- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Lin3Lord
tag
válasz
Vakegérke #21593 üzenetére
Július 6-val befejeződött a 20/10 és 40/20 Mbps csomagok sebességének növelése, a jelenlegi TopNet csomaggal rendelkező ügyfelek szolgáltatásának fejlesztése pedig folyamatban van, átmeneti lépésként a DIGI 100/25 Mbps-re gyorsította ezt a csomagot. via
Ha 100-as a switch port nem nagyon lesz tobb 94-nel. -
betyarr
veterán
válasz
Vakegérke #21207 üzenetére
persze,aki kinn volt mondta többször is,hogy ő nem tud többet csinálni és küldi az informatikus kollégáját,amint visszajött szabadságról.mondtam nekem ráér,az a lényeg,hogy derítsenek fényt a hibára,mert nem fogom beérni annyival,hogy ennyit tudtak tenni és megvan a garantált.csinálják meg becsülettel és működjön úgy,ahogy kell,ahogy az 50/30-as netnél is volt (mint ahogy már többször is említettem,ott 53/32 mindig megvolt).
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Vakegérke #19901 üzenetére
nálam is ugyan így van megoldva, és nekem sokkal egyszerűbb lenne, hogy ha csak a telefonhoz húznának be egy utp-t mert a számítógép teljesen más helyen van ahol a telefon és ide elég kacifántos módon jut el a kábel, nekem sincs nagyon kedvem kibontani a falat...
tehát röviden a jelenlegi kábel kapna egy új dugót, hogy mind a 4 érpár csatlakozzon a routerbe, a telefonnak meg jönne az új kábel, ez nemtudom megoldható-e így...
-
törölt tag
válasz
Vakegérke #19883 üzenetére
Az átadási pont után (fali doboz csatlakozója, ahogy írod) olyan hálózatot építesz, amilyet csak akarsz. Vitás esetben a szolgáltató a fali doboz csatlakozójára köti az ellenőrző/mérő/vizsgáló berendezését. Addig a pontig felelős a szolgáltatásért.
(Az ÁSZF-ben szerepel, hogy hol van az átadási pont az egyes technológiák/szolgáltatások esetén.)
"Van valami bibi a tervemben? Kétlem."
Szerintem van benne bibi: A telefonhoz és telefonkábelt húznék.
-
HZoli87
veterán
válasz
Vakegérke #18978 üzenetére
Nem tudok leírást linkelni, saját bőrömön tapasztaltam meg pár hónapja. Több, mint 5 éve vagyok Digi előfizető (tv, telefon és net), bementem rákérdezni erre az okos csomagra. Lényeg az volt, hogy egyik szolgáltatást sem akartam 3 hónapra szüneteltetni és a netet sem akartam kisebb csomagra cserélni. Abban maradtam a hölggyel, hogy szombaton majd keresnek a központból telefonon. Így is lett, ott adták a 15% kedvezményt 2 év hűségre (Így 6700 Ft-ot fizetek, digi+, topnet és digifon 200).
-
válasz
Vakegérke #18784 üzenetére
menne a gigabit? - ezt nem tudom sok módon értelmezni.
nem feltétlenül fogja dobni a teljes gigabites netes sebességet a noti, mert a merevlemez szűk keresztmetszet lehet, és bizony az is kell a netes sebesség átviteléhez, legyen szó tesztről, vagy épp tényleges letöltésről.
találtam közben olyan teszteket, amik szerint még 7200-as (2.5") merevlemez is van olyan, ami nem tudná átvinni a teljes sebességet... -
válasz
Vakegérke #18782 üzenetére
a menne szóval kérdezte, de nem valószínű, hogy maximummal menne...
a merevlemez típusa függvényében, akár még sokkal soványabb is lehet az eredmény.
mindjárt nézek 5400-as teszteket, mert nekem ssd van a notiban, illetve az asszonyéban is 7200-as, és a korábbi notijaimban is 7200-as volt már egy ideje, régen mértem már 5400-assal sebességet.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest