- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
#79813376 #22778 üzenetére
Igen, ennyire. Ha megnézed, hogy mi megy 900-on, vagy a kizárással kapcsolatos politikai hátszelet, ezek nem abba az irányba mutatnak, hogy bármit is fog tudni venni, 1800-on meg szintén foggal-körömmel licitálni fog a meglévő 3 sokkal tőkeerősebb cég. 1800-on is csak azért sikerült frekit venniük annó, mert a voda nem gondolta, hogy azért a nyúlfarknyi 5MHz-ért hajlandóak ezt a vastag összeget kiperkálni. Kétszer nem követik el ezt a hibát. Az, hogy a Digi - főleg alacsony frekin - spektrumhoz jusson, még egy normális jogrendszerrel működő országban sem lenne egyszerű. Ebben az ellenszélben meg...
-
válasz
#79813376 #22761 üzenetére
Itt sem lesz ez máshogy. Sőt ahogy írod, itt még nehezebb lesz. Én drukkolok a Diginek és egy jelképes összeget hajlandó lennék áldozni, mint előfizetési díjjat, de ahogy a románoknál az 1 eurós előfizetést, nagyjából itt is ennyivel lehetne kezdeni eladni a szolgáltatást. Legalábbis ebben a formában. Ha ez nem bővül, mármint nem szereznek frekvenciát valahogy, az egész halálra van ítélve. Sosem fog megtérülni és sosem szereznek megfelelő mennyiségű ügyfelet. És igen, komoly ellenszélben kell harcolniuk, de ha tényleg akarnak valamit itthon kezdeni mobil szinten, akkor nincs más megoldás, frekvencia kell. Vagy sokkal több torony. De az utóbbi sosem lesz rentábilis.
-
p2pp
őstag
válasz
#79813376 #22612 üzenetére
A többi 3-nak ott a 800.
Fentről az asztalra csapnék biztos.
Élni és élni hagyni elv miatt is.
De itt ebben az országban bármit meg lehet tenni.
Az Nmhh csak 1 báb amit ki tudja ki irányít.
Nemtom az EU-nak itt mennyi beleszólása van a dolgokba.
De ha lenne vagy 500ezer 1 Milka előfizető az már fegyvertény lenne.
Ha sikerül jól betakarni a Nyugati országrészt.
Az már elég jó tárgyalási alap lehetne.
De tudni kéne mozgatja a bábukat az Nmhh sakktáblábláján.
A 900 lenne a nyerő a Diginek egy kis 2100-al.
Az már jó lenne mindenkinek is. -
trec12
addikt
válasz
#79813376 #22624 üzenetére
Tudom, hogy ezerszer foglalkoztunk már vele de eddig úgy tűnik a Digivel jól elbántak (esetleg ők saját maguk is követhettek el hibát) mi a garancia arra, hogy megint nem így járnak? Mert a 900 Mhz-re igényt tartanak a regnáló szolgáltatók hallani sem akarnak róla, hogy másé is legyen. Én amúgy nagyon kíváncsian várom mi lesz az idei tenderből...tudom borítékolható, hogy a Digi nem rúg labdába. Vagy?
-
sifarr
senior tag
válasz
Lehet, hogy valamilyen érdekegyezés folytán a digi és telenor közeledni fog egymáshoz,
Ezen jót mulattam!
Bő másfél évvel ezelőtt írtam ezt. Persze szigorúan laikus jóslat volt a részemről!
Az alaphelyzet azóta sem változott, csak némileg tisztult a kép. És bonyolódott.
Nemrég dethroner felvetésére, miszerint beszédes a hallgatás, ntomka beletrafált a lényegbe.
Na, ez folyhat most ezerrel a háttérben. De ebben nem csak a DIGI, Telenor és az állam a résztvevő. Komoly érdeksérelmet szenvedhet a Telekom is, ezért valamilyen formában kihagyhatatlan. A Telekomot a T-Systems meg(nem)vásárlása kapcsán már megszivatták. Még egy erős konkurens "felépítésetől" a Voda mellé - mondjuk állami segédlettel, AH tulajdonrész vásárlásával a DIGI-ben - akár be is sokallhat. A Telekom meg ugye DT tulajdon. A németek meg nem szeretik, ha érdekeik sérülnek. Merkel mama is szólni szokott érte. Ki tudja, miről is beszélgettek legutóbb ...
Szóval érdekes lesz a DIGI "indulása". És nem a hálózat minősége miatt. -
Renwick
őstag
válasz
22 áprilisában kötve hiszem, hogy lenne tender, akkor már lejárnak a GSM licencek. Az EU-s jogszabályok értelmében ezeket a sávokat ha jól tudom a lejárat előtt legalább másfél évvel illene megpályáztatni, vagyis benne van a pakliban, hogy idén elindul a GSM-aukció is - de legkésőbb 21 első felében.
-
sifarr
senior tag
válasz
#79813376 #22606 üzenetére
Amit írtál, az melyik kategória:
- sosem emlékszem az éjszakai álmaimra,
- a delphoi jósdánál picivel (!) több,
- mobilfronton nincsenek álmaim, mert jelenleg is kijövök <1500-ból,
- nem vagyok sem egyik, sem másik.De visszakérdezek: nem jóslás, ha többen azt állítják, hogy nem indul el? Idén biztos nem, de jövőre sem. Akkor mikor?
Ha frekit nyer 700-on és/vagy 900-on (a kettő közül legalább az egyik nagyon kéne!)? És ha nem nyer? A 700-at félig-meddig vagy egészen bebukta. Ha bebukta, ki tudja? A 900-on a két T erősen azzal érvel, hogy nekik kell az eddigi freki az üzembiztonság, az ügyfelek érdekében. Eddig elég erős volt az érdekérvényesítő képességük. És ha ott se nyer a DIGI?
Akkor indul, ha eléri pl az ötszázezres tesztelő számot? Mikor éri el? Még 1-2-3-4 év? És addig marad az ingyenes tesztüzem? Nem kell közgazdásznak lenni, hogy az ember tudja, az üzemeltetési költségek folyamatosan nőnek. És ez nem évi pár tíz- vagy százmillió. Ez is megy hitelből? Meddig? Meddig bírja finanszírozni részben vagy egészben a többi üzletág a mobilt? Ezzel ki számolt, amikor a "marad a teszt, mert még nem jó a háló" álláspontján van?
Nyugodtan minősítsd jóslásnak, amit írtam. De nem kevésbé az az ellentétes prognózis sem. -
Lajosnagy17
senior tag
-
DevKiller
senior tag
válasz
#79813376 #22543 üzenetére
Mert mint írtad hasonó a helyzet mint itthon.
A Román DIGI 4G-t 2100, 2600 MHz-en szolgáltat. Ugyebár ez még gyengébben terjed mint az itteni 1800-as. A többieknek ott a 800, amivel flottul el vannak. A DIGI-nek is van egy kis szelet 900 MHz-es 4G-je(amit az UMTS újrahasznosításából nyertek), de erre adni nem lehet mert kb ugyanazzal az értékekkel dolgozik mint ami nálunk volt a gyorsítás előtt (Megközelítőleg 22.1/7.5 mbps +-10%) Értelmes sebességet csak a 2100-as frekijük nyújt (75/25) mbps.Én elhiszem, hogy kell nekik mert akkor nagyon sok helyen lenne + tornyuk.
Továbbá a napokban megláttam, hogy bővült a DIGIMobil(Román) roaming lista Magyarországra. Így már DIGIMobil Hungary, Telenor, Magyar Telekom a roaming partner Magyarországon. Eddig csak a Telenor és a DIGI volt. Szóval valami mozgás van a háttérben és én kíváncsi vagyok, hogy miaz.
Mindesetre, ha valakit érdekel akkor még írok ezzel kapcsolatban. A családban van több Román DIGI szám is, úgyhogy tudok a fejleményekről.
-
Márton
nagyúr
válasz
#79813376 #22481 üzenetére
De érted, még csak az sem kell, mert nekem telón is, mobil nézetben ott a lánc ikon.
Nálatok tényleg nincs?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest