- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
zelikocc #40817 üzenetére
A frekvencia a 4iG-hez került ahogyan megvette a Digit. Mivel a Vodafone-t is megvette a 4iG így gyakorlatilag felhasználhatja majd a Vodafone a Digi részét is. Ha akarja.
A Digi elemeit legfeljebb darabokban tudják majd eladni. Egyben a kutyának se kell.
A Core-ra meg kb afrikában lesz rá vevő. -
StarKiller89
senior tag
pont a napokban akartam kihozni egy újabb digimobil simet.... a második lenne az előfizetésemhez, most akkor ilyenkor mivan pontosan?
-
sifarr
senior tag
Megveszi az RCS & RDS.
A 4iG az egészet egy cégbe viszi ki a frekivel együtt, és egyben akarja eladni.
Mit kezdene az RCS & RDS egy magyar frekivel spanyolban?
Akkor már inkább megveszi az egészet olcsón, és utána nem szétszed, lebont, hanem újraindítja a mobilt. A név már megvan, bejáratott is: DIGI!Van konteós ötletem is a megoldásra.
-
A Digi Mobil igazából ha úgy nézzük megmarad, csak a továbbiakban nem saját hálózattal, hanem virtuális szolgáltatóként működik tovább a Vodafone hálózatát használva. (Aztán majd meglátjuk hogy ez így lesz e)
Ha reálisan nézzük:
Valószínűleg azért határozták meg ezt a dátumot (december 31.), mert kb eddig létezik a DIGI márkanév Magyarországon és sanszos hogy nagyjából január 1-től egységesítik és bele gyurmázzák a teljes telekommunikációs portfóliót a ONE brandbe. Mivel a DIGI márka megszűnik, így a csomagokat sem hagyhatják meg Digi Mobil néven, akármilyen hálózatot is használnak.Valószínűleg ettől a dátumtól kezdve teljesen új csomagok és arculatok lesznek és valószínűleg azokba fognak átterelni mindenkit.
Lehet hogy lesz hasonló csomag kínálva a Digi Mobilosoknak ezután is, csak már más lesz a neve és lehet hogy nem 4 Ft lesz a túlforgalmazás percdíja meg nem 5 Ft a nemzetközi hívás. Illetve onnantól már nem virtuális szolgáltató lesz, hanem ugyanúgy ONE mint a vodások. -
-
Okosandroid
tag
Szép estét sziasztok. Most kaptam meg a májusi "Digimobil" számlát. Eddig 1600 FT-ot fizettem, mostmár 1830 FT lett az összeg. Olvasva a fent említett dolgokat holnap én is megyek bő 3 év után visszamondom, megyek egy flottába. 04.30.-ig van kifizetve a számlám, gondolom ha távozom akkor ezt az 1830-at már nem kell kifizetnem május végéig.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Attis7 #40886 üzenetére
Ez a Digi Mobil topik. A kérdésedet itt tedd fel: DIGI internet
-
Attis7
tag
Kaptam ma egy huawei HG8147X6 ont-t, a szerelők leléptek mielőtt szerettem volna belépni a "router" webes felületére, de a készülék alján található júzerném+pw kombó nem enged be. Hívtam a drágákat, nem azzal kell belépni hanem user+digi kombóval, az se ment, akkor resetelik és utána megy, után se történt semmi, hívtam megint őket, hogy mi van, várjak még, de amúgy sem garantálja a szolgáltató, hogy beengedjen. Mondom akkor hogy is van ez, de nem tudta megmondani.
Vkinek van-e ilyen jellegű tapasztalata? Az ócska huawei kütyübe simán be lehetett lépni, talán user-user kombóval és kicsit konfigurálhattam, ezzel mi lehet? -
válasz
l1k3_1t #40864 üzenetére
Sajnos nem úgy néz ki.
Egy az egyben lekapcsolják június elsejével a Digi Mobil hálózatát és mindenki átkapcsolódik a Csodafone hálózatára. Az nem számít, hogy lesznek ilyenek mint te is, hogy a full térerőből 0 lesz utána.Majd valamelyik toronykezelő cég megveszi egyben a pakkot és akkor majd azzal a céggel lehet kötni bérleti szerződést a tornyok használatára. Gondolom. De ez majd a jövő zenéje lesz. Egyelőre be kell érni a voda jelenlegi hálózatával és nem úgy néz ki hogy nagyon igyekeznének a fejlesztésekkel amióta felvásárolták.
-
Jester01
veterán
-
Aflamin
tag
"A digi mobil MAX / PLUSZ / JUNIOR nem változik decemberig, csak nem lehet májustól előfizetni rá."
De változik, drágább lesz már május 1-től. -
kemp3
csendes újonc
válasz
djsunstealer #40842 üzenetére
https://digi.hu/mobil
legalábbis jelenleg 1000 forintot ír, de majd lehet javítják
-
l1k3_1t
tag
BREAKING! Nagy változások jönnek a DIGIMobilnál!
A 4iG racionalizálja mobilhálózati portfóliójának működését, ezért értékesítési céllal külön vállalatba szervezi a DIGI mobilhálózati infrastruktúráját. Mától leállt a DIGIMobil előfizetések értékesítése, a társaság ügyfelei belföldi hívásaikat és adatforgalmukat június 1-től a Vodafone országos hálózatában bonyolíthatják, szolgáltatójuk továbbra is a DIGI marad.
A DIGIMobil 2019. május 27-én saját infrastruktúrán indult el, idén június 1-től a szolgáltatás a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatán működik tovább, a mai naptól pedig leállt a DIGIMobil előfizetések értékesítése. A társaság ügyfelei belföldi hívásaikat és adatforgalmukat június 1-től a Vodafone országos hálózatában bonyolíthatják, szolgáltatójuk továbbra is a DIGI marad. A lépéssel a DIGI 2023. december 31-ig garantált áron, DIGIMobil előfizetésekben szereplő kedvező tarifákon és SIM kártya csere nélkül biztosít országos lefedettséget ügyfeleinek. A forgalmi díjakat nem érinti a változás - az előfizetői díjcsomagjaikban foglalt perceken túl -, a DIGI 2023 végéig garantálja a normál díjas beszélgetések 4 forint/perc árát meglévő ügyfeleinek. A havidíjak a 2022 novemberében bejelentett, május 1-jén életbe lépő inflációkövető díjkorrekció alapján, a Központi Statisztikai Hivatal 2022-es éves fogyasztói árindexének mértékével, 14,5 százalékkal emelkednek. A változás nem érinti a roaming feltételeket. Az új mobilhálózatra csatlakozáshoz nincs szükség a SIM-kártya cseréjére.A DIGI a felszabaduló, több mint 2500 adótoronyból álló egyes mobilhálózati infrastruktúráját, egyéb passzív és aktív mobilkommunikációs eszközeit, rádiófrekvenciahasználati jogosultságait kiválás útján új vállalatba szervezi, amelyet a 4iG csoport a későbbekben értékesíteni kíván.
„A DIGI mobilinfrastruktúrájának értékesítési lehetősége többletforrást teremthet a vezetékes hálózat további fejlesztésére, ügyfeleink még színvonalasabb kiszolgálására. A DIGIMobil ügyfelek és a Vodafone infrastruktúrájának összekapcsolása az első, lakossági mobil előfizetők számára is közvetlenül érzékelhető előnye a 4iG Csoport tagvállalatai közti együttműködésnek” – mondta Tábori Tamás, a DIGI ügyvezetője.
...
Forrás: Portfolió (https://www.portfolio.hu/uzlet/20230413/nagy-valtozasok-jonnek-a-digimobilnal-608772)
-
törölt tag
válasz
aldebaran #40830 üzenetére
oké...még 1, bár igazán elolvashatnád, és értelmezhetnéd, ha az előző hsz-emben volt link.
Tényleg hihetetlen, milyen emberek vannak....2. Az ÁSZF I Melléklete az alábbiakkal bővül:
Az ÁSZF I Mellékletének 3. (A mobil rádiótelefon szolgáltatás díjai) pontja az alábbiakkal
egészül ki:
A DIGIMobil PLUSZ, DIGIMobil MAX és DIGIMobil JUNIOR tarifacsomagok értékesítése 2023. április
13-án lezárul.
A VoWifi opció 2023. június 1-jétől megszűnik.
2023. június 1-jétől ezekhez a tarifacsomagokhoz tartozó mobilinternet szolgáltatás becsült
maximális le- és feltöltési sebessége 3/3 Mbits-ra változik -
aldebaran
addikt
válasz
#14832128 #40818 üzenetére
Károgsz?
2023. június 1-jétől a DIGI Net Aktív 50 tarifacsomaghoz tartozó mobilinternet szolgáltatás becsült
maximális le- és feltöltési sebessége 3/3 Mbits-ra változik.A digi mobil MAX / PLUSZ / JUNIOR nem változik decemberig, csak nem lehet májustól előfizetni rá.
Hihetetlen milyen emberek vannak.
-
válasz
Dr Bubo #40812 üzenetére
Nagyszerű, teljes egészében NER lesz a magyar mobilrendszer, a kis gömböc mindent felfal és már nem lesz szükség a Pegasus-ra.
De van jó oldala, az egyébként veszteséges Vodafone (kár volt megvenni) nullszaldós lehet a DIGI anyacégének támogatásával. Túl sokat tudhat Jászai Gellért valakikről vagy ő is stróman.
Komolytalan itt minden. -
pjen
félisten
Nem is tudom, mást vártatok? Azért vették meg a DIGI t, mert pénzt akarnak keresni, sokat.
-
törölt tag
Lehet örülni
nem szántják be a digimobilos tarifákat, csak elüldözik belőle az előfizetőket.
QoS...."2023. június 1-jétől ezekhez a tarifacsomagokhoz tartozó mobilinternet szolgáltatás becsült maximális le- és feltöltési sebessége 3/3 Mbits-ra változik." -
válasz
Dr Bubo #40812 üzenetére
A VoWiFi-t azért sajnálom, bár gondolom majd pár év múlva ez pótolható lesz.
Amit még nagyon sajnálok, az a DIGI Mobil több mint 2500 (!) bázisállomása, mert amik jelenleg vannak, azok kifejezetten nagyon jól vannak elhelyezve és ez nagyon sok helyen a Vodafone-ról nem mondható el.
Úgy látszik egy az egyben eladják az egész infrastruktúrát, kérdés ki fogja megvenni, illetve vajon egy cég veszi-e meg az egészet?
Mivel aktív eszközök és frekvenciák is vannak, így CETIN lenne esélyes, de vajon nekik kell-e? Esetleg Telekom, mivel Ericsson eszközökből áll.
Remélem azért nem bontják őket le és valamilyen formában legalább felhasználja valamelyik szolgáltató őket.Azért vannak olyan helyek, ahol a Digi Mobil jobb mint a Vodafone, persze országos átlagban nyilván jobb lesz.
@kurtuzov: arra én is kiváncsi leszek.
-
kw3v865
senior tag
válasz
#14832128 #40811 üzenetére
Jó hír ez!
Remek áron, hűség nélkül, jó lefedettséggel, év végéig, kétségtelenül a legjobb ajánlat ez Magyarországon. Csak röhögni tudok azokon a szerencsételeneken, akik a 4iG-s felvásárlás után lemondták a DigiMobil szolgáltatásukat
Aztán majd decemberben el lehet dönteni hogyan tovább, addig felesleges ezen agyalni. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
2023. június 1-től a DIGIMobil a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatán működik tovább, 2023. április 13-tól pedig leállt a DIGIMobil előfizetések értékesítése.
2023. december 31-ig garantált áron, a DIGIMobil előfizetésekben szereplő kedvező tarifákon és SIM kártya csere nélkül biztosít országos lefedettséget ügyfeleinek.
A Vodafone Magyarország hálózatára váltással a HD minőségű hívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi hanghívásokat lehetővé tevő kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik.
-
sitq74
csendes tag
-
-
mzso
veterán
Helló! Követi még valaki a lefedettséget? Van még (újra) bővülés? Vagy annak már végleg lőttek?
Egyébként meddig is kapta meg a Digi márkanevet (bemocskolni) a 4IG?
-
p.riky22
csendes tag
válasz
#14832128 #40793 üzenetére
"Bízunk benne, hogy folytatják munkánkat és további sikereket érnek el a szolgáltatóval.” - mondta el Serghei Bulgac, a Digi Communications N.V. vezérigazgatója.
Már azon a napon tudtuk, hogy nem jó ötlet kiadni a kezükből, amit évek alatt felépítettek... És ma már szemmel látható, hogy nem az történik, amivel elköszönt az akkori vezérigazgató.
Ezt nekem is rossz látni. Szerinted a One név jobb lesz? Vagy tudatban lesz jobb, hogy "már" nem a DIGI-t tapossák szét...?
Amúgy meg igen, jó lenne tudni már valamit, hogy mi a terv, mi és hogyan lesz... -
p.riky22
csendes tag
válasz
rothfb #40763 üzenetére
Minden szóval egyetértek... Teljesen jól leírtad a VALÓS képet...
Én már ott tartok, hogy nem idegesítem magam ezen, mert csak rossz lesz a kedvem tőle.
Egy szösszenetet itt hagyok azért:
Tegnap beszéltem egy ismerősömmel, és ő is azt szajkózta, hogy a DIGI azért volt sz@r, mert irreálisan aláment az áraknak a piacon, és az júúúj az nem jó az sz@r, az fújj, az ilyen meg olyan. (mobil téren értem). Most meg őszerénysége fizeti a RED csomagot 12000-ért havonta.
Érdekes, hogy más országokban a DIGI szárnyal és meg tud élni, és elégedett ügyfelei vannak. Itt is ezt akarták volna, de inkább kicsinálták. Sőt Romániában a hegyek között is van lefedettség havi 5 euróért, itt meg az alföldön nincs sok helyen, több ezer forintokért... És mégis ez a JÓ! ?
És milyen érdekes, hogy a magyarnak mindenre van egy magyarázata, és sokan el is hiszik, hogy a sz@r az igazából jó, és el is fogadja, és pl. fizet 8x-10x többet ugyanazért. A kereskedők meg hülyék lennének csökkenteni az árakat, amig van aki megveszi.
Szokták mondani, hogy "a hal is a fejétől büdösödik" --- és ezzel senkit nem akarok megbántani. -
kl122
tag
válasz
mihaczitomi #40773 üzenetére
Ez igaz, nem fogják a Vodafone _alá_ beolvasztani a DIGIt. Lesz egy harmadik, közös cég (hallani, hogy ONE néven) oda fognak kerülni a felvásárolt portfóliók ügyfelei, hálózatai, alkalmazottai, minden.
-
b.lajos
tag
Csakhogy változzon a téma. Tavaly nyáron egy erdélyi túrán aránylag jól vizsgázott a digi, most ugyanez Németországban okozott némi bosszúságot. Ausztria A1,A8 mentén időnként elveszett a fonal, Németországban rácsatlakozott a vodafon.de-re, minden szép és jó aztán egyszer csak telekommá változott és megint hol volt hol nem volt játék kezdődött. Kézi csatlakozás vodafonra, minden jó, aztán azért veszett minden mert nem automata állomáskeresésen volt. Na mindegy, kis csalódás pici infóval hátha ezen fogtok vitatkozni 😁
-
mihaczitomi
tag
Miért olvasztanák be A vodafone alá A Digiseket ???? A vodafone-nak sincs túl Jó híre manapság a felhasználók között.....
azért számomra érdekes volt ,ma a szolnoki bevásárlóközpontban a Tcomnál Voltak páran , a Yettelnél tömve volt az üzlet ,Vodafone--nál csak aza alkalmazottak ültek bent
-
DarkByte
addikt
válasz
#14832128 #40767 üzenetére
Nem lennék meglepve ha ebből az egész merge-ből semmi érdemlegeset nem látnánk akár jövő ilyenkorig sem.
Ne felejtsük el a háttérben van még egy Digi-Invitel és egy Vodafone-UPC összeboronálás is, aminek most még a tetejére jött ez is.. (aztán ki tudja, lehet még idén csatlakozik egy Yettel, AHRT/MindigTV is a turmixba..)
-
törölt tag
válasz
dzf007 #40764 üzenetére
Én már várom, hogy ne használják a digi brandet, mert a mostani tulajdonos üzletpolitikája köszönő viszonyban sincs az rcs&rds által behozottal.
Csak egy infómorzsa: rokonlátogatáson voltam, Erdélyben. Kis város, annak is egy zsákutcája, aminek a vége domb mögött van. Az utolsó 4 házban nem volt értékelhető térerő, de volt digi optika. Erre az rcs felrakott egy 900/2100-as sugárzó+doboz kombót a villanyoszlopra.
Magyarországon a digimobilosokat a saját, vagyis a voda hálózatára nem engedik fel, pedig megtehetnék már fél éve.
2014-2016 között (amíg megépült a saját 900-as hálójuk) a román digimobil a román vodafone hálón belföldi roamingolt....
No comment! -
válasz
trec12 #40762 üzenetére
Ez a hozzáállás vezet ahhoz ami mostanában Magyarországon kialakul. Ez pedig a versenyhelyzet körülményeinek megszüntetése. Tulajdonképpen mondhatjuk, hogy a magyar lakosság (tisztelet a kivételnek) saját maga ellensége. Egyszerűen elkönyveli, hogy az nem lehetséges és belenyugszik a magasabb árakba. Megmagyarázza közgazdasági szagértőként, hogy azok az alacsonyabb árak irreálisak. Érdekes, nagyjából egyharmaddal emelkedtek a digi árai az elmúlt évben és mégis sz$rabb lett a szolgáltatás. A mobil semmit sem fejlődött, míg a románok alatt tornyok létesültek, a tv adás minősége 1/3-ára esett vissza, az üfsz a városomban megszűnt, elmondások alapján a 1272 a vodás elérhetetlen időket idézi.
Egyedül talán az internet stagnál. Bár ott is szó volt anno a gyorsabb csomagok bevezetéséről. Addig amíg állambácsi nem magyarosította.
A többség, a 2/3-ad szerint ez így oké, ez így jó, erre szavaztak és ami a legviccesebb, most vidáman perkálja a sz$rabbért a többet, mert idézem "még így is megéri, mert még mindig ócsóbb, mint a többi". Egyszerűen nem értem ezt a népet, illetve a nép egy részét.
Ne vedd magadra, nem konkrétan neked szól a mondókám, úgy általánosságban kell érteni.
A piaci verseny megszüntetése zajlik nagyüzemben és ezt elintézik egyesek annyival, még így is jó. Nincs igény a jobbra és a jobb árra. Érthetetlen. -
trec12
addikt
válasz
stingy2 #40752 üzenetére
Csak részben tudok egyet érteni. Van ma Mo-on mindenki által elérhető olyan szolgáltatás és tarifa ami megfizethető ÉS ami mögött országos komoly hálózat, rendelkezésre állás, támogatás van. Pedig már nincsen itt a régi Digi. Túlzás azt várni, hogy egy ilyen szolgáltatást Digis áron a mai helyzetben meg lehetne kapni.
-
törölt tag
válasz
stingy2 #40752 üzenetére
Sajnálom, hogy nem tudunk személyesen beszélgetni: értelmesnek tűnsz.
Azonban felületesen olvastad a hozzászólásom: örül a rosseb a konkurencia magas díjainak. Egyik fórumtárs azt kéri rajtam számon, miért példálózok a román digi árakkal/hiszen az Magyarországon irreális/ , te pedig azt írod hogy örülök a konkurencia túlárazása miatt. Döntsetek el végre: melyik oldalon állok
Azt kellene megérteni, hogy ennek a diginek semmi köze az rcs&rds-hez.
Ment itt 2014-2022 között 8 évi csodavárás. Aztán most a majd jó lesz, olcsó havidíj marad…
Pár hónap, aztán szépen bezár a bazár, az előfizetők megkapják ajánlatba a vodás Go-s tarifákat 20-30% kedvezménnyel.
Majd akkor lehet örülni…
Mit gondoltok miért vették meg a digit? Hogy nyomott áron legyen mint az rcs idejében, vagy hogy túlárazzák a szolgáltatásokat, mint ahogy a yettel/telekom teszi?Hogy ki minek néz engem? Saját magam annak, aki 1500 Ft-ért nem szenved egy 1Mbps-es szolgáltatásnak. Ha nagyon spórolni akarok a havi költségemen, akkor inkább máshol takarítom meg azt a pénzt, de nem kínlódok azzal, hogy egy szaros 720p nem tölt be. Azt is írtam, akinek vidéken megy 720p-ben, az örüljön neki, használja, amíg megteheti ilyen áron.
Peace, lezártam részemről. -
kw3v865
senior tag
válasz
rothfb #40743 üzenetére
Teljesen logikus, hogy egy budget szolgáltatást (mobilt pl) a konkurencia szintjére emelnek? A tv szolgáltatás minőségét meg a béka segge alá amortizálják? Ez logikus szerinted?
Gondolom az árra vonatkozik a konkurencia szintjére emelés kijelentésed. Mutasd meg légy szíves, hogy a konkurencia mennyiért ad 15 GB-ot és 200 perc (utána 4 Ft/perc) lebeszélhetőséget. Utána beszélhetünk erről.
Ahogy írtam is, a DigiMobil nem való mindenkinek, az ország egyes területein használhatatlan (ahol eddig se volt lefedettség, ott nem mindegy mennyiért adta?). Azonban sok 100 ezer embernek igen is jó, hasonló színvonalat nyújt, mint a másik három. Nagyon sok ember megelégszik a lassabb nettel is (és ez a többség). Néhány megabittel is jól el lehet lenni. A tévéről nem tudok nyilatkozni (ebben igazad lehet), de ez nem az topik, tehát most irreleváns. -
kw3v865
senior tag
válasz
Sanceee79 #40723 üzenetére
A Digi az elmúlt egy évben történt jelentős áremelés ellenére továbbra is versenyképes, jó alternatíva Magyarországon sok 100 ezer ember számára. Délen, Kelet-Magyarországon és az északi országrészben mindenképp. A Digimobil Plusz szerintem remek ajánlat. Melyik másik szolgáltató ad ennyiért havi 15 GB netet és 200 perc lebeszélhetőséget (ezen túl 4 Ft/perc) hűség nélkül?
Nem power-usereknek való, ez tény, de átlagfelhasználók számára (és ez a többség), ahol van lefedettség, főleg vidéken nagyon jó. Véleményem szerint a hiszti ami ebben a topikban megy, nagyrészt túlzás. A VoWifi-vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert a telefonom nem támogatja. Biztos kellemetlen, ha nem megbízható, ez a része jogos a kritikának, de a többi szerintem nem. Mostanában elég sokat utaztam belföldön a keleti és északi országrészben és továbbra is elég jó tapasztalataim vannak vele kisebb falvakban is. M5, M3 autópályán is stabil is. Sőt, kellemes meglepetés volt, hogy egy olyan hegycsúcson is volt rendes, stabil 4G, ahol a térkép alapján alig-alig van térerő. Én a tulajdonosváltás óta semmit
Nyilván senki nem szereti, ha emelik az árakat, de valljuk be, tavaly irreálisan olcsó volt. Most már nem, de még mindig igen jó választás sokaknak. Az meg, hogy mi lesz később, szerintem mindegy, mert bármikor le lehet mondani. -
Cs1csó
titán
válasz
mihaczitomi #40731 üzenetére
Melyiket, az áremelés után a DIGI MOBIL PLUSZ és a MAX is kb. 1830Ft lesz. Az egyikben van perc kevesebb nettel a másikban nincs perc több nettel de a percdíj - ahol lefogy vagy ahol nem is volt - 4 ft/perc ennél nem jobb a NetFone, kapásból egy dologban jobb talán attól függ hol akarod használni mégpedig abban, hogy a Vodafone hálózatát használja.
A DIGI kártya bőven jó egy dual SIM-es telóban netezni és telefonálni ahol meg nincs térerő ott jó a Telekom vagy akár egy Yettel kártya. -
mihaczitomi
tag
én most viszem el az óccó digi mobilcsomagom A Netfon--hoz .....
már sajnos nem tudom ,mi lesz ezekkel a folyamatos áremelésekkel ......
-
kl122
tag
válasz
domper2015 #40726 üzenetére
"szerintem azt gondolták, hogy állami segítséggel kinyírják a Digit és megy tovább minden a régi kerékvágásban a Digi nélkül"
Pedig pontosan ez történik. A DIGI árait felhúzták a többiéhez innentől ugyanúgy nincs és nem lesz normális árverseny mint ahogy a DIGI előtt sem létezett Magyarországon.
-
domper2015
senior tag
válasz
Sanceee79 #40725 üzenetére
Hogy kamillázhatnak most a Telekomnál, hogy mi lesz. Annak idején a Telenorosok felnyomták a Digit és kizártak a frekvencia árverésről. A Digit majd a Vodafonet is bezsákolták, a Yettel 25%-a államé. Pedig szerintem azt gondolták, hogy állami segítséggel kinyírják a Digit és megy tovább minden a régi kerékvágásban a Digi nélkül
-
Diák66
őstag
válasz
Sanceee79 #40723 üzenetére
A Digi mobilja közel nem tud annyit, mint a többi, plusz várható a Vodafone (vagy az új brand) kínálatába való beolvasztás. Az ára miatt meg azért figyelj, a 14,5%-os áremelés ide is befigyel. Megjöttek a DIGI májusi áremelésének részletei
-
Sanceee79
újonc
1 kérdésem lenne - hátha van aki tapasztaltabb mint én - tmobil net áraitól elszállt az agyam, most digi internet tetszik (laptophoz kéne) - mik a vélemények, úgy általában? (bp-en lakom, lefedettség lenne)
-
stingy2
senior tag
válasz
domper2015 #40713 üzenetére
Akkor lehet, csak el akarják üldözni a felhasználókat. Legalább is nekem csak az ára, és a vowifi miatt van. Az ár már kezd lassan nem megérős lenni, vowifi nélkül meg itthon semmi térerő nincs. Ha így marad érzékeny(?) búcsút veszünk nemsokára. Persze ha ez a cél, akkor elérték
#40715kl122
régen is egy fostalicska lerázós ügyfélszolgálatuk volt, de az ár némileg kompenzálta a bunkóságot. Telekomot is sokan szidják, de én pl. mikor routing gondjaim voltak náluk sok csomagvesztéssel, akkor az üfszolos átkapcsolt vmi értelmiségihez, aki felfogta a problémát, és szinte azonnal beállította a routingot. No, ilyen segítség Diginél az életben nem volt. -
válasz
domper2015 #40704 üzenetére
Román Digivel 4-5 Ft/perc, vagy ha magyar Digit hívsz akkor 3000 perc ingyen
-
Narxis
nagyúr
válasz
djsunstealer #40694 üzenetére
Amúgy nekem otthon a Digis internet szolgáltatói modem wifijére csatlakozva sose működött a VoWifi, ellenben a ha a digi modemre kapcsolt saját tp-link routerem wifijére csatlakoztam akkor meg igen. Majd ha kedvem lesz akkor megnézem az ÁSZF-et, hogy erre a problémára milyen megoldást kínálnak.
-
domper2015
senior tag
válasz
djsunstealer #40681 üzenetére
Vagy hozzon román Digi kártyát...
Ha legközelebb megyek veszek egyet, Vowifi-re jó lészAz osztrák Spusu kártyával van 500 percem és 3 GB-om 5,8 €-ért, mellé 500 SMS amit semmire se használok. FUP-pal nem foglalkoznak, egyenlőre. Így tudok beszélni az Ausztriában élőkkel olcsón, ha a Digi bezár...
-
p.riky22
csendes tag
válasz
Dr Bubo #40678 üzenetére
Igen, ettől tartok én is.
Vagy ha nem teljesen kuka, de nem ebben a formában megy tovább.
Reggel olvastam, hogy a Yettel VoWiFije is csak itthon lesz elérhető.
Ennek nem értem mi értelme, hisz a WIFI mindenhol WIFI a világon.
Én arra gondolok, hogy a percdíj nem lesz hazai külföldön, de ha egyáltalán nem fog menni a külföldön, akkor már mindegy is igazából...
(Pedig jól jött sokszor, hogy külföldön nem percdíjon számolta a hívásaimat, hanem VoWifivel a 200 percet használata úgy mintha itthon lennék, és DIGI-DIGI között meg ugye díjmentes volt a hívás). -
p.riky22
csendes tag
válasz
Misi 007 #40656 üzenetére
Én is pont ebben a helyzetben vagyok, nulla a DigiMobil térerő a munkahelyen, így a VoWifire vagyok hagyatkozva teljesen. Így amikor nem működik, akkor abszolút használhatatlan a telefonom, vagy mehetek ki az utcára telefonálni (megfagyok, de legalább nem hallják mások, mit beszélek
).
Viszont riki korábbi hosszászólására reagálva, én is sajnálnám ha a VoWifi megszűnne az egybeolvadással, mert hasznos dolog. Bár nem hinném, hogy megszűnik, mert a Yettel is épp most teszteli és készül bevezetni.
De az szinte előre látható, hogy külföldön nem fog működni... Ez csak a Digi sajátossága volt, hogy VoWifivel külföldön is (pl nem EU-s ország) hazai díjakon/percekkel telefonálhattunk.(mindent elvesznek ami jó, helyette kaptunk megemelt árakat.
)
-
Galaxy S10+al müködik a vowifi, wifin és a telekomos kártya mobilnetjén is. A digis a telekomos mobilnetjén és fordítva a telekomos a digis mobilnetjén is.
-
PLaci58
addikt
válasz
4Grider #40664 üzenetére
Le is bomlik elég gyakran. Most kapcsoltam vissza egy repülős üzemmóddal. Csak jelezni akartam, hogy hiába otthon a digis "stabil" net, ha gyenge a lakásban a mobil térerő, akkor semmi nem fog működni. A TV is gyakran jelkimaradásos (már az is iptv). Összességében az egész Digi egyre gyengébb szolgáltatást nyújt, egyre drágábban.
Az már csak hab a tortán, hogy digis kártyáról/ra hívva egyet csörög csak. Ilyenkor felvéve lehet beszélni ☺ -
PLaci58
addikt
-
válasz
gabor9991 #40649 üzenetére
Mint írtam, nem biztos hogy ugyanennyibe fog kerülni, ahogyan az se biztos hogy a jelenlegi csomag maradhat... csupa kérdőjeles minden, csak találgatni lehet...
Ami biztos, hogy akinek még van Digi Mobilja annak megéri még kitartani a végéig.@domper2015: ez a nemzetközi hívás percdíja engem is rohadtul felidegesít, mert az konkrétan agresszív túlárazás (lehúzás) mindegyik szolgáltatónál... a Diginek is ugyanazt a költséget kell rá fizetnie, mégis 5 Ft-ért megtudja oldani... a többi is adhatná legalább a hazai percdíjakon... ráadásul az EU keményen szabályozza és már nem nagyon lehet nagyobb költsége egy szolgáltatónak az EU-ba irányuló híváson, mint egy hazain... csak ez a magyar percdíjakon nem köszön vissza
-
domper2015
senior tag
válasz
zelikocc #40646 üzenetére
Az a vicc, hogy ügyeskedni kell ebben az országban, és ezáltal még nyilvánvalóbb a pofátlan lehúzás ami jellemző minden területén. A flották helyett lehetnének MVNO-k normális árakon, de itt azok is elsorvadnak.
Jelenleg a Diginél a nemzetközi hívás [EU] 5Ft/perc, a One-nál 70-80 Ft lesz, juhéé. Direkt kértem hogy egy picit emeljenek.... -
válasz
gabor9991 #40290 üzenetére
Ma sikerült közvetetten infót kapni belső körökből erről a jelenségről amit többen is tapasztaltatok (a Digi SIM kártyája vodafone hálózatra csatlakozott - gabor9991 képe alul)
Az információ amit kaptam, hogy "a jelenség valós, előfordulhat hogy átterelnek". Ennél többet nem mondhattak.
Valószínűleg teszt szintjén folyik a dolog véletlenszerűen kiválasztott előfizetőknél.Én személy szerint arra tippelek, hogy azt tesztelik, hogy a Digi Mobilos SIM kártyák (és/vagy bizonyos rendszerek...) kompatibilisek lesznek-e a Voda rendszerével. Logikus lenne, ha nem kellene az ügyfeleknél SIM kártyát cserélni amikor átvezetnek a voda hálózatára minket.
Azt érdekesnek találom, hogy még nem lőtték le a Digi Mobilt, de szintén belsős információ, hogy már csak pár hónapja van hátra (ez mondjuk logikus is).
Kérdés, mi lesz a tornyokkal. -
válasz
Renwick #40631 üzenetére
“eddig ennyire egyértelmű jelét szerintem nem adták még annak, hogy elengedik a mobil kezét DIGI oldalon”
Jászai Gellért:
"A DIGIMobil-ügyfelek Vodafone-ra válthatnak
A DIGI mobilüzletága a jelenlegi struktúrában évek óta veszteségesen működik. Teljesen logikus lépés, hogy egy sikeres tranzakciót követően a Vodafone hálózatában lényegesen jobb szolgáltatásokat biztosítsanak majd a már meglévő ügyfeleinknek – mutatott rá a 4iG csoport vezetője."
forrás: [link]
2022.09.06. -
Renwick
őstag
[link]
Eléggé beszédes, hogy a DIGI-nek nem kell 32 GHz-es licenc. -
Valaki használta/használja Redmi 4A lineage os telefonnal a Digi Mobilt?
Telefonálni lehet, de adatforgalom nincs.
Csak GSM hálózatra tud csatlakozni a készülék.
Mi lehet a probléma,
Melette egy másik kártyával egy Redmi 8 gond nélkül fenn van az LTE hálózaton. -
Sziasztok!
Le szeretném mondani a DIGI mobil előfizetésemet.
Ezt csak személyesen tehetem meg, vagy telefonos ügyfélszolgálaton, esetleg emailben?
Ha csak személyesen, akkor a SIM kártyát is le kell adni? Nem akarom megtartani, csak ha esetleg le kell adni, akkor magamhoz veszem.Köszönöm a segítséget
.
-
kl122
tag
válasz
domper2015 #40601 üzenetére
na igen, pont ezt írtam a műholdas DIGI topikban, hogy szépen el fognak párologni az ügyfelek, mert ez egy fapados szolgáltató, és ennyiért ok volt, de most hogy egy szintre hozták a többi cég áraival akkor miért maradjak a fapadosnál ha a másik normális szolgáltatást ad ugyanennyiért
gondolok itt pl a mobil lefedettségére, sebességére vagy épp a műholdas képminőségére, epg hiányra, stb -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A lányom megy Olaszországba! A digimobilos kártyát tudja kint használni? Ha igen kell valamit csinálni?
üdv -
válasz
snooze #40579 üzenetére
Maradhat a mobil előfizetés, nem kell hozzá más DIGI előfizetés.
Csak a díja lesz 1300 helyett 1600.Amúgy azt tanácsolom rakj be inkább egy szüneteltetést a műholdasra (évente maximum 6 hónap időtartamra lehet és ezalatt 250 Ft/hónap és a mobil marad ugyanúgy 1300/hó)
Én is így csinálom a kezdetek óta, hogy olcsóbb legyen a 4 mobil előfizetés. Bár most hogy sokkal drágább lett a DIGI Mini csomag is, így ha lejár a szüneteltetésem akkor én is le fogom mondani a műholdast, mert már nem fogja megérni. -
snooze
veterán
sziasztok!
ha lemondom a digi mini müholdas elöfizetést,akkor a mobil elöfizetés is ugrik?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest