- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Kuter
senior tag
válasz
trec12 #24499 üzenetére
A lefedettséget hanyagoljuk már a többi szolgáltatónál mert itt vannak már néhány 10 éve. És azért még ott is vannak hiányosságok jó pár helyen.
Digi 1 éve megy . Anno a Pannon a 2g-vel kb 10 év alatt jutott eddig lefedettségben mint most a Digi . A sebesség az más tudjuk miért. Ha meg lesz a lefedettség jó lesz az telefonálni kis netezésre ,de ez már lerágott csont. Akinek van az megelégedéssel használja -
Lacccca87
addikt
válasz
trec12 #24321 üzenetére
Ha el tudják adni sikeresen, és adatkorlát nélküli mobilnetet "vezetékesnek" - adják mellé a routert simmel - akkor még ez is egy opció lehet de csak nagyvárosokban az 5G lefedettség szerint. Ez mondjuk konkurencia lehet olyan helyeken ahol ezer éves DSL van bekötve és horror áron szolgáltatva ( pl Pest öreg belvárosi utcái)
-
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #24289 üzenetére
Nem tudom. Miskolcon nagyim használ DIGI szolgáltatást, de ott amint behúzták a házba jöttek a szerelők és kötötték be az FTTH-t. Azért nem egy nagy társasházról beszélünk 4 emeletes, de ott cselekedtek.
Már egyszer írtam itt, hogy mennyire parádés amit a DIGI szerelők csináltak nála, maradjunk annyiban, hogy a DIGI jobb munkaerővel is dolgozhatna, hogy ne nagyimnak kelljen felvilágosítani őket arról hogy ne a beton falat fúrják át, hanem a fa ajtó tokot és még sok más, amivel nem voltak képben.
-
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #24280 üzenetére
Telekom optika, 8800 ft a 150/50 mbps net és a HD TV díjcsomag a telekomnál(ami már 9900 lenne, ha lennék olyan elme roggyant és megújítanám a hűséget)...
Míg ezért egy városi DIGI-s 1000-et kap, és még vezetékes telefonja is van.
De egyébként olyan szinten nem bánom, hogy mióta optika van, sose állt meg a net és semmi sem. -
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #23999 üzenetére
Ebben szerintem még benne van a UPC mobil, Netfone Telecom, Blue Mobile és a DIGI. Ezek négyese jelentheti azt a fekete csíkot amire a HWSW reagál. Honnan tudhatjuk, hogy a DIGI előfizetés számok mennyire nőttek? Akkor fog kiderülni mikor a DIGI közzéteszi a féléves eredményt.
-
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #23876 üzenetére
Na itt már boncolgatják az összeborulást:
A 700 MHz-es hálózatok üzemeltetése esetén azonban az eddig általánosan alkalmazott párhuzamos infrastruktúra-modell ilyen szűkös spektrumkerettel nem feltétlenül gazdaságos, ezért várható, hogy itt legalább kettő, de az is elképzelhető, hogy mind a három szolgáltató összefog annak érdekében, hogy befektetésük mielőbb megtérüljön.
Ha ez viszont megtörténik a Telenor nagyon jól jár ha belekerül. Ugyanannyi spektrumja lesz mint a többinek és nem fizettek annyit a blokkokért. Az a kérdés, hogy a Telekom és a Voda nem csak kettőjük között osztanák-e meg mert ők ugyanannyit szereztek, tehát ebből fakadóan az egyik nem részesül előnybe a másikkal szemben.Egy biztos, a Telenor vagy nagyot kaszált vagy nagyot bukott. Ha nagyot bukott, véleményem szerint megnyílik a tér a DIGI számára is.
-
sifarr
senior tag
válasz
trec12 #23867 üzenetére
Egy akár korlátozott nemzeti roamingnak talán semmi realitása nincsen de a nem lefedett területen nem lenne rossz - nyilván magasabb díjért - használni a Digis számot,
Erre szerintem semmi esély. Ha lenne, akkor már rég lenne nemzeti roaming.Régen vagy itt, vagy másik topicban írtam arról, hogy elvileg (!) a DIGI és a Telenor esetében lenne értelme korrekt kooperációnak. A Telenor adhatna vezetékes szolgáltatást, a DIGI pedig mobilt.
De ennek nincs realitása.
A DIGI elég "agresszív" árpolitikát folytat, ez a Telenor érdekeivel is ütközik mobilfronton. Tehát nem érdeke segíteni.
Másrészt a Telenorban tulajdonos az állam. Az állam pedig inkább erőfölényből szeret üzletelni. Ezért most a DIGI "kivéreztetése" folyik látható koreográfiával. Lásd 700 aukció. Telenor javasol, hatóság (állam) pedig kizárja a DIGI-t.
Mindenki azt nézi, várja, hogy meddig bírja a DIGI, esetleg bedől-e.
A Telekom és a Voda karosszékből nézi és kér egy kávét. A Telenor/állam pedig arra az esélyre vár, hátha megveheti tokostúl-vonóstúl.
Ezért látom neccesnek a 900-as aukciót is. Ki lesz valami találva ...
Bár ne lenne igazam! -
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
trec12 #23714 üzenetére
Az 5G készülékek ára nem hamarosan lesz megfizethető árú, az átlagfelhasználóknak meg nem lesz rá szüksége. Nekem a 4G is elég, hogy VPN-en keresztül dolozzak. Semmi gonom nem volt vele ay elmúlt két évben. Az 5G technológia kiépitése nem egy olcsó dolog, a három nagy sem fogja kiszórni a pénzét, hogy nekik legyen, ha nincs elég felhasználó, aki tudná használni.
-
válasz
trec12 #23709 üzenetére
Az, hogy addigra mindenkinek kiterjedt 5G hálózata lesz, én nem venném készpénznek. Amúgy is szkeptikus vagyok az 5G-vel kapcsolatban és nem a sugárzás miatt.
Nem látom értelmét, legalábbis a mindennapi telefonálás, netezés szempontjából. Gyorsabb, de minek, rosszabbul terjed, sokkal jobban meríti a telefonok akkumulátorát. Az 5G-nek inkább más területeken lehet haszna és nem a lakossági felhasználás esetében.
-
p2pp
őstag
válasz
trec12 #23644 üzenetére
Semmi baj.
Sztem sokakat érdeklő téma az is.
De az a megmaradt kis 700 sztem jó lett volna.
A 2600 is viszont, ami senkinek sem kellett.
Talán az is jó lett volna kapcitás bővítésre.
Kiváncsian várom a folytatást.
Sztem is folytatja tovább a Digi az építkezést.
Ebben a helyzetben, ekkora szembeszélben most mást
sajnos nem is nagyon tehet.
Az idő (és a lefedettség) talán majd mindent megold.
De oda sok szerencse, hátszél (meg Nokiás doboz) is
kellene már végre a pénzen és a frekin kívűl. -
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #23605 üzenetére
Na most szerintem tök mind1, hogy ki miért kap bírságot a GVH-tól. Kapott vagy nem, true vs false és kész ha true nem indulhat ha false akkor igen. Nézzük kicsit abból a szempontból a történetet, hogy az NMHH leckéztetni akar a bünti miatt: Eleinte nem volt benne ez a kritérium még is a DIGI N.V indult ami nálam még most is kérdés, hogy akkor miért az anya céget indították vagy számítottak erre? A jog meg szerintem szájbarágós. Az van oda írva lebutítva kb: "Amelyik cég ellen eljárás indult az nem pályázhat" de nem CÉGCSOPORT van oda írva. Egyébként meg ez szerintem is bukta mert akkor mint írta 4Grider bárki indíthatna anyacéget stb maga helyett. Abból a szempontból nem félek a kövi tendertől, hogy a többiek is kaptak büntit. Ha ezt belerakják akkor senki sem indulhat, ergó nem fogják belerakni
Innentől fogva ha valami baklövést nem csinál a DIGI Kft. (nem tudom mit lehet elrontani egy pályázatban de biztosan sok mindent) akkor mindenképpen indulhatnak majd. Lehet, hogy fájni fog az az összeg amit a 900-ért ki kell nyögni de én azért látom abban az esélyt, hogy lesz valami ebből a történetből.
-
4Grider
félisten
válasz
trec12 #23602 üzenetére
Alapjában véve a Digi hozzáállásával az a probléma, hogy ha ez így jogszerű (mármint hogy az anyavállalat indul a leány helyett egyértelmű okból), akkor ugyanezt megteheti majd a Deutsche Telekom ha a magyar Telekomot elmeszelik, vagy az akármilyen cseh befektetési társaság is, esetleg az Antenna Hungária, ha a Telenort elmeszelik, a Vodáról már nem is beszélve.
És a magyar Digi egyáltalán nem volt jóhiszemű, amikor az Invitel felvásárlásakor sumákolt, tehát jogos a GVH-s büntije.
Akármennyire is drukkolok a valós versenynek, a tények makacs dolgok. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
trec12 #23558 üzenetére
Semmi vita nem lenne itt, ha engedik indulni őket és a liciten vesztettek volna, mert nincs elég pénzük.
Habár nyerhettek is volna, mert pénz rendelkezésre állt náluk.(te is emlitetted). A többiek csak nem akartak kockáztatni.Igy elég zűrösnek tűnik a tender egy kivülálló szemszögéből.
A verseny hiánya okozza a bajt.
-
bksgbr
tag
válasz
trec12 #23482 üzenetére
No igen, de akkor minek vásároltak be ebből a kis frekiből 2014-ben? Mert ezt már akkor is tudták, hogy ezzel nem váltják meg a világot... Vagy úgy voltak vele, hogy úgyis lesz még frekiaukció, majd csurran-cseppen még freki? Hát azért ennél átgondoltabb és felelősségteljesebb döntés kellene. Persze hogy ezek után mi lesz, gondolom újratervezés, mind pénzügyileg, mind szakmailag...
Lajosnagy(#23483)
No igen, de a nagy Alföld csak közelebb van Romániához, és mint tudjuk a Digi... -
bksgbr
tag
válasz
trec12 #23479 üzenetére
Persze, ez is egy jó kérdés, de ha már belevágtak ebbe a mobil üzletágba is (és gondolom nem 2 évre terveztek előre), akkor láthatták/tudhatták, hogy eleinte ez csak veszteséges lesz.
dchard(#23480)
Igen, a domborzati viszonyok persze sokmindent befolyásolnak, az Alföld ezért van könnyebb helyzetben. Bár már ezt akkor is tudták, amikor elnyerték (ha jól emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek) 2014-ben a jelenlegi frekvenciát. És hány évig is ültek rajta? Ha hamarabb elkezdik tervezni és építeni a tornyokat, már biztos nagyobb lefedettség lenne. (Persze itt megint az anyagi dolgokat nem tudjuk pontosan.) -
bksgbr
tag
válasz
trec12 #23477 üzenetére
Persze, természetesen az is kellene, de ha lefedettség sincs a jelenleg rendelkezésre álló frekvenciával...
Most nem akartam belemenni ebbe a frekvenciatenderbe, mert ez is megérne egy misét, vagy kettőt is, de hát abból kell főzni, ami van. És jelenleg a Diginek nem sok "alapanyag" van, amiből főzni tudna. El lehet ezzel vegetálni a következő frekvenciatenderig teszt üzemben, csak hát addig is ölni kell bele a pénzt, ami jelenleg nem sokat termel vissza... -
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #23426 üzenetére
Nyílván nem de az sem egy utolsó dolog.
(ez mind saját gondolat és semmi alapja nincs): Egyébként azon gondolkodtam, hogy azért zárhatták ki őket, hogy a 700-as frekit megmentsék az 5G számára. A DIGI ha hozott volna, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy 4G-re építette volna így elvéve a lehetőséget az 5G-től. Más freki meg nem volt alacsonyabb MHz-en szóval innentől fogva max sebességnövelés-re lett volna jó. -
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #23406 üzenetére
Ha ténylegesen fizetős lesz, akkor nagyon sok ember szerintem vissza adja majd. Ezzel csökkenhet a hálózat terheltsége. Ha fizetős lesz akkor járni fog mellé külföldi és belföldi perc is. Ha jelképes(mint ahogy írták már itt) 1-2 ezret kérnek el érte én is megtartom. Nagyimmal beszélgetünk és csak a DIGI-n tehetjük meg ingyen(Román - Magyar DIGI). Ugyanakkor ez a jelképes összeg is fontos, mivel spórolni kell a kövi tenderre. Ha meg a 900-asnál indulhatnak na ott ténylegesen "vér fog folyni", nem kevés suska kell majd.
-
4Grider
félisten
válasz
trec12 #23391 üzenetére
Itt az a kérdés, hogy meddig bírja még a Digi (és a finanszírozó bankja) ezt a havonta nem két fillérbe kerülő tesztüzemet. Persze a citibank is látni szeretne még valamit a pénzéből, így nem érdeke, hogy leírja az eddigi befektetést, de a jelen helyzetet (havidíj mentes szolgáltatás, minimális bevétel) egyetlen befektető sem finanszírozza sokáig.
-
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #23367 üzenetére
HA igazat is adnak a DIGI-nek akkor is esélytelen már frekihez jutás maximum kártérítést kaphatnak ami nekik ebben a helyzetben nem sokat segít... Attól még nem lesz használható frekvenciájuk.
Lajosnagy17:
Az csak sebesség növelésre jó, de terjedni még nehezebben terjed mint a jelenlegi 1800-as. Nem tudom mit kezd a DIGI de valamiért kezd az bennem körvonalazódni, hogy vége van. -
4Grider
félisten
válasz
trec12 #23206 üzenetére
Sok minden szempontból bezzegország vagyunk, aztán ha megkaparod a mázat, akkor látod hogy belülről rohad az egész. Ott van a szip is. Vagy menj el egy okmányirodába, kezdeményezz ügyet egy kormányhivatalban. Évtizedek óta az állami szerepvállalás alapvetően nem egy sikertörténet.
-
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #22304 üzenetére
Eliggé húzodik ez a dolog már..
Elméletileg itt tavasszal tendernek kell lennie.
Bár mondjuk az NMHH megtarthatja akár a DIGI nélkül is, hiszen ez már nem halasztó ok.Egyébként annyira félnek a DIGI-től, hogy az becarás
-"A frekvenciákat úgy kell osztani, hogy az előfizetőket szolgálja" Khm 50%-os Magyar Telekom előfizetői számban nézve
-"Elkötelezettek vagyunk 3G hálózatok lekapcsolása iránt és a frekvenciák újra osztása iránt" na puff. Ezt pont olyan szolgáltató mondja ahol a 4G hálózat lassabb mint a 3G...Kemény menet lesz az tuti biztos. De nem látnám,hogy a DIGI beijedt.
Nem tudom elképzelni, hogy az államnak miért nem éri meg a DIGI. Rengeteg felül licitálás lenne a tenderen, és nem minimum összeg folyna be, hanem jóval több a frekvenciákból.Itt megint csak a kék szolgáltató érdekei vannak nézve, ameddig kék az a szolgáltató...
Röhej, hogy mit meg nem lehet csinálni Magyarországon büntetés nélkül.
Karas Mónika meg drága csoportja bármit csinálhat senki sem fogja észrevenni pedig még írni sem tudnak. "Sajtóecseg távközlési antennatartó torony." igen értem és merre van az?Befolyik a DIGItől rengeteg zsuska és van pofájuk ellene harcolni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
trec12 #21847 üzenetére
Oké, de ahhoz is kellene freki. Most milliárdokat lapátol a Digi olyanba amiből nincs bevétele, közben a tartozásai mint már olvashattuk nőnek folyamatosan. Nyilván az sem véletlen, hogy van ahol az optika a lakásajtóban van és mégsem kötik be évek óta a felhasználókat. Ha lenne pénz emberekre, eszközökre nem lenne gond. Szurkolok a Diginek, de saját magával cseszik ki azzal, hogy egyszerre akar mindent.
-
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #21611 üzenetére
Építgetnek lassan és haladnak a saját ütemükben.
A DIGI nagyon nem szeret mással "kooperálni" vagy nem tudom, hogy mondjam ezt.
De én nem csak azért örülök a DIGI-nek mert letöri az árakat.
Van egy sokkal nagyobb előnye a szememben mégpedig az, hogy külön építkeznek azaz nem ugyanazokra a tornyokra helyezik a leadókat. Így valahol erősebbek lesznek mint a többiek(ezzel együtt az is igaz, hogy valahol gyengébbek) Esetleges mind 3 szolgáltató foltjába ők szolgáltathatnak majd.Román tapasztalat: Erdős részen voltunk, és mindenkinek DIGIMobilra volt felcsatlakozva a telója(még akkor vodás SIM-ekkel pedig ugyebár nekünk nem az az első hálózat amivel próbálkozik..) Furcsáltam, és néztem kézi keresést. Egy Szolgáltató volt ösz-visz és ez a DIGI-volt. Annak is egy 3G-je de az a lényeg, hogy volt.
A segítségnyújtásban nagy szerepe lehet(legalább is szerintem) ha nem egy tornyon lógnak a többiekkel... -
adman
tag
válasz
trec12 #21607 üzenetére
azért azt tegyük tisztába hogy a kíírásban nem az szerepel hogy nem indulhat aki GVH büntit kapott, hanem konkrétan ez:
Az árverési eljárásban azok a személyek és gazdálkodó szervezetek vehetnek részt ... amelyekkel, illetve akikkel szemben az árverési eljárás megindítását megelőző 24 hónapban véglegessé vált hatósági vagy jogerős bírósági döntés nem állapította meg a gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának, a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának vagy a vállalkozások összefonódására vonatkozó szabályoknak a megsértését.
digi-nél ott volt az inviteles összefonódás miatti gvh bünti. voda, telenornál meg kb megtévesztő/ tisztességtelen gyakorlat miatti a bünti, ami a freki pályázatnál nem kizáró ok -
viktorhu
veterán
válasz
trec12 #21021 üzenetére
Előtte is kapott mindegyik bírságot, de a Digi-klauzula kifejezetten a digire specializálódott, mivel az egyik versenytárs összejátszott a kiíróval. Jellemzi az állapotokat, hogy ezt nem szégyenkezve titkolják, hanem ki is teszik a weboldalukra. "Mert megtehetjük."
Ha a versenyjogi szabályok megsértése lenne a kizáró ok, akkor kizárólag új szolgáltatók indulhattak volna a mostani tenderen.
-
so_ha
senior tag
válasz
trec12 #20818 üzenetére
Talán csak annyit kell/kellene megérteni, hogy egyszerre folyik az optikai rendszer kiépítése, a mobil hálózat építése, és az Inviteles területek átépítése, ami egyenként is jelentős beruházás, mind pénzben, mind munkarőben. Ez még a tőkeerősebb cégek kapacitását is meghaladná. Egyszerre sok fába vágta a fejszéjét a Digi, ami részint idő igényes (mégha mindenki szeretné, hogy nála azonnal minden szolgáltatás kiváló minőségben elérhető legyen), részint nagyon komoly költséggel jár. Egy ekkora cég hosszútávra tervez, mégha néha az élet keresztbe is húzza az eredeti számításokat (most éppen a frekvencia pályázat).
-
Renwick
őstag
válasz
trec12 #20047 üzenetére
Joggal való visszaélés volt az indok a piaci pletykák szerint.
Vagyis az NMHH azt vélelmezte, hogy a DIGI Communications N.V. csak és kizárólag azért indult a DIGI Távközlési Kft. helyett, mert a végleges eljárási dokumentáció megjelenését követően kiderült, hogy a Kft-t a versenyjogi passzus miatt kizárnák. Ezt pedig kifejezetten tiltja a törvény. -
Dracula72
senior tag
válasz
trec12 #20047 üzenetére
A közjegyző jelenlétében felnyitott pályázatokat első körben alaki vizsgálatnak vetették alá, ami után a hatóság hiánypótlásokat is kért. Végül, a hiánypótlás lezárása után ma csupán a magyar mobilpiac három nagy szereplőjét vette nyilvántartásba. A Digi ugyanis nem felelt meg a részvételi feltételeknek, így nem vehet részt a versenyben.
A HWSW informatikai szakportál cikke egyébként azt valószínűsíti, hogy a Telenor kérdése nyomán zárták ki a Digit az árverésről. A lap ugyanis fellelt egy jegyzőkönyvet, melyből kiderül, a Telenor vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese javasolta, hogy zárják ki azt a pályázót, akivel szemben két éven belül jogerős hatósági vagy bírósági döntés született a gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának, a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának vagy a vállalkozások összefonódására vonatkozó szabályoknak a megsértéséről. Márpedig a Digit az Invitel felvásárlása kapcsán tavaly elmarasztalta a Gazdasági Versenyhivatal.
-
p2pp
őstag
válasz
trec12 #20042 üzenetére
Simán le lehett volna ülni megbeszélni az egészet.
Most rúgtak 1 nagy öngólt és áll minden.
Fogd meg a söröm 😁 Mindenki kapott volna 1 kis frekit, oszt jólvan az úgy. Ilyen egyszerű lett volna az egész.
Úgy lesz összeborulás 700-on sztem úgy, mint most 800-on.
Már régen le lehetett volna ezt zongorázni szépen.
Ehelyett meg ki tudja mi lesz most a vége a Storynak.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest