- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #43061 üzenetére
Nálam is legtöbbször ez van, nem csöng ki, aztán felveszik. Gondoltam, hogy a roamingolás miatt lehet talán. Habár attól önmagában még ki kéne csöngeni. Szándékosságot vélek itt is sejteni, hogy ezzel is leépítsék a digis ügyfeleket.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
rothfb #43064 üzenetére
Lassan 5 éves Xiaomi Mi 8 LIneageOS 20. E téren biztos van jobb, S23+ -ra tervezem váltani, de sajna mostanában a samsung.com kuponjai illetve egyáltalán a kuponhalmozási lehetőségek üzleti titokként lettek kezelve. Míg a németeknél, franciáknál, stb. a kedvezmény halmozásokat gyűjtő megosztó oldalak működnek, addig itt ebből is páran próbálnak pénzt csinálni és így érthető okoból nem közzétenni a lehetőségeket.
A Mi 8 még kis BT, GPS, böngésző használattal szűk egy napot kibír így is, ami már nem komfortos, de váltani nem sietek, lehet majd a mi lesz a Digi mobil előfizetések sorsa év végén kérdéskör tisztábbá válása mellett.
-
válasz
Dr Bubo #43027 üzenetére
Ez nem lenne rossz de nem tudom bevinni alá a yetteles számomat (amit meg kellene tartanom). Digi nekem csak a mobilnet miatt kellett.
Tehát most van:
120 perc + 5gb (azt hiszem ennyi) 6eft-ért yettel és
30Gb Digi mobilnet. 1500Ft1
Ezt kellene összehoznom valahogy hogy jó legyen. yetteleset tudom bővíteni felfele talán az a legegyszerűbb. -
dredjudge84
őstag
válasz
MasterDeeJay #43022 üzenetére
Kicsit le lett terhelve a voda hálózat a digis ügyfelekkel. Nem feltétlenül gondolnám hogy szándékosság van a háttérben amikor nem jó a net, hanem csak egyszerűen nem bírja el a hálózat.
-
válasz
4Grider #43023 üzenetére
Már most kellett volna hirdetni valamit. Meg a többi szolgáltatónak is akciót ha digiről jön át akkor ennyi meg ennyit kap. Vodás nem leszek, nem azért mert a digit szétcseszte hanem az az előtti baromságai miatt. Telekomos lefedettség ahol vagyok ott gyenge. (céges telóm olyan) Marad a Yettel.
Rodzser Mór
Igen, mindenképpen bukok vele. Yettelem van fő kártyának 5990ft-os totál minimum csomag (azaz ilyen 5-6eft-ot fizetek átlag) asszem talán 4 vagy 5gb net, azt kellene felvinnem +1500ft-ból legalább 15gb-os netre.
Nekem elég lenne 120-150 perc + ~15gb net max 7-8eft-ból. Megyek majd be a yettelhez mit tudnak adni. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
"Azt látom hogy nem kellenek a digis ügyfelek"
Legalábbis 1500-ért (Digi) nem, mert nem akarnak olyan csomagot adni, amit a 3 kartellező (Y, T, V) 5-6000 Ft-ért ad, amivel maguknak nem kívánt árversenyt generálna.
Lölö összes vagyonában fogadok rá, hogy ha a Digi csomagja forintra annyi volna (+/- 100 forint), mint a voda megfelelő csomagja, akkor nem szivatnák a Digiseket.
-
4Grider
félisten
válasz
Arról volt szó, hogy év vége felé kapunk új csomagokra ajánlatot. A dunántúli Digis tornyokkal a voda lefedettsége úgy lement volna, hogy sok százezer előfizetője rámegy.
-
válasz
losslessonly #43021 üzenetére
Azt látom hogy nem kellenek a digis ügyfelek, azaz nyilván most ezekkel a lépésekkel sorra fogja mindenki lemondani.
Nem is ajánlottak fel vodás csomagot. Most így az amúgy sem jó hírüket rontják tovább.
Cégnél volt eddig szívás az upc átállással, a számlázásukkal, a mobilnetükkel, igazából talán a vezetékes telefonnal nem de azt nem is használjuk. Csak hát nincs más itt mint a voda. (Balatonfüred külterület, business mikrós lenne még de drágán) -
losslessonly
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #43018 üzenetére
És azt ugye tudjátok, hogy a Vodafone tulajdonában nincs egyetlen torony sem, az átjátszó hálózatot egy holland cégtől bérlik (eredeti Vodafone tulajdonos kiszervezte egy külön cégbe az összes tornyát, de ezt megcsinálta más országokban is).
Ennek fényében külön érthetetlen miért lőtték le a Digi tornyait, amit csak üzemeltetni kellett volna tovább, csodálkoznék ha a bérlés jobban megérné, mint a saját meglévőt üzemeltetni. -
Most már elérte azt a szintet a digis mobilnet hogy használhatatlan a legtöbb helyen ahol vagyok. Youtube totál nem megy, PH még úgy ahogy de képeket ne is várjak. Persze dual simes vagyok és átkapcsoltam a yettelesre az jó csak talán 5gb-om van vagy mennyim és az egy két hét alatt kimerítem.
Elérték a céljukat, kénytelen vagyok lemondani. -
+1, a digi eddig mind a lakóhelyemen, mind a munkahelyemen szuper volt, simán kiváltotta a vezetékes netet, ha úgy adódott (akár torrent
filmlinux distro letöltésre is). Most mindkét helyen erősen kompromisszumos lett a használata, yt levált 240p-be, már amikor hajlandó elindulni, felfelé irányban is gyötrelem kivárni, mire elmegy egy kép messengeren. A közeli mol kúton az app csak teker-teker, alig akar betölteni. A céges telefon vodafone, annál a beszéd 2G (bugyborékoló sz@r), szerencsére a magán digis telefonon megy a VoLTE roaming, az kap elég sávszélt (vagy prioritást), mert gyorsan felépül a hívás, és kristálytiszta is.
Ráadásul az átállás előtt 2 hónappal a 2 sim kártyából az egyikre kértem a nagyobb netet az "ingyen" percek helyett (plusz->max), de sikerült az ügyintézőnek mindkét simet átállítani. Mire visszamentem, hogy én csak az egyikre kértem (és eltűnt az invitel előfizu miatti kedvezmény is), már nem tudta visszacsinálni, mert megszűnt az értékesítés. Kézzel íratott velem egy kérelmet a kedvezmény visszaállítására, amit azóta sem sikerült meglépniük. -
Sdi
addikt
Ilyeneket azért ne írjál senkinek, hogy szar helyen lakik mert a voda nem jól műkszik nála. Főleg úgy ne, hogy ő nem voda előfizut választott, hanem digit, ami jó volt a lakhelyén.
Értelmesebb emberek, akkor váltottak digire, ha a mozgáskörzetükben az megfelelően működött és ezek az emberek nem tehetnek arról, hogy a mostani váltással egy kupac kakát kaptak voda néven. Én a munkahelyemmel jártam így, a digi majdnem teljesen jó volt, a voda szar. Tudom, szar helyen dolgozom -
Ákinard
aktív tag
válasz
#73820095 #43010 üzenetére
Hát ezt passzolom. Annyira nem is érdekelt a dolog, nővérem nevén van, ő ezt vállalta, én meg 3 havonta átutalom neki az előfizu díját. Csak épp ott jártam a Digi környékén, bementem, rákérdeztem.
Amúgy nincsenek nagy terveim vele, Vodafoneos nem leszek, ha nagy váltás lesz, akkor tesómmal áthordoztatom a T-hez, ott a nevemre veszem, és Dominosként megtartom a hívószámot. "Egyszer volt ilyen is" jeligére... -
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dredjudge84 #43008 üzenetére
2 hálózata is lenne a diginek, ha nem lövik le és a vodát is használhatja. A yeti meg t meg csak osztozkodnak közös b20-on.
-
Rodzser Mór
senior tag
Jó nagy fos ez a vodafos szolgáltató. Mutatomafakkot! Azt gondoltam, jobb lesz, mint amilyen a Digi volt, vagy legalább olyan (amivel a térerőtlen helyek kivételével elégedett voltam. Hát bizony a lába nyomába sem ér ez a fostalicska vodafone. A vezetékes ex-Invitel szolgáltatás is bődületesen romolott. Az biztos, hogy direkt rakták szopó ágra az digis-inviteles ügyfeleket. Letekerték a központbna a potmétert meg a prioritymétert, meg mindenmétert.
Köszi szépen! Rohadjatok meg! -
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dredjudge84 #43006 üzenetére
Senki nem kényszerítette a digi hálózat lelövését.
-
losslessonly
csendes tag
Sziasztok!
Átvennék, mint számlafizető/előfizető egy darab Digi mobil előfizetést, ha éppen lemondani tervezi valaki itt a fórumon.
Van meglévő DIGI előfizetésem, gondolom azok mellé át tudják írni a nevemre. Én budapesti vagyok, de pest megyei jelentkező is érdekelhet (gondolom ilyenkor együtt be kéne mennünk egy Digi ügyfélszolgálatra az átíráshoz). -
ACE-
addikt
Na most ez azért érdekes. Csupán azért mert neked pont a közelben volt egy DIGI torony, messzemenő következtetéseket vonsz le. Van rengeteg ember akinél még hálózati lefedettség sem volt mert közel s távol nem volt egy darab torony sem, most pedig vígan használja. Akkor az mit szóljon? Azért mert a 200ezer előfizetőből van pár felhasználó aki PONT olyan helyen lakott ahol jó volt a DIGI, de Voda torony távol, még nem jelenti azt hogy az egész szar... Ezt kb. hiába jelentetted be hibára, ez NEM hiba. Szar helyen laksz, ennyi... a DIGI-s tornyok meg feltehetően nem leszerelve, hanem hasznosításra kerülnek majd...
-
Roppy
tag
Sziasztok!
Ahogy olvasom sok a panasz a Vodára való átállás óta....
A lényeg, hogy a volt DIGI-s tornyok lekapcsolásra kerültek, holott az átállás előtt felhívtam az ügyfélszolgálatot és ott azt mondták, hogy Vodafone-os toronyként fognak tovább működni, de NEM! Ez szombaton derült ki, mert pénteken haza jöttem vidékre (Békés megye, kis falu) és lejelentettem a térerő beltéren való siralmas állapotát (1 max. 2 pálcika, digitális zaj, szaggatás és a hívás elbontása). Először nem akarta felvenni a helpdesk-es hölgyike a hibát, mert nem írtam fel minimum 3 db!!! telefonszámot amikre indítva lettek a hívások és az időpontok, na ekkor kezdtem el kiakadni. Aztán kérdzete, hogy milyen márkájú készülékek és dual, vagy csak egy SIM kártyásak... Na ekkor lefőtt a kávé... Mondom erre, hogy miért is?!?!? Az átállás előtt beltéren is teljesen rendben volt a hanghívás és a térerő, főleg hogy a torony légvonálban kb. 200 méterre van. Nehezen, de felvette a hibát. Másnap (szombaton) a műszaki osztályról hívtak, ott is erőltették volna az imént említett 3 db telefonszám és időpontok kombinációt. Na ekkor kérdeztem rá, hogy nekem ez azt sejteti ezekből és a kültéri ingadozó lefedettségből is, hogy a DIGI-s tornyok lekapcsolásra kerültek és valahonnan jó messziről jön a Voda-s térerő. Erre a műszaki osztályos srác válasza: - IGEN! A válaszom: - Hát bravó! Köszönjük szépen!!!Mondtam, hogy akkor most az összes pár éves/hónapos tornyok mint elektronikai hulladékok csak úgy ott vannak kihasználatlanul... Igen, majd idővel talán begyűjtik őket....
Tényleg csak gratulálni tudok a 'Kisgömböc' féle bekebelezésre, mert ez így minden, csak nem szolgáltatás.... Csakis előre és nem hátra megyünk, ahhhha hát nagyon NEM! -
zsoltyy
tag
Hali.
Vennék egy Komárom-esztergomi matricát, de az új digi oldalon nem találom a táblázatot a megye kódokkal. Valaki esetleg tudja?
https://digi.hu/szolgaltatasaink/telefon/autopalya-matrica-vasarlas -
riki
senior tag
válasz
Dagatt #42985 üzenetére
Szerintem picit várj. Csak abból gondolom ,hogy a Harmatos völgy , eddig a senki földje volt , mobil net szempontjából ,most meg a Székely utcánál is full térerő van. A Váralja sor a Diginél full térerős volt ,most meg inkább 2g mint 4g ami elérhető. Valami elindult . Gondolom a régi Digi tornyokra felrakhatják az antennákat, aztán hajrá.
-
Székesfehérvár, Sóstói ipari park, gyártócsarnok. A korábban sem túl acélos böngészési sebesség a váltás óta a béka feneke alatti. Gyakran hiába várom, hogy betöltsön egy oldal, inkább leteszem a telefont csalódottan (dühösen). Valószínűleg váltani fogom a DigiMobilt. Kár érte.
-
beller
aktív tag
Lehet nem ide tartozik, de hátha. Poco X3 Pro-ban 2 kártyám van. Az egyik "Digi" a másik Voda. A Digin szépen műxik a VOLTE ellenben a Vodán nem. A nejemnek egy Samsung A52s - e van, annak mindkét kártyáján megy a VOLTE (természetesen Digi, Voda kártyák). Mi lehet a baj, mit állíthattam be rosszul vagy be sem. Esetleg valakinek ötlet?
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Nekem digivel volt VoLTE de mióta váltás volt, nincs. Beállításoknál is csak a wifi hívást találom.
Galaxy s8. Másnak esetleg?
Köszi. -
aldebaran
addikt
Pixel 6 Pro root és volte modul telepítése után van volte Digin és problémám sincs azóta a telefonálással. Előtte nagyon lassan, vagy egyáltalán nem építette fel a kapcsolatot a híváshoz.
-
Yany
addikt
válasz
domper2015 #42958 üzenetére
S23U-val Yettel és Digi egy készülékben is VoLTE. (a Digi Roaminggal)
-
dredjudge84
őstag
Most kéne menni a volte-nek amúgy? Mert nálam nem megy. Digi hálózaton eddig működött.
-
Sdi
addikt
válasz
slice14 #42925 üzenetére
Nem tudom, hogy a melóhelyem környékén ki terheli a hálózatot, de igencsak szar lett a net a voda óta. Érezhetően lassúak az oldalak, a netspeed pedig sok eseteben le sem tud futni, errort ír.
Úgy néz ki, hogy digiből a mobil szekciót a közeljövőben le is fogom váltani, mert hiába olcsó, ha fos. -
djsunstealer
aktív tag
Digi honlapját átszabták? A mobilt kivették
-
slice14
veterán
válasz
Dr Bubo #42924 üzenetére
Persze hogy lassú a net, ha a Digi-sek 40%-a folyamatosan speedtest-el terheli a hálózatot. Lehet hogy ez egy kicsit túlzó volt, de ha lassú, azt mérés nélkül is érezheti az ember hogy lassú. Meg valszeg a roaming felhasználók alacsonyabb prioritást élveznek mint a honos hálózatot használó ügyfelek. Legyen az nemzeti vagy nemzetközi roamingoló ügyfél.
-
Zoli_2010
tag
A DIGI optikára 2016 december körül csatlakoztam, akkor ért oda hozzánk. A T koaxa után hú de jó volt fél-/harmadáron, 10x-20x jobb szolgáltatás. A DIGI mobilra is rögtön regisztráltam, az ingyenes tesztidőszakra 2 SIM-mel, most már van 3.
Az átállás simán ment, persze kézi kereséssel. 2 db POCO F3, 1x Mi10T Lite, SIM1: DIGI, SIM2: T. Csak mobilnetre használjuk, minimális telefonálás... nekem most épp 36Ft, feleségemnek 4Ft. Az adatkeretek rendben, 3x 30GB-ot mutat. Régen néha még sikerült eljutuboznom 28GB-ot is (fiatal voltam, és kellett a NET!)
A mobilnet lefedettség/térerő nekem sokat javult, (Bp. és Érd M7 fölött). A sebesség is sokkal jobb lett.
Azt nem tudom, hogy most volt-e VoLTE, de régen akadt [HD] hívás a naplóban, azóta meg nem. Tehát, ha a kérdés a VoLTE, akkor most nincs. -
kk75
tag
Egy hónap türelmi időt adok még a Vodafone-Digi-nek (hátha rendbe rakják), főként azért, mert hasonló árú alternatíva nem létezik ebben az országban...
-
drr
őstag
Nemrég váltottam szolgáltatót. Az lenne a kérdésem, hogy a ki nem fizetett számláim (mert már a következő havi is landolt) ki kell fizetni, vagy menjek be a Digihez és tisztázzam a helyzetet?
-
kw3v865
senior tag
Digis tapasztalataim a vodás roaming kezdete óta: összességében elégedett vagyok, a lefedettség teljesen jó, a net sebessége általánosságban nézve teljesen rendben van. Igaz, hogy bizonyos területeken a városban lassabb (néhol jelentősen), mint a Digis tornyokkal volt (a garázsomnál pl. csak Edge van most), de általánosságban nem lehet okom panaszra, sőt a feltöltés érezhetően gyorsabb lett, de sok helyen a letöltés is. Az ismerőseim tapasztalatai is hasonlóak. Manuálisan Vodafone-ra állítva használom, a hangminőség korrekt 2G-n (VoLTE korábban se ment a telefonomon), nem is merül érezhetően gyorsabban, mint korábban. Ez így továbbra is rendben van, főleg ennyi pénzért. Ha egészében nézem, akkor még többet is kapok a pénzemért, mint májusban...
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
Le szeretném pattintani a Digi mobil SIM kártyákat .
Be kell menni valami Digi pontra vagy lehet online vagy ügyfélszolgálaton keresztül ???
Köszi előre.
-
dredjudge84
őstag
Ez kritikán aluli lett elseje óta. Belvárosban van hogy gyakorlatilag 0 térerő van, és akkor se digi se voda kártya nem megy.
-
kk75
tag
Úgy tűnik, nehézkesen engedi fel a Digiseket a Vodafone a 4G hálózatára, hogy ennek mi lehet az oka, nem tudom.
Nálam a Digi-sim kártya ki-be kapcsolgatása oldotta meg a problémát. -
Jester01
veterán
válasz
gabor9991 #42846 üzenetére
(Én a harmadik képen vagyok
)
Egyelőre én se tudom év végéig megtartsam-e a Digit. így, hogy van vodás előfizetésem is nem hiszem, hogy annál jobbat ajánlanának. Esetleg ugye az 50MB adatnál többet.
Most mondjuk vettem egy új telefont, hátha abban jobb a rádió és használható lesz a voda. Itt nálam a diginek volt jó lefedettsége, a voda az idő 50%-ban konkrétan nem is működik.
-
válasz
domper2015 #42858 üzenetére
A román Digis roamingnak a gondjai már egészen tavaly januárig húzódnak vissza.
Volt már ügyem velük, de elvileg a román oldalon van a probléma.
Sokszor eldobja a 4G-t.
Próbáltak már javítani rajta, de nem sikerült... nem zárom ki hogy szándékosan.
Mi megoldottuk, mert van román Digi kártyánk és azzal nincs probléma.
Az talán biztosnak látszik, hogy nem a magyar Digi oldalon van a gond, mert minden más országban jól működik a roaming. -
4Grider
félisten
válasz
domper2015 #42860 üzenetére
Nem valószínű, mert a szolgáltatók által fizetett roaming forgalom elég jó kis kiegészítő bevétele a helyi szolgáltatóknak. Most jöttünk haza egy másik országból, és nem volt semmi gond a Digi roaminggal. Egyedül a VoLTE hiányzott.
-
ACE-
addikt
válasz
domper2015 #42858 üzenetére
Ennek nincs sok köze a magyar DIGI-hez vagy Vodához... ez ottani hálózati probléma.
-
dredjudge84
őstag
válasz
#61981184 #42856 üzenetére
Ne hidd hogy a Digitől féltek! Tudták jól hogy lefedettségi gondok vannak diginél, így hiába volt olcsó, nekik nem volt ellenfél, plusz nem is mindenki kaphatott digi kártyát. Annyi elég ide, hogy három ilyen előfizetéses kártya van, és mindegyiket egyszerre kell hosszabbítani, három kártyát meg nem akarnak elengedni. Egyébként magával a Vodafonnal nem vagyok én sem megelégedve, szívesen átmennék másik szolgáltatóhoz ha tudnám, hogy mondjuk egy két év után ott is ki lehet harcolni ilyen jó csomagot.
-
törölt tag
válasz
dredjudge84 #42851 üzenetére
Volt mindez addig, amíg volt digi.
Na majd ezután kíváncsi leszek, továbbra is adnak-e ilyen “megtartást”. -
válasz
dredjudge84 #42840 üzenetére
Ez milyen csomag???
Amúgy ja, ez nagyon komoly ajánlat, vajon januártól van esély ilyesmire? Ha igen, maradunk a digivodaone vonalon. -
dredjudge84
őstag
Van egy olyan érzésem hogy arra játszanak hogy minél több ember önként adja vissza a kártyát aki viszont tűr annak valamikor a jövőben egyszer csak helyreáll a szolgáltatás minősége. De ez csak egy tipp. Ami a nagyobb gond hogy a telefonban lévő Vodafonos kártya is áldozatául esik a dolognak ugyanis amikor a mobilnet használhatatlan a Digi SIM kártyán olyankor a Vodafone kártya sem működik hiába váltom át.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
kasza blanka #42826 üzenetére
Nálam is szívás van. Pár hónapos Mi12T telefonon sem megy a Volte. A családban a másik Redmi Note 10S-en sem. Vodafonos nosztalgiaként újból megjelentek a megszakadó hívások, elérhetetlenség, valamint a 10 éve nem hallott borzalmas minőségű 2G-s visszhangzó hívások, a saját hangom full hangerővel visszahallom, stb... A telefon merüléséről már nem is beszélek.
Át is szoktam teljesen a céges korlátlan Telekomos kártyára. Elkezdtem megadni azt a számot mindenkinek.Az Aktív 50-es kártyán a digis korszakban konstans 4-8 mega volt a sebesség a munkahelyen. Ezzel több a maximum, viszont nagyon hullámzik. Volt már 100 kilobit/sec is. Van olyan, hogy 10-20 percig egy weboldal sem tölt be. Szóval az is használhatatlan lett.
Szóval itt tartunk. Teljesen használhatatlan lett minden. -
kasza blanka
aktív tag
válasz
rothfb #42824 üzenetére
Nálam is pont ugyanez a helyzet.
Samsung A50 (egy 23 éves westel domino + a digi kártya ül benne), átállás óta sokkal gyorsabban merül akár készenlétben van, akár mobilnetezek (mazochista vagyok). Viber hívás hulladék, hol megy, hol nem. A sebesség perpill 6-9 mbit között ingadozik, de az 1-2 se ritka.Én az ár és a net miatt használtam, van olyan hónap, amikor átléptem az 5 GB-t, és talán 1-2x volt, hogy a 10-t is. Mire érdemes váltani? (Beszéd nagy része VOIP, telón minimális, a 200-ba beleférek mindig)
-
Lackooo84
nagyúr
Kimondhatjuk, h ez a voda lefedettség minden áruházban egy kalap trágya. Aldi lidl penny 1-2pálcika alig töltenek be az akciós újságok. Most a tescoban ugyanez. Digivel soha nem volt ilyen problémám.
-
dzf007
aktív tag
válasz
dredjudge84 #42803 üzenetére
Én meg sohasem küldtem a digi mobilról smst. Még is kiszámlázták..21 ft..🤣
-
drr
őstag
Elköszönök, az elhordozott számom pár perce már más szolgáltatónál van. További jó szórakozást és sok türelmet!
Szerettem a Digit, de ez már nem az ami volt...
Béke! -
Pityu89
senior tag
P30on nekem is feltűnt a nagy akku zabálás. Sim1 Vodafone, Sim2 Digi. Nap végére 20% volt az akku. Megnéztem hogy a cella készenlét 10% energiafelhasználás mellett ment.
Mai napon kivettem a Digi kártyát. Nap vége van, 45% az akkuszint, cella készenlét pedig 5% ot használt.
A munkanapjaim ugyan azok mindig.
Bye bye Digi
-
válasz
snooze #42792 üzenetére
És mi az a szám?
Nekem tavaly olyan volt, hogy roamingban fogadott két SMS-t küldött SMS-nek számláztak és szerintük a rendszerük nem tévedett, holott ott volt a képernyőfotóm hogy FOGADOTT SMS-ek egy automata küldőről aminek nem is lehet SMS-t küldeni.
A részletes számlában mindig látszódnak a fogadott SMS-ek, na ez a kettő nem volt rajta, csak küldöttként. Aztán még azt is megjegyezték hogy ők ugyan nem jelzik a számlán a fogadott SMS-t, holott dehogynem. Azt sem tudják a panaszkezelőnél hogy működik a Digi Mobil... Ezt bizonyítja az is, hogy a roamingban indított hívás kiszámlázásáért írt panaszleveleimet is lepattintják ÁSZF-re hivatkozva, miközben az ÁSZF is tele van hibával és nem létező hivatkozásokkal... Mindegy, mivel amúgy aprópénzekről van szó így nem erőlködtem jobban, de ha több időm lesz, legalább ezt az EU-s hívásindítást tovább fogom vinni a fogyasztóvédelemhez, mert ez még az EU rendelettel is szembe megy, nem csak a saját weboldalukkal ellentétes. -
kanyi51
senior tag
válasz
dredjudge84 #42784 üzenetére
igen a Voda 1 a Digi 2 slot
-
snooze
veterán
sziasztok!
lehet volt róla szó,de azért kérdezem,hogy nektek is számláz ki a digi olyan sms-t,amit el sem küldtél,és nincs benne az elküldött sms-ek között?olvastam máshol,hogy másoknak is számláztak erre a számra küldött sms-t.. -
ACE-
addikt
válasz
zichie #42788 üzenetére
Jelezd a DIGI-nek, kíváncsi vagyok a válaszra, tuti hogy van valami kiskapu az ÁSZF-re ilyen esetre... olyan nincs, hogy egy hívást nem vesznek komolyan csak azért, mert egy SIM kártya nélküli készülék van a közeledben, amiről telefonálni tudsz... Ahogy előttem mondták, a Mentők ilyen helyzetben van, ahogyan a többi állami cég illetve szolgáltatás is... ezt szavaztuk meg , most ezt esszük...
-
zichie
senior tag
A héten a mentőket kellett hívnom, ami segélyhívásnak minősül. Híváskor visszaváltott 2G-re (annak ellenére, hogy van VoLTE roaming és működik is), továbbá eltűnt az "R" betű is. Kérdezték az elérhetőségemet, én mondtam, hogy az a szám, amiről telefonálok. Azt látták, hogy nincs szám, azaz nem sim kártyával telefonálok így bediktáltam az 50-es számom. Én mondtam, hogy van sim kártya a telefonban és aktív is, de ők azt látták, hogy nincs.
Úgy tűnik a segélyhívás nem működik a digis sim kártyával a voda hálózatán, mert egy hónappal ezelőtt is szükség volt rá, akkor látták a számom, igaz akkor még a digi hálózatáról telefonáltam.
A mentő hívása után felhívtam egy másik számot (ez már nem segélyhívás volt), ott működött a volte és a hívott látta a számomat is.
Úgy tudom, hogy a szolgáltatónak lehetőséget kell biztosítania a segélyhívásra, ami most nem teljesül, mert sim kártya nélküli hívás volt.
Egy hónapja csak fél órát kellett várni a mentőre, most 2 órát, de úgy, hogy egy másik telefonról ismét hívtam a mentőket, hogy miért nem jönnek. Na ezután kb. negyed óra múlva meg is érkezett.
Lehet, hogy az első hívásom nem vették komolyan, mert nem volt számkijelzés, nem a digi sim kártyán keresztül ment, hanem anonim hívásnak minősült? Ha igen, akkor ezen akár ember élet is múlhat, ami meg a szolgáltató sara. -
fcsabika1
tag
Sziasztok!
Dual simes telóm van (Umidigi X10S), van benne egy Telekom sim és egy Digi sim.
Amióta a Digi a Vodafone hálózatát használja, szinte használhatatlan nekem a mobilnet. Budapesten vagyok, de úgy vettem észre helyszíntől független a dolog.
Azt csinálja, hogy rendszeresen, kb. negyed-fél óránként egyszer egyáltalán nem működik a mobilnet pár percig, aztán megint működik. Térerőnek viszont ilyenkor is teljesen jót mutat. Amikor viszont működik (tehát az idő 90-95%-ában), akkor sebesség és minden jó.
Szóval csak néha nem működik, de akkor egyáltalán nem, és helyszíntől vagy térerőtől egyáltalán nem függ, randomnak tűnik. Digis hálózaton ilyet soha nem csinált, illetve a Telekomos simmel se csinálja ezt soha.Valaki tapasztalt hasonlót? Mitől lehet?
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Van egy note 20 ultra 5g telóm. Az 1-es sim egy voda sim, a 2-es pedig digi. Nagyon sűrűn tapasztalok olyat, hogy a mobilnet megszakad, jobb esetben csak drasztikusan lelassul, mutatok is egy képet:
Ilyenkor nem csak a digi kártya produkálja ezt, hanem a Vodafone is. Másnál is jelentkezik hasonló probléma? Egyszer olyan is előfordul, hogy reggel amikor feleltem, a Digi SIM kártya nem volt a hálózaton, és az a hibaüzenet volt, hogy nem regisztrált SIM kártya. A helyzethez képest ezek normális dolgok, másnál is előfordul nak, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
-
csaszi75
senior tag
válasz
jacoka #42772 üzenetére
Ilyen esetben az itthoni Voda hálózatnak semmi köze a hívásodhoz sztem, ha külföldön, nemzetközi roamingban fogadod a DIGI-s kártyán a hívásod..
Van esetleg átirányításod? Ha a DIGI-s számod hívja valaki és nem veszed fel/nem elérhető, akkor lehet átmegy a hívás a másik számodra? A hívásátirányításnak díja van..
Csak egy ötlet. -
jacoka
csendes tag
válasz
jacoka #42770 üzenetére
Logikáztam kicsit, ne legyen igazam, de szerintem én fizettem a roaming hívást a hívó helyett. Itthonról továbította a voda (telekomot) és valahogy nekem számlazta. Ha így van egy gusztustalan dolognam tartom az egészet főleg úgy, hogy Huawei P40-en nincs VoLTE, hívásnál levált 2G-re, ótvar a hívásminőség, van, hogy kell 30-40 másodperc mire felépül a kapcsolat, de néha jófejségből párszor egyből szétkapcsol. Széthullot ez az egész digimobil. Sajnálom, mert igaz nem volt teljes a lefedettség, de szerintem ez volt a legjobb minőségű és árérték arányú mobilszolgáltató. Az egész családot beűltettem
(6 előfizetés)
-
Yany
addikt
Androidon van erre valami beállítás, hogy SIM1-et (eSIM) hívásokhoz, SIM2-őt (Digi) adatra használja a telefon? (S23U) Vagy valami olyan, hogy ha x keret elfogyott SIM1-en, akkor SIM2-re kapcsol?
-
jacoka
csendes tag
válasz
zelikocc #42768 üzenetére
A kérdés az, hogy ha egy digis számot hívnak úgy, hogy a kártya fizikiailag egy külföldi hálózaton barangol, akkor ez miképp tőrténik a valóságban. A hívott szám virtuálisan barangol a vodán, amiről meg barangol az adott ország hálózatára? Mert így ez kacifántos és lehet roaming díjja.
-
csaszi75
senior tag
A jelenségnek az lehet a háttere, hogy a sima Vodás kártyáddal az eszköz nem akar másik magyar hálózatra csatlakozni automatikus hálózatválasztás módban sem.
Azonban a DIGIs kártyád a stick/szappantartóban folyamatosan keresi a hálózatot, ha automatikus hálózatválasztás van, akkor ahol épp gyenge lehet a Voda térerő ott szépen rápróbálhat a Telekomra vagy a Yettelre az eszközöd, de ott rejectet kap, vagyis no service.
Nem a rádiót kell kényszerítened valamelyik G-re, hanem az automatikus hálózatválasztás helyett válaszd a kézi hálózatválasztást.. és az csakis a Vodafone.. Ez talán lehet egy magyarázat. -
petir
senior tag
Sziasztok,
Az Aktiv50-es csomagot használókhoz lenne kérdésem. Én egy Huawei e5577s-321 kis szappantartóba használom kocsiban. Igazából járom az országot napi szinten többszáz km... A DIGI hálózatot használva két opció volt ha kiirta DigiMobil akkor ment ha azt írta no service nem ment. Ezt tudomásul is vettem így használtam.
Pl. M3-as Budapest Mátészalka vonalon haladva Digi hálózat gond nélkül ment soha nem akadt meg semmi.
Június 1 óta ezen az útvonalon haladva ez sajnos nem igaz... hiába a kényszerített 4G vagy 2G vagy automata mód sajnos gyakran No service felirat fogad.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Használja valaki hasonlóan hozzám?Ami furcsa , hogy a céges mobilom Vodas és azon van folyamatos térerő..ha arról szól pl a youtube akkor jó..bár ugye ott is átvált 4G-ről..
Mivel dualSIM-es készülék áttettem a kártyát és fura mert pl nem azonos térerőt mutat ugyanaz a hálózat tudom lehet nem azonos torony... nade voda 5 pálcika exDIGI 2 pálcika..
De pl az is érdekes ha nagy városban vagyok ott tök jól megy.
Ennyit tudna a voda ? Vagy mivel Roming korlátozva lehet ?
-
válasz
viktorhu #42744 üzenetére
Így van. Nem az állam tulajdona, csak az állam pénzéből vették meg, ami ugye közpénz. Magyarul az adófizetők finanszírozták meg azt, hogy egy magáncég tulajdonába kerüljön a digi és a voda. A nyereségeket sem az állam és így az adófizetők fölözik le, hanem a magáncég tulajdonosai. Így lesz valaki(k) senki(k)ből magyhar nemzethy üzletember(ek) 0 tudással és pénzzel a hatalom és az adód segítségével. Ma ez így működik.
-
Jester01
veterán
Jut eszembe, a VoWifi-t ugyan miért szüntették meg ha maradt a Digi háttérrendszere? Azzal csak kisebb lenne a terhelés a voda hálón és mondjuk ahol a vodának gyenge a térereje ott legalább tudna a szerencsétlen ügyfél telefonálni. Hátrányát nem látom.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest