- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Amikor bejött a DÁP app, pár hónapja összeraktam hogy a telefont lássa NFC olvasónak a desktop proxy program-ja (amiből screenshot-oltál), de a tároló elem tanúsítványát nem tudta frissíteni a 2021 előtti személyin. Szórakoztam vele egy negyed órát hátha, de végül feladtam. De mint le is van írva, nem fog menni 2021 előttivel. Ez van.
Nem néztem utána de a tanúsítvány szerintem nem a kártyán van, hanem valahol a kormányzati szervereken, és csak azzal van aláírva a kártyádon a tároló elem aktuális tartalma, ha ezt cserélik, újra alá kell írni az adatokat a chip-en hogy a tanúsítvánnyal összetaláljon (kb. mint egy https domain-nek az SSL tanúsítványa, az is csak addig érvényes amíg egyrészt alá van írva, másrészt amíg a fő tanúsítvány amihez ki lett állítva annak az érvényessége érvényes; ami lejárt itt szerintem az az utóbbi analógiája), és amennyire értettem ebből az utolsó lejárt 2023-ban, azóta nem hosszabbították, ami a kártyákon van adat az így hiteltelenné vált.
Gondolom a régi személyiben lévő chip nem kompatibilis az újjal amit használnak (túl kicsi a memóriája, vagy nem ismeri azt a titkosítást, stb.)Már úton van az új személyi, plusz be is aktiváltam a DÁP-ot a régivel ha már arra jártam.
Meglepő módon nekem most épp minden funkció működni látszik, biztos jó épp a csillagállás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Új Bontatlan iPhone Air 256Gb - Space Black 3 Év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest