Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Aktív témák
-
cocka
veterán
Én nagyjából értem, hogyan kell használni és tudom is kezelni az érintőképernyőt, de rohadtul felidegesít, mert a magabiztosságot vagy nem is tudom mi erre a megfelelő szó, egyszerűen rontja.
Ha nem pontosan találom el a nagy ujjaimmal az adott dolgot, akkor máris nem az történik, amit akartam. Vagy egyszerűen nem történik meg, aminek kéne, hogy mondjuk csak 5. alkalommal méltóztatik megnyílni valami stb..Úgy fogalmaztam meg ezt magamban, hogy minél jobban egyszerűsíteni akarnak egy beviteli eszközt, annál nagyobb az esélye, hogy végül nem azt viszed be vele, amit szerettél volna. Ez a bizonytalansági faktor csak nő.
Nekem e szerint a skála a következő:1. billentyűzet
2. egér
3. érintőképernyő
4. (ez már valami levegőben kalimpálás lenne)Aki szerint a 4. a legegyszerűbb lenne, az kérdezze meg Illényi Katicát mennyire könnyű tereminen játszani.
Pl. egérrel se használok soha drag & dropot, mert ha véletlenül nem az történik, amit szerettem volna, akkor lehet nyomozni, hogy egyrészt mi történt (jó esetben láttad is), másrészt mit nyomtál, hol és hogyan engedted el stb.. gyakorlatilag utólag kideríthetetlen, főleg ha adott funkciót nem szoktál úgy használni, tehát tapasztalatod sincs róla.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest