- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Jag
senior tag
válasz
cannyon #5719 üzenetére
Én torrenthuszár vagyok, de sztem ez a 50-80-100 megás net már beteges...
Aki nem tudja a 30-as nettel kiélni a hajlamait, az inkább kezeltesse magát.
A userek 90%-a még mindig csak levelezik meg max wow-al játszik, nem hiszem el, hogy indokolt lenne a 80 megás net...
Nem merem bekapcsolva hagyni már a torrenet, mert leég a pofámról a bőr, hogy pár óra alatt felkúszik 5-10 giga. :-) A 2 vinyómra már egy képet nem tudtam lementeni, mert rajta volt a fél zinternet...Minek? Kezd kissé elfajulni a dolog szvsz...
Arról nem is beszélve, hogy a végén úgy fogunk járni, mint a júpíszí, szépen bekorlátozzák a torrentet, meg az összes p2p-t, aztán nézhetünk..Akkor nézhetjük a pinget online gémelés közben...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged