- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #109682 üzenetére
Még ehhez a hibához, ami többeknél is jelentkezik, ez jellemzően budapesti dolog. A hibabejelentőnél a városokra kattintva látszik, hogy az összes hiba bp-ről van jelentve:
https://downdetector.hu/problema/digi/budapest_4157/ -
adika4444
addikt
válasz
Yodamest #109665 üzenetére
Mert ha már NAT-olnak, csinálják normálisan, hogy ne kerüljön senki olyan helyzetbe, hogy nincs szabad port. Ezt az IPv4 címek fogyása miatt csinálják, így egy cím alatt van több user. IPv6-on nincs ezzel gond, ott van elég cím. Ha lett volna nálad IPv6, kevésbé tapasztaltad volna szerintem a problémát. De teljesen mindegy, meg nyilván a NAT kikapcsolása hosszútávon csak előnyös.
GoodSpeed
Amióta bekötötték, én itt még nem mértem 920 Mbps-nél többet, a jellemző 840-860. Cseréltem már routert, máshol az itt ennyit mérő gép, router kiméri a 940/940-et (Telekom optika). Szóval az érdekes, mi okozhatja, hogy valahol konstans megvan a 940, valahol pedig üresjáratban is 900-nál megáll. Na nem mint ha az a pártíz Mbps sokat számítana -
-
adika4444
addikt
válasz
Yodamest #109663 üzenetére
Vagy DNS gond, vagy nem tudott új portot nyitni kifelé. Utóbbi NAT-olt környezetben előfordul ha erős torrentes vagy hasonló használja a portokat. A NAT-nál meg mivel nem tudod, kik vannak még azon a publikus IP-n, lehet egy ilyen szomszédod
Elvileg ilyen hibának nem szabadna lennie, gyakorlatilag Telekom mobilneten is tapasztaltam amíg nem volt IPv6. Szerintem itt is megoldás lett volna a v6, a népszerűbb oldalak egyre többje IPv6-kompatibilis.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged