- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
sooty81 #48227 üzenetére
Nem.
Nekem 4db akarmi@hdsnet.hu van mert akkoriban ezt adták.
mi ezt csak az ügyfélkapuhoz használjuk mert e-számla jön Digitől ill. a DO-hoz.
családban minden másra gmail.com vagy gmail.hu meg régi freemail.hu-t.így van hibátlanul működik a gmail.com mert smtp-nek nem a 25-ös portot használja hanem a 465-öt.
akkor ne használd a gamailt és szenvedj a digissel vagy használd webmail felületen.
-
viktorhu
veterán
válasz
sooty81 #48227 üzenetére
De minek szívatod magad szolgáltatói emaillel? 1998-ban én is így csináltam, mellette kíváncsiságból csináltam magamnak egy hotmail címet is.
Aztán szolgáltatóváltáskor mindig új email cím. Végül meguntam a váltásokat, és elkezdtem a hotmailt használni. A hotmailes leveleim a kezdetektől megvannak, a különféle pop3-as szenvedések már rég nincsenek.
Eleve nem támogatja a legtöbb szolgáltatói email az imap push-t, vagyis egy csomó energia a mobilon elmegy arra, hogy x percenként lekérdezze, van-e leveled. A rendes mailszolgáltatóknak meg mindnek van push levélkézbesítésük.
Nem tudom, hogy mi szólhat ma amellett, hogy valami régi béna módszerrel emailezzünk.
-
Flashget
félisten
válasz
sooty81 #48208 üzenetére
nem megbántásként, de én 2007 óta mióta Digilant használok gmail.com fiókot használok pc-n majd mobilon. Mert hiába adott 3db email címet a digi, ha tiltotta a 25-ös portot amit külön kellett kérni a feloldását, nem tudom ez hogyan van most.
Berágtam rájuk, hogy a freemail leveleimet nem tudtam pop3-ba és levelező kliensbe használni csak online.
Regisztráltam gmail.com címet beállítottam a pop és smtp szervereket és azóta is rendben mennek pc-n, mobilon.
nem tudom miért szivatod magad... -
poli27
veterán
válasz
sooty81 #48212 üzenetére
Még 1x leírom, KELL EGY TELEKOMOS EMAILCÍM AMIVEL TUDSZ LEVELET KÜLDENI.... nem fog menni másképp a telekomnak nincs korlátlanul használható smtp szervere,azonosítás kell neki.... és ez tökmind1 hogy telefonon mobilnet ami Telekomos, vagy otthoni net...
[ Módosította: radi8tor ]
-
maxima
tag
válasz
sooty81 #48208 üzenetére
Szia!
Alapvetően az a gond, hogy a Digi nem engedi a kimenő leveleket ha
nem a Digi IP tartományából (pl mobilnet) akarsz levelet küldeni.
Csak akkor tudsz ebben az esetben ha a telefonodon böngészőben
a Digi webmailra bejelentkezve küldöd el.
Ez egyébként alapvetően hibás működés mert ha az smtp szerveren
azonosítom magam mint Digi előfizető, akkor tudnom kellene levelet
küldeni bárhol is vagyok éppen a világban.
Sajnos ezügyben a Digi köti az ebet a karóhoz csak mert megteheti.A gmail viszont korrektül működik. A webmailt én is rühellem.
-
poli27
veterán
válasz
sooty81 #48208 üzenetére
Komolyan nem értem miért nem lehet létrehozni egy gmail fiókot, annak saját smtp szervere van, bárhonnan lehet használni, a szolgáltatói amőgy is mindig szemétre való, és ha szolgáltatót váltasz akkor megszűnik....
A telekommal tudsz levelet küldeni,lásd képet, ahogy freemail el van használva, nem telekomos emailcímről is....Csak kell hozzá a Telekomos emailcím felhasználóneve jelszava ami az előfizetéshez tartozik, és azt kell beírni az smtp szerverhez...
[ Módosította: philoxenia ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sooty81 #48196 üzenetére
Próbáld ezzel : smtp.gmail.com 465 ös porttal.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest