- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Félig meddig vág csak ide, de én is csatlakoztam a Digi Mobilosok listájához. Mint tartalék telefont szeretném használni ezért egy régi LG p700 -as készüléket vettem elő ami sajnos T-s függő. Jul.2.-án küldtem el a függetlenítési kérelmet az IMEI számal a weboldalon amire Jul.3-án jött is az sms hogy sajnos nem áll rendelkezésükre a szükséges kód és bekérték a gyártótól.
A kérdésem az lenne hogy erre egyébként törvényileg hány munkanap áll rendelkezésükre hogy válaszoljanak? -
törölt tag
válasz
lorcsi #15103 üzenetére
Óvatosan a vásárlással!
... mert, nagyon sok MiFi-ben/hotspotban NEM működik a DIGI Mobil teszt ill. a DIGINet Aktív 50 (csak adat) SIM.
(Egészen pontosan működik - pl. 2G-n - de, mivel az Internet 4G/LTE-n megy és az eszköz 4G-n nem kapcsolódik így nem tudod internetezésre használni ezeket az eszközöket.)Az alábbiban tuti működik, mert én ebben használom az adat SIM-et és a teszt SIM is működött benne, amikor az volt benne, míg nem volt adat SIM-em.
Az alábbival is megy. Egy ismerősömnek ez van és működik benne.
-
n00n
őstag
válasz
tomazin #15097 üzenetére
Csináltam egyet, másodpercenként cseréli a képet. Június 3-tól gyűjtöm a képeket, de azelőtt azt hiszem egy kis változás volt még:
https://s3.gifyu.com/images/digi_lassabb8c7ac2da75b86544.gif
A keret színét pár hete megváltoztatta a Digi, kicsit idegesítő annál a váltásnál.
-
leviske
veterán
Sziasztok! Van itt olyan ember, aki kapott számlát azóta, hogy megkötötte a digi mobil előfizetését? Júniusban még gond nélkül megjött, az ebben a hónapban esedékes viszont még mindig nem futott be.
-
Luissimo
veterán
válasz
Cs1csó #15068 üzenetére
Mèg kedvezobb percdijak, digiromania, digiolasz, digispanyol...
Stb
Ezt irja a digi.hu.
Gondolom kintrol telefonalni is erdemesebb a digispanyolrol, nem egy idegenrol.
De akkor mobilnetet meg nemkapok?
Vagy felsem tudok jelentkezni a kinti mobilhalozatra, cdak innen erdemes hivi azokat a szamokat.
Miert mukodik ez egyiranyban csak ? -
tibor23
senior tag
válasz
bathoryp #15044 üzenetére
Szia!
Bükk-hegyi kilátó, ha bemész a strandon a vízbe, és a hegy fele nézel onnan gyönyörűen látszik. De érdemes felmenni a kilátóba, a 71-es úton fa jelzőtábla jelzi, max. 10 perc séta, gyönyörű a kilátás.
A kilátón fent egyébként 3-4 térerő van a Digin, telefonáltam is onnan, de lent a főúton 0. -
bathoryp
újonc
válasz
tibor23 #14892 üzenetére
Ez az épülő torony Ábrahámhegyen érdekelne, pontosan hol található? Pár napja jártam Ábrahámhegyen, de csak a strandon találtam bázisállomást, a viharjelzés oszlopán. Szerintem Telenor és Telekom lehet rajta. A beazonosításhoz támpont lehet a Cellavadász súgója, bár a képeiden elég rosszul kivehetőek az RRU-k. Minden esetre nagyon örülnék ott egy Digi állomásnak
-
goop
őstag
Személyes dns nek az adguardot beírva, nem megy a digi mobilnet.
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam a topicban de sajnos nekem még nem teljesen tiszta a kép. Szeretném a VoLTE-t használni hívásokhoz. Most egy vodás és digis sim-em is van. A digisről simán megy a net és a telefon (P30) jelzi is a vowifit. Az lenne a kérdésem, h megoldható-e a VoLTE-s hívás úgy, h a vodás számomat jelzi ki? Milyen beállítás kell hozzá? Összefoglalót és hozzászólásokat is olvastam de nem találtam meg.
köszi előre is -
mover
tag
válasz
vbalint77 #14985 üzenetére
Ezzel kapcsolatban azért vannak kétségeim, és bár biztosat nem lehet mondani a következőket nem árt figyelembe venni:
- A tender kiírás (tervezet) több pontban utal arra, hogy a frekvencia értékesítés az 5G szolgáltatás kiépítésére koncentrál. Ha nem is lesz egyértelmű tiltás a végső szerződésekben, az szinte biztos, hogy nem lehet kizárólag 4G szolgáltatást indítani rajtuk
- Nemrégiben még az is kétséges volt, hogy lesz-e 2G a DIGI-nél. Érthető módon lett, még ha a spektrum kárára is. De kétséges, hogy valaki fokozni akarja-e ezt a problémát azzal, hogy a drága frekikből egy korábbi technológiára lő el sokat. Főleg úgy, hogy...
- ...jelenleg ezt a sávot nem támogatják a készülékek. Mire meg jövő ilyenkor lesz, addigra az is lehet, hogy az 5G támogatottsága nagyobb arányban lesz jelen a készülékekben, mint a 700 MHZ-es 4G
- Nem utolsó sorban a frekvencia egy drága dolog, nagyon éles versenyben majd nem lesz mindegy, hogy ezen mit és mennyit lehet letolni.Igaz ezeken túl persze, hogy a DIGI-nek nagyon kellene egy spektrum az alacsonyabb frekvenciasávban a lefedettség növelésére, de lehet ez a kérdés majd a készülékek oldalán kezelődik.
-
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14978 üzenetére
Ebreszto nem azt irtam hogy nem megy a teszt sim modemben de avval megszeged a fair use polycit perszr ha majd a Digi oda ver neked emiatt 20e szamlat majd elfogadod hogy a teszt sim mobilba valo az aktiv 50 mifi stb be.
Nem mellekesen nem irtam hogy nem megy azt irtam mobilba hasznalatos az nem azt jelenti hogy mifi router stb ben nem megy de ettol meg digi buntetheti azokat akik nem mobilba hasznaljak.
A digi szerzodest nem art atolvasnod ujra. Az összefoglaloban is benne van hogy a teszt sim mobilba valo a szetzodes ol let kimasolva , én azt nrm kis tiltasnak tekintenem a helyedben. -
tibor23
senior tag
válasz
DonMaster #14972 üzenetére
Beszélsz megint hülyeségeket. A Digis SIM tökéletesen megy routerben, nincs korlátozva természetesen, csak a T(elenoro)s függetlenített Huawei stick-ekkel nem megy, mivel Telenor-os software van rajta. Pont tegnap is volt róla szó, hogy csak orosz hacker oldalakon van leírás arról, hogyan kell software-t cserélni.
Nekem van egy E3276s TelePartner software-rel függetlenített, azzal tökéletesen megy, de az E5372-vel, amin Telenoros a software, csak 2G-re áll be, automatán vagy 4G-n nem csatlakozik. És a B593-amban, ami német Telekom-os volt, azzal is tökéletes. -
DonMaster
addikt
válasz
Radeon_5 #14970 üzenetére
igen , és nem gagyi, nem free mobilnetre van adsl kiváltásra a teszt sim.
ha mobilnett kell a Digitöl aktiv 50 díjcsomag,a teszt sim igen is mobilba és nem mifi-be használatos.
Mifi problémával viszont mobilinternet topic, és huaweii mifi topic ha van ilyen,
bár hasonló lesz a probléma az eszköz firmware-e nem engedi a Digi sim-et reggelni emiatt nem megy, független firmware kell rá, lehet próbálkozni a huaweii-nél vagy yt-os modszerrel frissiteni, de ezek sem garantálnak semmit. -
-
Radeon_5
aktív tag
Huawei E3372-vel probalta valaki?
Van nalam egy, T-s logo van rajta de kiprobaltam es ment egy Telenor-os simmel is a mobilnet, szoval nem T-fuggo. Viszont a Digi simmel sehogysem akar csatlakozni. A digi sim is jo, mivel a telefonomban mukodott.
Esetleg valakinek van otlete?
szerk.: az osszefoglaloban latom mar, nem is lehet hasznalni telefonon kivul massal? Hat ez eleg gagyi...nem mintha mukodne, na de akkor is. Ez vajon igy marad a teszt utan is? -
tomp
félisten
válasz
tibor23 #14959 üzenetére
Azért a magyar T lefedettsége a fővárosban nem kiemelkedő! Oké a nagy tereket/csomópontokat lefedték 3CA-val és megy a 300+Mbit de ha már távolodsz akkor úgy csökken a térerő.
Itthon a lakásban a T térereje -105dBm-nél mozog B20-al! Sebesség 3-6/1Mbps.(miközben a közeli téren 300+Mbit van...)
Ellenben a másik T(elenor) a nagy pontokat nem látja el űbermegabrutál 3CA sebességgel de azoktól távol is van rendes sebesség. Itthon 2CA 110/10Mbittel.
Magenta nem is tervez fejleszteni a környéken(elmondásuk szerint jó a lefedettség...) ellenben a kékek év elején fejlesztettek.
Szóval ha a Digi követi a kékek politikáját azaz a lakó negyedeket látják el rendes hálózattal, máris jobb helyzetben lesznek mint a magentáék. -
DonMaster
addikt
2020-ban már lesz felső és közép kategóriában 5G modem.
2021-ben már alsó kategóriában is lesz 5G modem.nehéz azt állítani hogy nem lesz rá igény, persze pénz függő mindig, de aki képes kiadni 400e egy iphone-ért és feltöltő kártyásként használni , nah ilyen országban élünk. Kb mire kiépül az 2021 év vége mint irtam 5G országos, addigra mindegyiknél alap lesz .
kinek lesz igénye rá, hát azoknak akik 2mbits adsl-t mobilnettel váltanák ki potom áron és társaiknak sok ilyen van, 5G-n kis késleltetés nagyobb sebesség, persze utóbbi osztot, de a 21mbits-nél ami most van 3mhz-en annál több lesz a /fő-re osztható sebesség cellánként. de ez még a jövő .
Meg akik potom áron akarnak majd digi országos lefedettségben lenni azok is simán befognak pályázni egy 5G képes mobil eszközre. -
DonMaster
addikt
700MHZ-et 2020 szeptembertől lehet csak használni , és 2020-ban már jönnek az 5g-s mobilok.
melette, kb kié-pitéssel 2021 év végére tippelem az országos 5G-t . addigra viszont lesz bőven 5g képes készülék. és itt csak 700MHZ-es frekivel számoltam, semmi 3,6GHZ 2,1GHZ és a többi amit ugyan ugy lehet 5G-re használni bár ezeket már 2020 szeptember elött nem kell addig várni mint 700MHZ-nél, de nem terülnek ugyan olyan jol mint a 700MHZ amivel könnyebb országos lefetyeltséget csinálni.#14963) betyarr
Digi-nél lehet elöre beszélni csomagokról, hogy mi várható , persze csomagok csak is országos lefedetség után lesznek, 4G-2G-vel fogja a Digi lefedni az országot 1800-2100 on. nem fogja eldobni a 4G-t persze ahogy a 2G-t sem, addig amég nem lesz minden alap telefon is VoLTE képes. 5G-t 700MHZ-en csak is jövő év ősztől lehet. de más frekin 3,6GHz-en lehet korábban is csak az nem terül úgy.
Szerintem nem kell 5év 2évente vált a legtöbbünk telot, nem hiszem hogy a kisebb késleltetés nagyobb sávszél miatt ne váltanának elöbb az emberek, de csak jövőre jönnek ki tömegesen 5G modemmel szerelt telefonok, de ami frekit szerez a Digi azt ebben az évben amúgy se tudja nagyon kiépíteni még, -
betyarr
veterán
válasz
DonMaster #14961 üzenetére
valóban az 5g a jövö,de kell kb. ~5 év,mire tömegesen átállunk telókkal meg egyéb eszközökkel 5g-re.tehát nem az van hogy feleslegesen beszélünk jelenleg 5g-ről,hanem túl korán.illetve,ha már elkezdte a 4g fejlesztését a digi,akkor kétlem,hogy ősztől lefújják és elkezdik előlről az 5g-t.
árakról előre beszélgetni meg kb. olyan,mintha szeretnénk kitalálni a lottó nyerőszámait
-
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14959 üzenetére
a T-nek oylan lefedetsége van , hogy 4G szinten a telenornak van a legtöbb frekije, és a telekom közösen van vele egyes helyeken, enynit rólla.
és mint irtam jön az 5G. 5G-n a telekomnak a lefedetsége országos szinten 0% telenornak 0% vodafone-nak 0% digi-nek 0% tehát a verseny mint a 4 szolgáltatónak 0-ról indul, 0 elönye van a t-nek a Digi-vel szemben etéren. és a jövő ez nem pedig a 2G 3G 4G .
700MHZ-en 0 van kiosztva, tehát, jol terül simán behozhatja a Digi a másik 3-mat ha jol bevásárol. -
tibor23
senior tag
válasz
DonMaster #14957 üzenetére
Nem károgok, drukkolok a Diginek, de nem beszélek sületlenségeket. Amit írtam, az árkonstrukcióról, az egy reális jó ár, amit én meg sokan mások kifizetnének egy tartalék kártyáért. De mondhatjuk úgy is, hogy a Digi lenne a főkártya, viszont kell mellé egy tartalék T. Egyáltalán nem biztos , hogy a Diginek fontos lenne a fő kártya szerepére avanzsálni. Vannak nyugaton is hasonló szolgáltatók, gyenge lefedettséggel, de jó árakkal, a kettő együtt nehezen megy. A magyar T lefedettség egyébként világviszonylatban is kitűnő, ebben az egyben nem lehet őket utolérni nagyon sokáig, nem 1-2-3 évig hanem sokkal tovább sem.
-
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14955 üzenetére
lefedettség 1 dolog, de másrészről , az 5G bevezetése jön hamarosan, ha a Digi arra épít lásd 700MHZ ami jól is terül, akkor jobb is lehet a lefedettsége mint a t-knek persze ez csak feltételezés, de realitás is, mivel a pályázat elindult már , és van rá ráció közel 400MHZ dual blokk került pályázatra, és van olyan amire a Digi voda van elsőbbséggel mint licitáló, és olyan is amire a másik 3bol az egyik hosszakitás miatt nem licitálhat, szóval igen szűkös az hogy olyan lefedettséget, mint a t-k. mert szerintem ez nem azon múlik, hogy mennyi frekije lesz most, hanem mikorra lesz engedélye és hw-ja hozzá a Digi-nek ez lehet 1év de lehet 1-2év is, ez már az Ericson-on múlik.
-
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14955 üzenetére
kotlátlan most is a Digi mobilnetje mobil teszt csomagban.
országos lefedettségben nem reménykedünk, ez tény, lesz országos lefedettség, de te is a károgok táborát erősíted, ettől függetlenül, lesz országos lefedettség, lesz rá most frekvencia is, a kérdés csak az anyag és az engedélyek beszerzésének idején múlik, , hogy mikor.ha szerez 700mhz-en sávot az elég jol terül és 5G-n még jobb is lesz. 1-2év.
-
-
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14952 üzenetére
jelenleg a Digi-nél 0Ft-ért korlátlan net van, 5Ft-os nem hálózaton belüli hanem eu1-es díjzóna és országon belüli + free hálózaton belüli hívás .
nem a mostani lefedettséggel számolunk, nagyon elvagy tévedve de te flottás vagy, szóval 0 tapasztalatod van.
lesz országos, főleg most a freki pályázat után , persze utána engedély és eszköz függő a többi de lefedettség lesz, és utána lesznek csomagok amikről beszéltünk irtunk hogy 5-15euro.
valamit nagyon benéztél, vagy nem olvastál elégé vissza. -
tibor23
senior tag
válasz
DonMaster #14950 üzenetére
Ki a túrónak kell korlátlan net+beszéd? Főleg ezzel a lefedettséggel. Amúgy is felejtsük már el, hogy az ADSL-t mobilnettel váltsuk ki. A jelenleg 50GB net (ami lehet tőlem 20GB is), és 5Ft-os percdíjra gondoltam.
Én nagyon drukkolok a Diginek, de életbevágó lesz a részükről a jól eltalált ár/minőség konstrukció. Egy szűk rétegnek kifizetődő árazással gyakorlatilag megsemmisíthetik magukat - de nem erről híresek. -
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14948 üzenetére
élőfizu nem egyenlő hűséggel, tehát ott is ki-be lépkedhetsz.
lényegében a flotta pont ugyan olyan mint az élőfizu mivel havi x ezer ért kapsz x szolgáltatást,
a feltöltő kártyás nah az kötetlen. de remélem olyan nem lesz a Digi-nél mivel a várható árakkal semmi értelme, csak félévente lenne sok nyűg velük a Digi-nek , ön szívatás lenne feltöltő kártyás csomag/kártya a Digi-nél.persze mert nem reális az 1000ft-os ár.
föleg korlátlan beszéddel és nettel,
telefonhívásnál 27% áfa van netnél 5% áfa, és telefonhívásnál külön adó ként havi maximum 700ft-is.
igy korlátlanként nem reális az 1000Ft-os bruttó ár. a 2800Ft-os sokkal reálisabb persze az se korlátlan hívással, az inkább 5e Ft-ba abban is sokan használnák. -
tibor23
senior tag
válasz
Cs1csó #14942 üzenetére
Értem én, hogy flotta, de bármikor be-ki léphetek, szóval nekem kötetlenebb, mint bármilyen előfizu. Ugyanettől a kezelőtől már 10-15€-ért most is olyan net+telefonálós csomagot veszek, ami 150%-ban kiszolgál.
Én a jelenlegi Digi szolgáltatást olyan 1000Ft/hó+telefonálás díja értékelem. Elfogadom, hogy néhányaknak ez megér akár 2-3-szor ennyit, de sokan nem lesznek. -
DonMaster
addikt
válasz
tibor23 #14938 üzenetére
miért lenne szánalmas?
flotátt amúgy is lassan megszűnnek pont az új árpolitikák miatt,
11euro-ért mennyi perc hívásod van? 0perc? nah ugye
én teljes mobil csomagot írtam nem only internetet. és nem flottárol beszélünk,de akkor nézzük 5-15euro a publikus digi csomag,
"mennyi lesz a digi flottás csomag? 2-5euro jah várj a többi most is több hát igen ez van". De ezt a flottás olcsóbb meg izéket hagyjuk már ez a Digi topic.
-
tibor23
senior tag
válasz
DonMaster #14916 üzenetére
Figyi, 11€ most a korlátlan Telenoros flotta, publikus IP-vel, routerbe rakhatóan, 70/30Mbps átlagos sebességgel, és gyakorlatilag egész Mo-on mindenhol megy, az erdő közepén bárhol. Na most ezek után egy Digis 10-15€-s ár szánalmas lenne, de ha neked megfelel hajrá.
Én speciel nem akarok otthonról mobiltelefonálni, sem mobilnetezni, máshol itt a környéken, a város meg Balatonpart egyes részein kívül nem megy. Legjobb esetben is 3 év amíg ebből egy valamirevaló lefedettség legyen, addig meg nem ugrálhatnak árakban - szerintem. -
Brandynew
őstag
válasz
sfdrakex #14925 üzenetére
A kijelzőgyártók dollármilliárdokat ölnek abba, hogy ~4000x2000 pixelt tudjanak megjeleníteni 6-7 colon is. Ha nem jó valakinek a szeme, belépőszintű mobiltelefont vásárolt, vagy egy gagyi, ezer Ft-os fóliával takarja el a kijelzőt, akkor nem fogja látni a különbséget, neki nem való a 4K, számára tényleg felesleges.
Ha viszont valaki célzottan azért vásárol jó minőségű 4K AMOLED kijelzővel ellátott mobilt, mert tudja, hogy annak sokkal jobbak a képmegjelenítési tulajdonságai, akkor ő miért nézne rajta 4K-nál alacsonyabb felbontásban filmet (itt most érts akár csak egy YT videót)? Nem azért adott rá ki akár százezreket is.
Miért ne lehetne mobilon filmet vágni? Tudnád, hogy hányszor kellett már útközben megvágnom egy-egy konferencia-előadást mobilon, hogy ki lehessen tolni Videotoriumra
2 év múlva a 4G lefedettség 90% felett lesz, és akkor fogja lerakni a Digi az első 5G mobiltornyait. Ezt a hozzászólást majd vissza lehet keresni.
-
Brandynew
őstag
válasz
DonMaster #14923 üzenetére
A frekipályázat eredményét is csak mi várjuk, a szolgáltatók ezt már rég lezsírozták egymás között, máskülönben a Digi nem fejlesztene gőzerővel, és a többi szolgáltató sem tudná előre tervezni a fejlesztéseit. A Digi éppen elegendő frekihez fog hozzájutni, nem kell félni.
-
Brandynew
őstag
válasz
DonMaster #14919 üzenetére
Az a 2800 Ft max. akkor lesz, ha semmi másra nem fizetsz elő. Csomagban biztosan olcsóbb lesz.
Amúgy nem az elvárások mások, hanem az van, amit itt időről-időre a fórumban is lehet tapasztalni: kishitűek az emberek, és azt hiszik, hogy értenek a gazdasághoz, üzletpolitikához. Így jönnek ki az olyan marhaságok, hogy nem lesz a Diginél 5G 2 év múlva, meg nem lesz belépőszinten 5G okostelefon 2 év múlva, meg elég az 50 GB internet stb.
Érdekes visszaolvasni a digi netes fórumban, hogy hogyan fejtegették sokan, hogy itt az életben nem lesz 20-50-100 GBps-nél gyorsabb net, mert a fizika törvényszerűségei nem teszik lehetővé
Aztán bumm, 3 év múlva Gigabit havi 3 rongyért.
Ja meg a másik kedvenc témám több, mint egy évtizede, hogy a Digi bármikor csődbe mehet
-
DonMaster
addikt
Persze mert igy sac/kb-ra ez várható a Digi-töl
gyors számolással a Digi romániai5Euro-s árat számolva Digi fejjel amiben 500perc országon belül 100sms és korlátlan net van.
kb 4euro net 1euro hivás
4*1,05+1*1,27=5,47euro ezt átváltom 350Ft-os euro árral 1915 Ft, amihez hozzájön még 700Ft*1,27 adó
2800Ft át számolva, Magyar Áfa ás adó-val a Digi romániai csomagja ami ott a legnagyobb. ezt mondanám nálunk árban legkisebbnek, persze kevesebb lebeszélhetöséggel, hogy legyen különbség a csomagok között mondjuk 50-100p . én ilyen csomagokra számitok digitöl amit fent leírtam, és mint írtam ami a kábelesen is megy az össze hasonlítás, tehát nagy meglepi lesz azoknak akik nem hisznek benne hogy mobilnál is meglépne ilyet a Digi.
De jelenleg várjuk meg a szeptemberi freki pályázat eredményét. -
DonMaster
addikt
2-5euro a Digi Romániában.
a 10-15 euro- szerintem egy reális Magyarországi csomag ár, korlátlan net+ hálózaton belüli korlátlan hívás,
5FT minden egyéb
ebbe a 700FT +5%+27% is bele tartozik.
nyilván a 15euros-s full korlátlan lenne belföldön hívás és net is, max sms fizetős+-ba. Persze itt akár egy 20euros- csomagot is eltudok képzelni bruttó, 700Ft+5%+27%-al 20euro . annál többet nem hiszem, hogy a Digi fog kérni a legnagyobb mobil csomagjáért országunkban, és már ezek is 2-3x többe kerülő csomagok mint Romániában ahol se 27% Áfa se 700Ft bónusz adó hívásra nincs.#14913) ish4d0w
mások az elvárások?
Romániában ugyan úgy vagy még jobban nyomják a mobilnet témát a használok torrent meg minden másra,
Persze mások az igények, nálunk igény van a minden korlátlanra, ott meg kapsz 1000p-et és korlátlan netet meg x db /korlátlan sms-t csomagok vannak 5-10 euro-k ért, bár nem mintha nálunk a 1000p nem lenne elég a többségnek , hogy kielégítse igényeit.
a Probléma ott van, hogy nem értitek se a Digi üzlet politikáját, csak a Fizika és itt a 27% áfa és 700ft mantra van. Kábelesnél ugyan az ment végbe, ami a RCS-RDS-nél bejött az lett a Digi-nél is, 1-2hónapon belül.
Digi mobilnál a vakis látja hogy ugyan ez lesz , már most látható R.Digi-nél korlátlan lett a net lekerült a 3G korlát, lásd a Magyar Digi oké teszt nél is lekerült a korlát. milyen érdekes, de úgy-e szerinted továbbra sincsen kapcsolat a kettő között, csak én gondolom így . -
trec12
addikt
Szerintem ilyesmik:
DIGI MOBIL OPTIM -
DonMaster
addikt
válasz
Brandynew #14908 üzenetére
szerintem nem lesz az 2-3 év,
inkább úgy fogalmaznák, addig nem lesz minden csomag korlátlan amíg a Digi nem országos vagy legalább 90%-os lefedettséggel nem rendelkező 4G-n. és megszűnik a helyhez kötött előfizető lehetsz korlát,utána vagy maximum azt megelőzően 1hónappal várható a másik 3-nál a minden net korlátlan .
-
DonMaster
addikt
Azt nem hiszem, hogy fizetne, még a tesztelés-ért se.
De jó úton halad, és fogja tudni tartani az árazást, a károgok nagy bánatára,
persze nem 3-5euro-os csomagok lesznek, de br. 10-15euro-s csomagokat eltudok képzelni Magyarországon Digi-nél, mint csomag árak.(#14904) Lajosnagy17
nem csak ők, más is, ott van a telekom is nálunk aki jövő év közepe végétől várhatunk 5G-re, a telenor és vodafone-nál nem tudom, de persze ez nagyban változhat ha a Digi előbb lép országunkban, még ha készülék ritka is lenne mint a fehér holló hozzá most még, jövő évtől már az okostelefonok többsége ami megjelenik fogja tudni az 5G-t. kb 2022-töl már mindegyik okostelefon felső alsó kategóriás is. Freki-ket meg 7-9-15-évekre adnak ha minden igaz, de legkésőbb szeptember végén kiderül , hogy mit szerez a Digi- aztán majd mond valamit, mit fog indítani csinálni vele , és mikor. -
trec12
addikt
válasz
Brandynew #14894 üzenetére
Mintha a vezetékes netet linkelted volna be. Itt a mobil, gondolom ezt akartad:
DIGI MOBIL OPTIM -
Lajosnagy17
senior tag
Tudja valaki, hogy a DIGI mit ajánl Romániaban. Úgy tűnik ott is csak 50Gb ajánlanak.
-
tibor23
senior tag
Beteszem ide az épülő ábrahámhegyi torony antennáinak képeit, ahol épül a Digi is. Van egy fa bódé ahol a 3 nagy szolgáltató cuccai vannak. Egy külön épület épül a Dignek, lehet találgatni, hogy nem fért be vagy nem engedték be. Az új épületbe futnak már a kábelek, az antennákról én nem tudom megállapítani melyik kié.
-
kiro76
tag
Sziasztok!
Igényeltem a Diginél mobilinternet kártyát (diginet aktív 50). Ezt szeretném egy Huawei E5186s-22a-ban használni. (függetlenített Telenoros)
2G-re felcsatlakozik, 4G-re nem. Azt írja, hogy regisztráció sikertelen. (APN beállítás: internet, ezen kívül csak a hozzáférési pont nevét tudom állítani, semmi mást)
A készülék tudja a B3 1800-at, tudtommal ez kell a digihez.
Ugyanez a kártya telefonban simán viszi a netet.
Esetleg firmware csere kellene?
Köszönettel vennék minden ötletet és segítséget. -
törölt tag
-
Fecsike
kezdő
kialakult esetleg arra a problémára már egy bevált metódus, hogy lehet olyan területre sim kártyát vásárolni, ami nincs rajta a lefedettségen?
tegnap volt itt egy digimobilos telefonnal egy ember, simán működött neki a térerő és a 4g is. -
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy itt a fórumon vannak-e olyanok akik Bag-Tura vonalon laknak és használják a DigiMobil szolgáltatást? Ha igen, akkor mi a tapasztalatotok? Ekőre is köszi a válaszoat!
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy a van az Otoslotto alkalmazas es a digi kartyaval nem engedi elkuldeni az sms-t. Tkomos kartyaval mukodik, diginel nem engedett az emelt dijas?
koszi
sfefe -
adam1400
tag
Valaki használja a Digi c1 telót? gondolom csak az egyik foglalat 4g-s? ha nem digis kártyát raktok bele milyen sebességet bír? illetve más szolgáltatónál is megy vele a volte?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nincs a Telekommal semmi baj, az hogy valakinek hívás után 400ft-ot írt, abban más is benne van, nem csak a 2perces hívás digi irányba,lehet sms, és egyéb más hívás is! Ez a 400 ft-os dolog egyértelműen user error kategória
-
törölt tag
válasz
viktorhu #14835 üzenetére
Céges telefonom van, céges telekomos SIM-mel, amit a munkáltató fizet. Jó lenne használni a tarifában foglalt több GB adatot (ha már ingyen van). A slot2-ben a privát voda van, 1GB nettel, ami kevés.
Lehetőségek:
1. vodás sim-re plusz adatot veszek (miközben ott az ingyen telekomos net...)
2. vodás sim-et kiveszem slot2-ből, helyette berakom a digis sim-et, így futkoshatok 2 telefonnal (telekomnak maradnia kell-hogy nézne ki, hogy a munkáltató ad 1 drága készüléket, és mind a 2 slostban a privát számom használnám-voda+digi)
3. októberben lejár a hűség a vodáról, hordozok a digire
4. telekom végre megoldaná a handovert.....ez lenne a legjobb -
törölt tag
Azt hittem azóta fátylat borítottunk erre. Írtam is neked, hogy elhiszem, hogy hobbiból vagy elégedtlen a vodafone-nal/telenorral/digivel. Erre megint előveszed a témát....
Ja: csak nem akar megoldódni a f*sza presztízs30-asvagyok mizériám: miután a héten többször beszóltak külföldön élő/dolgozó ismerőseim, hogy mi a f*szért használom még mindig ezt a szutyok mobilszolgáltatót, csütörtökön kicseréltem digisre, és láss csodát azzal sincs handover, ugyanúgy, ahogy vodával sincs.
-
válasz
#08205312 #14831 üzenetére
Már megszoktam, hogy több témában is megtalálsz ilyesmivel, Telekom dolgozónak gondolsz...stb., pedig csak előfizetőjük vagyok és egy ideje már az is csak mobilos fronton, de tőlem azt írsz, amit csak akarsz, nem különösebben érdekel.
Igaz, ha már itt tartunk, a saját hozzászólásaidat is visszanézhetnéd, amikben folyamatosan a Telekomot szidtad egy másik szolgáltató ellenében, de azt gondolom nem tartod problémásnak...
Hagyjuk inkább ezt az egészet...
Azt írom minden szolgáltatóról, amit tapasztalok és gondolok - valamint mérvadó személyektől hallok -, a DIGI-ről is. Sokkal több negatívumot gondolok ezen szolgáltatóról, mint pozitívumot, ez van, de erről nem a többi szolgáltató tehet, mindegyik a saját "szerencséjének" a kovácsa. -
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Köszönöm, szerintem is marha sok lenne érte. Azt, csak mellékesen írom le, hogy már több helyen is szüntettünk meg telenoros aktív eszközöket(kivétel nélkül Huawei eszközöket) különféle rendezőkben. Ha ennek oka a digi(nem tudom,csak elmélkedek) én egy percig nem fogom sajnálni őket. Az indok..."nincs már ügyfél, akit ki kellene szolgálniuk..." Ez azért jelent valamit...?!
-
törölt tag
csak nekem furcsa, mennyire "lesajnálod" minden hozzászólásodban a digi-t?
-
Nincs itt semmi trükk, két kategóriát ismernek az aktuális díjcsomagok:
- belföldi saját mobil és vezetékes alapdíjas irány
- egyéb belföldi és EU alapdíjas irány, belföldről és EU roaming helyzetből (ide tartozik a DIGI pont úgy, ahogy a Telenor és a Vodafone is)A DIGI-.t sem kell félteni, ők sem szentek, sőt... Sok rosszat lehetne róluk is írni, ráadásul saját dolgozóiktól is hallani rémtörténeteket, ezért kár belemenni, hogy mi a szánalmas.
Attól egyik szolgáltató sem lesz jobb, ha a másikat/többit szidja bárki is, vaj meg mindegyiknek van a fején. -
Kuter
senior tag
Már megint bedobták a trükköt. 2 díjzónába sorolták a digit. És most jön a lényeg ,elterjed a hír, nehogy digis számot hívj mert kurva drága stb stb. Ugyan ezt eljátszották amikor a digi indult a parabolával , nettel, vonalas telefonnal. A másik szolgáltatónknál a szerelőknek, házaló ügynököknek szó szerint ki volt adva hogy szidni kell a digit és mindenhogy keresztbe kell tenni. Egyszerűen szánalmas amit a többi szolgáltató művel.
Más, csak hogy mekkora áremelést hajtott végre a telenor. Adott egy hipernet home erre jelen esetben fizetek 3800 ft (50G) lejárt a hűség ,bementem hogy függetlenítsék ki a modemet. Kérdés egyből hogy elhagyom a telenort és melyik szolgáltató miatt. És a választ meg sem várva már ajánlotta az kedvezményes hipernet homét (60GB) 6290 ft/hó. Kicsit elmosolyodtam és közöltem az emberkével hogy most 3800 ft fizetek az 50 G
B-ért nem hitte el ,és engedélyt kért hogy megnézheti-e a számlám. Döbbenet az arcán. És látszott hogy nem is érti, annyit hozzá tett hogy akkor ez mégse jó ajánlat nekem. A telenor már most kalkulál az előfizető vésztessél
És szépen bele is építették a tarifákba. Erre nincs is mit mondani. -
válasz
olajbogyo #14826 üzenetére
Szia,
Azzal nem különösebben kell/érdemes foglalkozni, az alkalmazás pontosabb, de az a biztos, ha már a számlát is kiállították, megtörténtek a jóváírások...stb.
Díjcsomag függvénye is, hogy mennyiért telefonál, de az írt összeg irreálisan magas, bármelyiket is nézzük, akár a régebbi, drágább percdíjúakat is.
A jelenlegi konstrukciókban max bruttó 35 Ft/perc, ha nem valamelyik magasabb díjcsomagja van, amiben adott benne foglalt keret, vagy teljesen díjmentes minden irányban.
Domino esetén 25 vagy 19 Ft (Most), régebbi díjcsomagokban lehet valamennyivel drágább, de akkor sem lehetne az említett összeg.
Adott tekintetben a díjcsomagok nem ismerik külön a DIGi-t, mint szolgáltatót, azonos elbírálás alá esik a Telenorral és a Vodafone-nal. -
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Ahogyan Hofi mondaná....." hát étettétek ti ezt..."
A cimborám 30-as mobilról hívott, alig több mint 1 perc......a számláján több mint 400 Ft ot jelenített meg nékije a t mobil???!
Most akkor bünti van a digis hívásért, vagy valami zavar támadt az erőben? Mindenesetre ő többet nem hív, csak rám csörget, én meg hívom vissza. -
noorbertt
őstag
Maxcomm MM428BB készüléket lehet még kapni a diginél?
Tapasztalatok esetleg? -
törölt tag
válasz
Gézengúz #14819 üzenetére
OK!
Amúgy a DIGI Online HQ stream képe - alacsonyabb minőségnél/nagyobb tömörítésnél (MQ, LQ) meg pláne - és a natív SD/HD stream képe között zongorázni lehet a különbséget.
Ez persze csak nagyobb képernyőn/megjelenítőn érzékelhető, a mobilok kb. 5-6" (hüvelyk/coll/inch/zoll st3v3np3t3r kedvéért!) méretű képernyőjén még nem, de minél nagyobb képernyőre megy ki a kép annál érzékelhetőbb/zavaróbb a DIGI Online tömörítése.
Lásd még!
... és nem beszélve arról, hogy a DIGI Online-on nincs fent egy jó pár csatorna. Pl. a Spíler-ek.
-
-
törölt tag
válasz
Gézengúz #14815 üzenetére
Mindenhol DIGI TV-t nézek, bárhova megyek a világban.
... és sokszor a vendéglátók is azt nézik.
Tanítom őket magyarul, mert bárhova megyek valami furcsa nyelven karattyolnak.
... hááát, miért nem beszélik ezek Arany János nyelvét?
No, ezen kívánok változtatni. Országimázs b@meg!Amúgy meg csak Columbo-ra tudok elaludni.
Nekem Szabó Gyula hangja olyan, mit a mese a gyereknek."Egyrészt a Digi HD-hez alig kell valami kis savszél,..."
A natív HD stream-hez 12-13 Mbit/s-es stabil sávszél kell. Az azért nem mindenhol van ám meg. ... sajnos.
-
DonMaster
addikt
válasz
Luissimo #14798 üzenetére
A DIGI Online szolgáltatás 2015. október 1-től érhető el. 2018. április 1-jétől már az EU tagállamokban is nézheti velünk kedvenc műsorait! Használatához folyamatos szélessávú internetkapcsolat szükséges. Az ajánlott sávszélessége minimum 384kbps (kiválasztott minőség függő). A tartalom lejátszása adatforgalmat generál. A hálózati adatforgalmazásból esetlegesen származó költségek a szolgáltatás felhasználóját terhelik.
lap alja
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest