személyes adathoz hozzáférjen az állam. Így lényegében értelmetlenné válik az, hogy van személyi szám, személyi igazolvány szám, TAJ szám, adoazonosító jel,, amikkel csak az adott adatkezeléshez szükséges információhoz lehet hozzáférni.
Ahogy a Gyűrűk urában szerepel:
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,
Mordor éjfeket földjén, sűrű árnyak mezején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest