- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
cocka
veterán
Én nagyjából értem, hogyan kell használni és tudom is kezelni az érintőképernyőt, de rohadtul felidegesít, mert a magabiztosságot vagy nem is tudom mi erre a megfelelő szó, egyszerűen rontja.
Ha nem pontosan találom el a nagy ujjaimmal az adott dolgot, akkor máris nem az történik, amit akartam. Vagy egyszerűen nem történik meg, aminek kéne, hogy mondjuk csak 5. alkalommal méltóztatik megnyílni valami stb..Úgy fogalmaztam meg ezt magamban, hogy minél jobban egyszerűsíteni akarnak egy beviteli eszközt, annál nagyobb az esélye, hogy végül nem azt viszed be vele, amit szerettél volna. Ez a bizonytalansági faktor csak nő.
Nekem e szerint a skála a következő:1. billentyűzet
2. egér
3. érintőképernyő
4. (ez már valami levegőben kalimpálás lenne)Aki szerint a 4. a legegyszerűbb lenne, az kérdezze meg Illényi Katicát mennyire könnyű tereminen játszani.
Pl. egérrel se használok soha drag & dropot, mert ha véletlenül nem az történik, amit szerettem volna, akkor lehet nyomozni, hogy egyrészt mi történt (jó esetben láttad is), másrészt mit nyomtál, hol és hogyan engedted el stb.. gyakorlatilag utólag kideríthetetlen, főleg ha adott funkciót nem szoktál úgy használni, tehát tapasztalatod sincs róla.
-
ledgeri
nagyúr
Szerintem a DÁP nem annyira "szaki" hogy egy PC-s android emulátort ne lehessen használni vele (programilag maga nem blokkol/detektál.... gondolom), ha az megfelelne.
A többi meg egyéb vezérlők, és programok kérdése. (ha csak abból indulok ki, hogy a probléma az, hogy az okostelefon, mint hardver lett említve, és nem a kényszerülés mikéntje, vagy annak használatot befolyásoló tényezői).
Aktív témák
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest