Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KTU #29639 üzenetére

"Amúgy meg jó szolgáltatást ad."

Többször leírtam már a problémám, megteszem még 1x, talán utoljára.

Van egy 70-es számom. Bp. 15. kerületben lakom és itt is dolgozom (ritkán megyek a Nagykörúton beljebb). Amikor megjelent a maraton a telekomnál, számot hordoztam.
    1 hónapig szenvedtem vele (másik telekomos sim-mel is azonos volt a panasz), aztán visszaváltottam vodára.
    Akkor egykártyás Samsung s7-em volt, ami ráadásul TMH-s szoftveres volt. Szóval teltek a hónapok, és kaptam egy céges, S9 telefont (szintén TMH) + céges telekomos sim-et. Mellé tettem a másik slotba a vodás kártyát.
    A hiba megint előjött a telekom kártyával, a vodás sim-mel pedig soha. Vettem egy vadi új telekom domino sim-et, és láss csodát: a hiba azzal is előjött.
    De hogy ne csigázzam tovább az olvasót/kat mi is volt ez a hiba?
    Handover! Méghozzá nagyon durva. Vagyis nem csak a leváltások során (tehát 4G-ről 3G-re), hanem cellaátadáskor is, tehát 4G-4G, illetve 3G-3G között is.
    Sétálok az utcán, whatsapp telefonálok, és amikor cellát vált a telefon, elkezd pityegni a watsapp....kb 10 másodpercig nem halljuk a hívott féllel egymást (az adatforgalmat jelképező 2 nyíl nem sötét-tehát adatkimaradás van), majd visszajön a hang. A hívott felek: telekom, vodafone, telenor ügyfelek, vagy csak simán wifit használnak. Szóval nem náluk van a hiba.
    Lejelentettem a hibát: jött a válasz a telekomtól-náluk minden rendben......Hát persze!
    Érdekes: több telefonal, több telekomos sim-mel előjön a hiba, ugyanazokkal a telefonokkal vodás sim-mel SOHA!

Új hozzászólás Aktív témák