Hirdetés

Aktív témák

• ofgm

tag

válasz #08205312 #2913 üzenetére

Én soha nem értettem, miért kell ennyit rugózni egy olyan kérdésen, amihez talán egy kicsit jobban ért az, aki pénzt fektet egy üzletbe.
    Magam is többször tapasztaltam a munkahelyemen, bármilyen jellegű elmozdulás - megújulás hihetetlen pesszimizmussal és ellenállással tud párosulni. Bennünk magyarokban, genetikailag kódolva van az, hogy: "na ne már, úgyse fog működni" meg "ekkora hülyeséget, direkt szívatnak csak minket a főnökeink"
    Másrészről, amikor már lassan mindenki lehiggad és valahára ismét elkezdenek dolgozni az emberek, még akkor is van egy-két negatív elem a társaságban aki akkor sem akarja belátni, működnek a dolgok. Egyszerűbb is meg hatékonyabb is - na ami meg meg nem utolsó szempont még költséghatékony is.
    Amikor a DIGI saját sport és természetfilm üzletágat valósított meg, mindenki azt jósolta előre, hogy bukás lesz a vége - na persze a vége az lett, hogy ma már szívesen vásárolják ezeket a csatorna sugárzási jogokat más szolgáltatók is.
    Szerintem várd ki a végét, hogyan fog alakulni ez a DIGI Mobil kérdés is, a kis dolgokból lesznek a nagyszerű dolgok, a megoldások technikai magas szintű megtervezése illetve kivitelezése nem a kábelkötegelő szakmunkások feladata - ja, és a technikai korlátokon pedig nem érdemes ám annyit törnöd a fejed, a DIGI nem egy csiri-biri káftécske - a cég súlya éppen elegendő ahhoz, hogy egyedi megoldásokat is terveztessen, amellyel külön erre fókuszálható a frekvencia kihasználtság. A Huawei például ezt meg tudja csinálni a DIGI-nek. :K :K :K

Aktív témák