-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
oroszbala #52638 üzenetére
Ez van, ha az ember romanian keresztul van route-olva a nagyvilag fele. Nem veletlenul tudja ilyen olcson adni az internetet. A szerelot ki se hivtam, az ugyis csak a szar speedtest-jet fogja nezni. Majd ha lesz idom, atnyalazom az aprobetus reszleket is, es megyek a fogyasztovedelemhez.
Nagy valoszinuseggel az van, hogy egy romma terhelt switch-en keresztul csatlakozunk a gerincre, es ugye az draga lenne kicserelni. -
iguana
őstag
válasz
oroszbala #52635 üzenetére
akkor neked lehet más problémád van.
nekem csak a twitch a használhatatlan. i7, i5, i3, android nougat, családban lévő ősrégi, levetett kávédaráló laptop 10/1 Mbps-os neten ülve is visz mindent 720p-ben. (1080p-ben azért néha csuklik az ezeréves laptop)ugyanez a kávédaráló nálam a 100 Mbps-es neten lógva, már 360p-n ugyanúgy szakadozik, mint az i7, i5, i3 és android...és hol van még a 720p, vagy a 1080p?
én tényleg mindent kipróbáltam.
több, mint 1 éve ilyen.jah, és még 3G-n is tökéletesen megy, bármibe dugom.
-
iguana
őstag
válasz
oroszbala #52625 üzenetére
ez a tipikus "így jártál" eset. fekete lyuk.
nem, nem gúnyból írom, tényleg...és lehet neked más a problémád.nekem digi 100 Mbps kapcsolatom van.
digi sebességmérő, speedtest.net, beta.speedtest.net, anyámtudjatest bőőőven a garantált felett hoznak. bőven. panaszom nem lehet, és nincs is.
nem is ez a lényeg.
a digi-s saját tesztje a mérvadó.ftp, vpn, youtube, egyéb stream oldalak, torrent, http, ssh...minden hozza a csomagomnak megfelelő sebességet és bőven afelett. minden.
a twitch nem.
a minimumra állítva a minőséget is akadozik 5-10 mp-ként.
volt kábel csere, router reset, router firmware frissítés, router custom firmware...semmi.
desktop gépen, 2 laptopon, android-os tablet-en csak a twitch nem ment.router kiiktatva, csak bejövő utp-n dettó.
minden megy, csak a twitch szakadozik.
türelmes és megértő voltam, a szerelő is jófej volt. átrakott másik porta. ugyanaz a jelenség.a workaround nálam: twitch offline videót letöltöm az IDM-el (kitolja a 100 Mbps-os kapcsolatomat stabilan 90-95 Mbps-re.)
ha élőben akarom nézni a twitch-et, akkor a streamlink-et használom.bosszantó és érthetetlen, de ez van.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest