- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
No, akkor erre:
"Ha neked problémád volt vele, akkor az lehet, valami user error."Azon, hogy csatlakozik egy laptop és egy mobil a wifi hálózathoz, majd az szétesik, és mindkét eszköz elveszti a jelet, majd, a router restartja után 1 hétig megint jó minden, mégis mi a franc lehetne a user error, barátom?!
Nem vagyok szkeptikus, de látom, az olvasás nem ment azon a részen, ahol leírtam, hogy
"volt 2 hétig TPlink routerem, így - annak ellenére, hogy USB-stickem van tőlük, és azzal elégedett vagyok, NEM tudom jó szívvel ajánlani a márkát.""Ne ajánlgass klasszisokkal rosszabb routereket csak mert ez "neked" nem tetszett."
Ember, Te miről beszélsz? Hol lenne már egy N66U rosszabb - pláne klasszisokkal (lol), mint egy 1043ND?!
Keresd ki a listából az N66U-t, meg valahol alul a 1043ND-t. (Ok, azóta van 1043ND v4 vagy v5, vagy lassan már biztosan van v7 is) de attól még a tesztadatok, azok tesztadatok,tények, ennyi.Amúgy meg, azt ajánlgatok, amit csak akarok, ha más a véleményed, szépen leírod, de másokat ne akarj korlátozni, mi az, hogy "ne ajánlgassak"?!
U r welcome, too..
Flashget:
Lehetséges, csak
- hozzám rossz 1043ND került;
- apósnál vacakol a wifis csatlakozáskor az azonosítással, restart megoldja;
- idén nyáron nyaralni voltam, iszonyat bizonytalan volt a net, hol csatlakozott hol nem, mit ad isten, hát nem az is egy Tplink volt?!
ez így nekem már sok ahhoz, hogy ajánljam ezeket.
Másnál ettől még működhet, de hadd legyen véleményem (nem neked szól, Te értelmesen érvelsz..)
-
szia,
nem szabad hulladékozni, hagyd csak, maradjon csak meg a hozzá nem értőknek és/vagy elfogultaknak.
mindegy gyártó esetén csak a konkrét típusokat lehet/szabad minősíteni.
nem rossz a tl-wr1043nd v2/v3, de helyén kell kezelni, van attól nem sokkal drágább, de jobb asus típus, nem is egy, ahogy más gyártóra is elmondható ez.
nekem is volt több tp-link routerem - digi net alatt is -, elégedett voltam azokkal, sokat kiteszek és/vagy beüzemelek különböző környezetekbe a gyártó bizonyos típusaiból, de az általad írt asus hulladékra reagálva; amikor rám bízzák a router kiválasztását és azt mondják, hogy 20 e ft-ig vigyek valami jót - ez a leggyakoribb, azért írom ezt -, akkor ha tudom, hogy húzós terhelésről lesz szó, úgy nem a tl-wr1043nd v2 lesz az - hiába lenne valamennyivel olcsóbb -, hanem az erősebb hardverű és alapban több funkcióval rendelkező rt-n18u.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest