- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
leo81
aktív tag
válasz
MadMancs #37954 üzenetére
Zalában az elmúlt egy évben talán 3db bázisállomást sikerült beüzemelni, ami elég sovány.
Még Zalaegerszeg sincs teljesen lefedve....Áremelést kapunk, fejlesztést nem.
Persze még így is olcsó, és ahol van lefedettség jól használható...
Gyereknek, második kártyának teljesen megfelel...csak itt nyugaton kellene kicsit növelni a lefedettséget... -
törölt tag
válasz
MadMancs #37882 üzenetére
"Amúgy lejjebb leírták"
Én meg pont 1-gyel fölötted írtam, hogy:
"Nem szabad megijeszteni/elüldözni az embereket egy nagyobb összegű emeléssel.
Majd 2023.01-én jön még egy....
Még azt követően is a legolcsóbbak lesznek."
Egyetértésed velem fejezed ki, amikor ugyanazt leírod pár sorral lejjebb? "Lesz még emelés. De akkor is a 3 konkurens alatt fognak maradni." -
Ákinard
aktív tag
válasz
MadMancs #36687 üzenetére
Kb 1 mp szóval nem zaklattam őket feleslegesen.
Ha felépül a hívás, és szükségét érzik, simàn visszahívnak. Hogy volt megszakított segélyhívásod, és tud-e segíteni. Uh. ezzel vigyázz.
Volt, hogy rég mentőt vártunk zavart vérző fejsérülthöz, ismét hívtam volna, hogy tud-e valami bíztatót, de megláttam a mentőt és leraktam. Ők meg visszahívtak, hogy mi a gond.
-
válasz
MadMancs #36483 üzenetére
Terv az volt, csak nem kaphattak frekvenciát már akkor sem. Nem emlékszek pontosan az évszámra de 2009 körüli frekvencia tenderre sem jelentkezhettek, pedig adtak be valami kérelmet. Ha már akkor engedik őket indulni akkor itt most olyan árak lennének mint Romániában és fullosan kiépített lenne a hálózat.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
MadMancs #36268 üzenetére
Szia!
Nekem a 12-es android frissítése után nagyon össze-vissza működik a Digi-s vowifi. Előtte mindenhol ment, most csak idehaza nem, pedig ugyanaz a router és beállítás, mint szüleimnél (routeten semmit sem változtattam), de ha a szolgáltató modemét használom, azon megint megy. Telekomos vowifi minden megy. Újratelepítés megvolt.
-
kissvendel
tag
válasz
MadMancs #36224 üzenetére
Tényleg működik. Lehet hívni, és bejövő is működik úgy, hogy a Telekomon keresztül megy, "Digi HU Backup Calling"-ra változott a szolgáltatói jelzés, és a kis jelzés a felső státusz sorban egy kis SIM-kártya 2-es számmal, tehát a hívások a Telekom SIMen mennek wifivel
Btw, úgy tudtam produkálni, hogy nincs digis térerőm, hogy egyszerűen átnyomtan "Csak 3G"-re a hálózai módot, és mivel az nincs a Diginek, így térerő sincs -
kissvendel
tag
-
adolfo01
tag
válasz
MadMancs #36190 üzenetére
Szia.
Ez biztos igy van,nem kételkedek benne!
De mi a neve ennek a funkciónak?
Probálok utánnanézni az android12 funkciok leirásaban,de semmit sem találok.Pedig ez egy fenemód fontos új funkció!Kizárólag ez érdekel az android12-ben!
A wowifi az ismert,van is leírása,na de ez akkor womobilnet vagy mí?Milyen ikonja van,ha aktiv?
Van erről képernyőkép vagy valami leírás,hogy utánnanézzek....Köszi.
-
juve600
nagyúr
válasz
MadMancs #35916 üzenetére
Köszi
Nem vagyok a lefedettségi listán, de a gyerekeim Győrbe járnak suliba és ott használják.
A szomszédomnak van bejelentett győri lakcíme,akkor lehet vele vetetem meg.
Győrben mennyire használható ez a mobilnet ? Telefonálásra nem is használják a telójukat.......
Ezt találtam a legolcsóbb megoldásnak, vagy esetleg tud valaki jobbat ? -
válasz
MadMancs #35642 üzenetére
Köszönjük az észrevételt, szerintem ez egy nagyon hasznos újítás az androidtól. Gyakorlatilag teljesértékűvé teszi a DIGI-t egy ilyen dualsimes használattal.
Bár én már nem fogom tudni ezt kipróbálni, mert egyéb okoból iOS-re váltottam, ezért meg nem fogok vissza váltani
-
bociusz
aktív tag
-
gabor9991
addikt
válasz
MadMancs #35604 üzenetére
Szóval ha nincs digi térerő de dual simes telefonban használsz másik szolgáltatói simet amin van térerő akkor a digis hívás a másik szolgáltató netjén keresztül mégiscsak létrejön?
Ezt mondjuk meg lehetett eddig is csinálni csak kellett hozzá egy wifi hotspotde azért így jóval egyszerűbb lenne a történet
-
-
petir
senior tag
válasz
MadMancs #35086 üzenetére
Nem konkrét adó , csak vesz.. illetve ha lehet állítani az adó teljesítményt márpedig nem egy buta eszköznek néz ki és azt visszaveszi akkor nem lehet baj.. NMHH -nál valóban van ilyen szabály , hogy 100mW körül sugározhatsz de ezt kb egy közép kategóriás router is túllépi
szerintem aki ésszel használja nem lehet baja.
-
sifarr
senior tag
válasz
MadMancs #34989 üzenetére
4IG illetve AH hiába akarja ha pl digi visszalép. Megteheti.
Már nem.
Már sokszor ki lett itt beszélve, hogy a DIGI ennyi frekvenciával életképes, nyereséges mobilágat nem tud kiépíteni. Minimum félmillió (inkább 1 miilió) előfizető kellene, ennyit a freki nem bír el. Akkor viszont a vezetékes ágnak kellene finanszírozni a mobil veszteségét. Ez így zsákutca.
A DIGI-t kicsinálták. Igaz, ehhez kellett a saját hibáinak sorozata is. A DIGI-nél már kármentés folyik. Ez az eladás. Az eladás viszont kényszerpálya. Csak az 4ig(/AH/Telenor) veheti meg. A Telekomnak, Vodának ha ők akarnák sem engedné a hatóság a vezetékes részük miatt. Külföldinek pedig nem kell. -
sifarr
senior tag
válasz
MadMancs #34986 üzenetére
De ebben miért vagy biztos? Volt egy szándéknyilatkozat, azóta csönd.
A 4ig apporttal szerzi meg az AH részvénytöbbségét. Ehhez a jelenlegi telekomcégei kevesek. Kell neki a DIGI. Ráadásul az AH 25 %-ban tulajdonosa a Telenornak, így az AH tulajdonlásán keresztül egyenes az út a nagy holding létrehozása felé.
Szóval Soulfly842 véleménye megalapozott. -
Saskakas18
tag
válasz
MadMancs #34815 üzenetére
Szerintem a felháborodásom nagyon jogos. Évek óta semmilyen jobb változás nem történt. Nagyvároshoz közel nincs térerő szerintem az nagyon nem okés. Panasz sok van ami a digihez érkezik.
Nem erőltetek semmi sem. Gyenge a jel mégis évek óta ez van nekem is 3 kártyaként viszont bosszantó, hogy nem történik semmi!
-
nyitom
aktív tag
válasz
MadMancs #34808 üzenetére
Pontosan így van, illetve sokan abba nem gondolnak bele,hogy ez mobilkészülék típusfüggő is. Érdemes megnézni,hogy mit ajánl a DIGI. Nekünk egy samu a40 illetve a 50-es készülékeink vannak, és azokkal a legtöbbször ott sem volt gond, ahol sokan már panaszkodtak. Ráadásul ebben az esetben nem a DIGI a hibás, hanem pártállami kormányunk amely folyamatossan próbálja ellehetetleníteni, bevetve a lehallgatását is!!!
-
Saskakas18
tag
válasz
MadMancs #34808 üzenetére
De ezek tények. 100 emberből 10 ember ilyen fanatikus rajongó, aki tudja, hogy évek óta nem nagyon van előrelépés de azért akkor is harcolni fog és megpróbálja a másikkal lenyeletni. A maradék 90 ember meg nem fog vitába szállni. Ideje lenne már a diginek megemberelni magát és erősíteni minden téren!
-
VGYke
addikt
válasz
MadMancs #34289 üzenetére
Nos hogy itt nem tudjuk, lehet e mobiltelefon számot (szerződést) más nevére írni egy dolog, de az ügyfélszolgálaton sem tudják. Ez nem vicc.
Komplett Digi csomagot (TV, vezetékes telefon, internet, mobilok) át lehet írni másik névre, az 480Ft.
De ha nekem még nincs szerződésem velük majd számhordozással kötök 1db mobilszámra szerződést (1 500 Ft előfizetés), és ezt a számot az asszony nevére szeretném íratni mert a nevén van a Digi csomag (500 Ft előfizetés), azt nem tudják hogy lehet e -
viktorhu
veterán
válasz
MadMancs #34101 üzenetére
Igen, ez nagyon szomorú
Választhattam, hogy az államtól vagy a tudjukkiktől veszem a gázt, hát akkor fizetek az államnak, de kiderült, hogy az állam is a tudjukkitől bérli az infrastruktúrát, szóval nincs arra mód, hogy ne nekik menjen a pénz. És nem az a lényeg itt, hogy norvég vagy cseh vagy román vagy magyar tulajdonos viszi ki külföldi offshore-ba a távközlési profitot, hanem hogy az egyik a te adódból kapta a pénzt, amiből most megveszi a szolgáltatódat. Ha elveszik a pénzedet, hogy abból megvegyék a közeli Tesco-t, és átcímkézzék magyar nevűre az olasz babkonzervet, akkor nem azért leszel morcos, mert magyar lett a tulajdonos.
-
nonsen5e
veterán
válasz
MadMancs #34101 üzenetére
Amiben van lehetőségem, ott megteszem. (hamarosan mindenben is) Ez nyilvánvalóan egy áram vagy gázszolgáltatónál nehezebb, de mobil és internetnél annál egyszerűbb. Az ajtóm fölött van a 2GB-os Telekom csonk is, csak bekötésre vár egy éve.
Lajosnagy17 : Jogos, nekem még reggel van, ezt benéztem.
Ettől függetlenül 100%-ig biztos vagyok benne, hogy meg lesz véve. Olyanra még nem láttam példát amit meg akartak venni és végül nem vették meg. -
petir
senior tag
válasz
MadMancs #33809 üzenetére
Azaz azért másképp volt
Több is kellett oda mint a port átírása - mikor megszűnt a 2k akkor a 2k-sok ha gépre tettétek a telojukat és egy proxyt létrehozva nyitották meg a kaput a többiek előttgondolom a mobilforum se ismeretlen számodra akkor - ott szórtuk az IP-ket mikor épp akartuk.
Nekem eloleinte egy Ericsson R600 szolgáltatta a modemet ígyde mikor több user ugrott rá akkor megnyekkent aztán egy komolyabb Nokia vette át a szerepet
De szép emlékek ezek szerint vannak itt ilyen őskövületek rajtam kívül is ?
)
Chatre visszatérve a brutál chat nem került be a " pixisbe " a GaB Chat volt ami sokáig ment ugye...annoi Digitania Zrt. üzemeltette aztán ugye bekerült mellé a voxline mellé aki nem zsebwebes címet kapott hanem kap2-est
egy Debreceni srác csinálta ha jól rémlik.
És szegény GaB se morál miatt szűnt megmás volt az ok...
De szép idők voltak -
törölt tag
válasz
MadMancs #33967 üzenetére
Na kb. ezért nem veszek kínai telefont....mindegyikkel van valami : xiaominál előfordul, hogy nincs CA B3 tnor+B20 Tkom esetén, VoLTE vagy megy vagy nem, és most ez az eset is gyanúsan gyártó oldali lesz....
Almánál mincs két fizikai sim....
Kb. a samsung maradt...
Sajnos... -
martonl
senior tag
válasz
MadMancs #33845 üzenetére
Egyébként beszédcélú rádióátvitelre - ha a párhuzamnál maradunk - a 100MHz körüli frekvenciákon analóg rendszerben általában ún. NBFM (narrow band frequency modulation, keskenysávú frekvenciamoduláció) rendszert használnak. Ez a beszédhangot még jól átviszi, de mivel kisebb a sávszélessége, a zenét, a hifi hangot már nem. Viszont jóval kisebb adóteljesítményt igényel. A műsorszórás ezzel szemben WBFM (wide band frequency modulation) használ, ami alkalmas hifi átvitelre, azonban jóval nagyobb a sávszélesség (és az adóteljesítmény) igénye. Nagyon elnagyolva azt a párhuzamot lehet vonni, hogy az NBFM a 2G-nek, míg a WBFM a 4G-nek felel meg. Használnak még NBFM-nél még kisebb sávszélességű beszédátvitelt is, de az már nagyon a minőség rovására megy. De ezt már ne tanuld, inkább a Dchard által említett szakirodalmat tanulmányozd, mert ez már elavult technológia - bár még nagyon tartja magát.
Ha érdekel a dolog, tekerj ide, [link] , állj rá egy adóra (este pl. 540kHz-en a Kossuth is hallható, a vevő Hollandiában van), rakd AM-re a vevőt és tilitolizd a sávszélességet. Kisebb sávszélességnél zajmentesebben, de rosszabb minőségben fogod a hangot hallani.
-
dchard
veterán
válasz
MadMancs #33843 üzenetére
Igen, csak a 2G vivő 0.2MHz széles, az LTE vivő meg 3MHz. Tehát még ha azonos kimenő teljesítménnyel is hajtom meg a kettőt (ami nem feltétlenül van így), akkor is spektrális sűrűségben nagyon nagy lesz a különbség a kisebb szávszélességű technológia javára. Ha ez nem lenne elég, akkor a két (vagy a 3G-t is idevéve a három) technológia között nagyon jelentős eltérés van abban is, hogy azokat a jeleket amikből térerősséget lehet számolni (2G-nél BCCH, 3G-nél CPICH, 4G-nél RS) a teljes kimenő teljesítmény hány százaléka, mennyi a sávszélessége, a rádiós kereten belül mennyi ideig tart ezek adása.
martonl:
Kissé leegyszerűsítve, de lényegében erről van szó.
-
martonl
senior tag
válasz
MadMancs #33843 üzenetére
Dchard azt magyarázta, hogy nem csak technológiafüggő a dolog. Remélem jól értelmeztem. Hasonló frekvencián az adóteljesítményen kívül sokat számít a sávszélesség is. Pl. az analóg kommunikációban egy műsorszóró rádióadónak a sávszélesség miatt sokkal nagyobb adóteljesítményre van szüksége egy adott távolságú lefedettség elérésére, mint pl. amekkorára a rádióamatőröknek van szüksége ugyanazon távolság áthidalására. Utóbbiak még a modulációs eljárásokon belül is tudnak válogatni. Kisebb sávszélességnél rosszabb hangminőségben hallják egymást (de zajmentesebben), végső esetben meg morzéznak.
-
Foremi
tag
válasz
MadMancs #33809 üzenetére
Én is évekig a lezárt 2000-es (szleng nevén 2K) wapot használtam. 2006-ban interneteztem is róla (az első számítógépemen), az akkori telefonomat modemként használva.
Mai szemmel nézve lassú volt, de akkoriban nem tartottam lassúnak, hogy kb. fél percet kellet várni egy weboldal betöltésére, és akkor még csak a szöveges tartalmakat hozta be, a képek még később töltődtek be.
Aztán 2006 őszén be lett kötve a vezetékes internet, és ezzel lett nálam vége a wap korszaknak. Pár hónappal később le is mondtam a 2K wapot (egyébként addigra letiltották a 8080-as portot, azaz az internetet, mert állítólag az eredeti szolgáltatásnak ez nem volt része, ezért mondtam le).De jó négy évig a wap jelentette számomra az internetet, sok szép emlékem van abból a korszakból. Meg maradt egy barátom, akit a wapon ismertem meg és a mai napig tartom vele a kapcsolatot.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest