- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- iPhone topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Amikor bejött a DÁP app, pár hónapja összeraktam hogy a telefont lássa NFC olvasónak a desktop proxy program-ja (amiből screenshot-oltál), de a tároló elem tanúsítványát nem tudta frissíteni a 2021 előtti személyin. Szórakoztam vele egy negyed órát hátha, de végül feladtam. De mint le is van írva, nem fog menni 2021 előttivel. Ez van.
Nem néztem utána de a tanúsítvány szerintem nem a kártyán van, hanem valahol a kormányzati szervereken, és csak azzal van aláírva a kártyádon a tároló elem aktuális tartalma, ha ezt cserélik, újra alá kell írni az adatokat a chip-en hogy a tanúsítvánnyal összetaláljon (kb. mint egy https domain-nek az SSL tanúsítványa, az is csak addig érvényes amíg egyrészt alá van írva, másrészt amíg a fő tanúsítvány amihez ki lett állítva annak az érvényessége érvényes; ami lejárt itt szerintem az az utóbbi analógiája), és amennyire értettem ebből az utolsó lejárt 2023-ban, azóta nem hosszabbították, ami a kártyákon van adat az így hiteltelenné vált.
Gondolom a régi személyiben lévő chip nem kompatibilis az újjal amit használnak (túl kicsi a memóriája, vagy nem ismeri azt a titkosítást, stb.)Már úton van az új személyi, plusz be is aktiváltam a DÁP-ot a régivel ha már arra jártam.
Meglepő módon nekem most épp minden funkció működni látszik, biztos jó épp a csillagállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Remake-et kap a FATAL FRAME II: Crimson Butterfly
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest