- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Nyilván listaáras (3500 a net, 2900 a TV (CSBM-mel 2730 - és csak az idióta jár postára csekkel ), telefon meg szokásos 0Ft-os előfizetési díj).
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Márton
nagyúr
most találtam a postaládában egy új akcióról hírt:
havi 3 ezerért a 30/20-as net +55 csatornás tv +telefon.de 1 év hűséggel, és csak 6 hónapig.
A hűség nem zavarna (úgysincs jobb), de azt nem írják utána mennyi a havidij.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Pá
addikt
Routerrel egyáltalán nem megy... majd ez lesz a következő, miután megoldottam ezt a szakadozást. Szóval igen, csak simán be van dugva a gépbe és csinálja.
Most elutazunk kb 2 hétre nyaralni majd utána megnézem mit lehet tenni.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
rocket
nagyúr
Router nelkul is csinalja?
Visszaolvasol par oldalt megtalalod a sztorim ami hasonloan indult, meg melegeben szoljal nekik miutan meggyozodtel rola, hogy nem virus, vagy a router okozza a problemat.
En nem hasznalok routert es amiota megcsinaltak egyszer se szakadt meg a net magatol.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Pá
addikt
Ma kötötték be a Digit.
Az normális, hogy kb fél, 1 óránként megszakad a kapcsolat? Nem feltűnő, mert kb 1 mp az egész, de arra pont elég, hogy elbasszon olyan dolgokat, amihet elég 1 mp megszakadás is.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
rocket
nagyúr
DIGI lenyelte az afa emelesbol szarmazo tobbletet es maradt 2500ft a 20/10-es net ara a juliusi szamlan.
TV is maradt 2900ft, csak nehogy ez megint oda vezessen majd, hogy adokat kell kivenni cserebe.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Pá
addikt
Most kötötték be hozzánk a Digit.
Közvetlenül a gépre kötve tökéletesen megy.
Viszont routeren keresztül sehog sem akar műküdni.routerben beállítom felhasználó nevet, jelszót stb. de nem connectel valamiért
rányomok a connectre és akkor sem csinál semmit, az összes ip meg dns meg minden helyén csak nullákat ír''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Én 2003 óta Digikábel használó vagyok, (akkor még HDSNET néven volt) de csak ma kötötték be a lanos netet, eddig modemes volt. Nagyon durva E-mailhez Outlookot használok, de mostanában olyan üzeneteket kapok, hogy megtelt a postafiókom. Az üzenet pontos tartalma:
"Ez egy automatikusan generalt uzenet, kerem ne valaszoljon ra!
Az On postafiokja (xxy@hdsnet.hu) megtelt, kerem toroljon a leveleibol, mert az ujonnan erkezett leveleit nem tudjuk Onnek kezbesiteni!
HDSNet Mail System
"Nem értem miért küldik, mert ahol tárolom az üzeneteket még bőven van hely. A honlapon lévő levelezőrendszeren 1 üzenetem sincs.
Ötlet? -
FNZ
őstag
valamit javult az előző 2 naphoz képest a net, mert a 3 MBit helyett (ami a garantált sávszél alatt van) most legalább 20 és 50 MBit között ingadozik.
lehet hogy lassan megtalálják a hibákat? -
dbius
veterán
Valami lehet tényleg történt digiéknél. Kb. egy hete azt tapasztalom, hogy az eddig szinkron fel-letöltési max sebesség nem jön össze, legalábbis torrenteknél.
Kb. egy héttel ezelőttig full sávszélen ment szinkronban a fel-, ill. letöltés, azóta viszont úgy látom, hogy nem. Ha full sávszélen megy a letöltés, akkor a feltöltés kb. a maximum sebesség fele körül ingadozik, amint befejeződik a letöltés, akkor indul meg jobban.
Deluge-t használok Linux alatt, volt verzióváltás, de fórumokon nem tapasztalok olyan hozzászólást, hogy deluge-val más ilyet tapasztalt volna, ezért sandítok digi felé. (úgy rémlik, hogy a titkosítás minden irányba be volt kapcsolva, erre még azért ránézek)
Ettől függetlenül semmi gondom nincs velük, ezért a pénzért ajándék az összes csomagjuk
[ Szerkesztve ]
-
Wallz
tag
válasz Viktor77 #4878 üzenetére
Azt hogy ez a fórum erre való. Intézkedni fogok nem csak ide írni,de ide is írok..
Illetve már intézkedtem.. Egyébként régebben láttam sok fórumot ahol naponta beírták milyen a net ha nagyon rossz volt és TŐlük független okból volt az. Mert én úgy vélem,hogy tőlem független ok. De értem amit írsz.. rendben van nem írom annyiszor.[ Szerkesztve ]
-
DjPremier
aktív tag
Ma reggel nem volt net,17 ker.
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
FNZ
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #4871 üzenetére
hát igen, ha előkerül mindig ez van.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nyugi van, rajtad kívül kevés ember kíváncsi a valóságshow-kat megszégyenítő posthullámodra.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Wallz
tag
Most jobb a net majd meglátom később milyen lesz.
-
FNZ
őstag
már megint elő kerültél a topikban, hozzászólás bajnok ?!?!?!
mi a ... rinyálsz 30 percenként. akkor sem fog megjavulni!
inkább jelentsed be a diginek. DE az is lehet, ha 10 percenként írnál a topikba, akkor megjavulna
egyébként nálam is sz@r lassú volt az eset a net. kipróbáltam a digi mérőjével és jó ha jött 3 MBittel a cucc. nem csak nálad van a problem. területi hibájuk lehet.
nekem TOPNET van és nem volt meg az eset a garantált, de mégsem rinyáltam. ennyi pízért előfordulhat néha ilyen
[ Szerkesztve ]
-
mope
tag
ez a http://speedtest.digikabel.hu/ feltöltési oldal szerint nálam is minden a maximumon jön, de nem nehéz ezt az oldalt a kivételek közé tenni, hogy mindig max sávszél adott legyen ebbe az irányba
jelenleg 570K val töltök fel... de nem leszek vészjósló
a torrent és a win2003 számlájára írom. a napokba felteszek egy linuxot ha ott is szar lesz akkor lehet gondolkodni.Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
mope
tag
most szedek egy siker torrentet [nevet nem irok]
1,3MB/s a max feltöltés...én csak annyit tudok, hogy torrenten észrevehető a lassulás esténként, jelen esetben most is.
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
Wallz
tag
válasz uspadora #4848 üzenetére
Százalék: 100%
Feltöltve: 409600 / 409600 Kbytes
Eltelt idõ: 00:27:23
Sebesség: 249 Kbytes/Sec.
Hátra van: 00:00:00Felfelé ennyit mér.. lefelé is..
radi8tor1:Jeleztem már.. megnézem most éjjel mennyire gyorsul be.. ma délelőtt is 10 megát mértem csak szakadozva lefelé...
[ Szerkesztve ]
-
Wallz
tag
Csináltam már soxor a gépet nem indítottam újra,de reggel kapcsoltam be. Semmi változtatást nem csináltam a gépemben.
Már tegnap volt ez csak akkor még enyhébben most már durvábban.
A gépem okés nem rég kaptam új vinyót nem raktam fel semmit ami gáz lenne nem is cseréltem routert semmi sem változott az operációs rendszerben ami indokolná ezt.
Vírusvédelmem is van.. minden.. az se lehet és ha nem csinálok semmit látom a kommunikációs ledeket azok nem villognak.. szóval ezek mind kizárva..Fura mert a feltöltés már 200 kb/s mint a letöltés.. felettébb furcsa ami velem történik..
[ Szerkesztve ]
-
-
McLaca
őstag
A szomszédnál.
De tényleg, kérdezd körbe, másnál milyen a net, esetleg gépcipelés, és próba. Tapasztalatok ismeretében ügyfélszolgálat felhívása.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
Nálad valami helyi, vagy pont globális gáz lesz. Viszont az előfizetői szám növekedése nem okoz ilyen hirtelen változást. Annyi új előfizetőt, akitől így leesne a sebesség, nem tudnak bekötni.
Egyébként külföldre Románián keresztül megy a digi-s internet, úgyhogy nemzetközi oldalaknál jelenthet ez is gondot. Bár Németo.-ban és Angliában speedtesten nekem sikerült max. letöltést mérni.Üdv!
-
Wallz
tag
speedtest elég gyászos ez az 5 úgy jött ki hogy összevissza ment közben..
feltöltés is jó 6 a garantált nálam mert 30 megáson vagyok és összevissza ingadozik a sebesség...
-
Wallz
tag
Van aki nem foglalkozik vele ha lassú mert neki az is gyors és a digi összes előfizetője nem jár fórumozni..
Most csak 2-3 mega a letöltés én se hiszem el pedig kikapcsoltam mindent.
Megnézem router nélkül is.. de nem hiszem hogy ez a baj és semmi olyan sincs a gépemen amitől így lemehetne a sávszél...[ Szerkesztve ]
-
legenda
ritkán nézegetem a digi honlapját - lévén más szolgáltató előfizetője vagyok -, és csak most tűnt fel, hogy emelkedtek a garantált sebességek! elég szerények voltak a korábbi értékek; 20/10 esetén 1/1, 30/20 esetén pedig 2/2 - ehhez képest, lassan alakulgat!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
McLaca
őstag
Nem, nem mindenki torrentezik, de a hattyú halála c. előadásod akkor is irritáló.
Az "egyre több helyen szar" az két hozzászóló egy fórumban? Több, mint százezer előfizetője van már...
Ha nincs meg a garantált sávszéled, akkor jelentsd be (600-700kB (ha kilobájtra írtad) az nem hozza a garantáltat).
Digi oldalán mérve viszont ha megvan, akkor mégiscsak a torrent lesz. Egyébként nem nagy kunszt 24 órában művelni, múltkor több, mint 70 órán át ment a gépem, és ez pacifütyi azokhoz képest, akik évek óta nem kapcsolták ki...Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Wallz
tag
válasz radi8tor #4834 üzenetére
hát ez nagyon szar.. ez most 600-700 körül van a letöltés és az is ingadozó...feljebb semmit sem megy ez a 30 megából..
Böngészés sem túl jó.. lassan az lesz mint régen kábelen.. torrentel lehet csak kihasználni a sávszélt...Laca: Lassan befejezheti mert látod egyre több helyen szar az egész előbb utóbb mindenhol ez lesz.
Mindenki torrentezik Laca? A nap 24 órájában? Mert itt már kb. az van néztem reggel is ez volt később is.. ingadozik össze vissza az egész..
[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz radi8tor #4826 üzenetére
Nézd csak meg jobban, mennyi is az a 2/2!
Wallz: ne hisztizz! Ha nem jó, válts szolgáltatót. Eddig minden probléma átmeneti volt a diginél, nem kéne két nap után temetni és úgy nyilatkozni róla, mintha holnap befejezné a szolgáltatást.
Az optika bírja, esetleg a switchek nem, de az nem a digi hibája, ha a fél ház torrentezik.#4387-re: mert mennyit is mérsz? Mert azt nem írod, csak nyígsz, hogy gáz, lassú, rossz...
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Letöltési sebességet én mindig az ftp.kfki.hu oldalon szoktam nézni valami nagy linux DVD letöltésével. Keresni kell ott egy file-t és nézni annak a sebességét. A speedtest oldalak megbízhatatlanok.
⭐ Stella
-
mope
tag
nálam (székesfehérváron) a feltöltés szarakodik... eddig lazán ment 2,7MB/sec-el most meg 200-300K. ja és mindez olyan este 8-9órától.
remélem ez az út nem a upc féle korlátozáshoz vezet.
[ Szerkesztve ]
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
Wallz
tag
Meg a speedtest.net et se mondjátok mert az sem mér néha jól. De szerintem ahol én mértem az le van terhelve..
[ Szerkesztve ]
-
GoArt
csendes tag
Kedves Mope!
Köszi szépen a segítséget. Végül is valami köztes megoldással sikerült megoldanom, mert először mindent úgy csináltam, ahogy leírtad, de sajna nem működött...
A megoldást azért leírom, hátha vkinek még jól jön.
Szóval, próbáltam rájönni a hiba okára, és eljutottam a router webes config-jának a status fülére, ahol is a "connecting" felirat volt. Innen meg ugye rájöttem, hogy amíg a router nincs a neten, addig tök mind1 mien parancsokat adok neki befelé.... Próbáltam Disconnect és aztán újra connect, erre: "The router is not able to connect to the PPPOE server"
Végül manuálisan beírtam a Digi Static DNS szervereinek nevét a fentebb említett configba, és hagytam, hogy a router játssza a DHCP szerepét. A két gépen beállítottam, hogy automatikusan fogadja az IP címet.
Így végül is működik. Nehéz szülés volt, de a lényeg, hogy megvan.
Köszi Mope, még 1X!
Üdv, GoArt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mope
tag
jah és indítsd újra a routert és a gépeket esetleg. nálam igy megy simán.
ha nem megy keress meg privátba.
üdv, mope
-
mope
tag
basszus az utóbbi napokban csináltam itthonra egy win2003 szervert a torrent miatt.... de alig megy a feltöltés... lehet, hogy akkor nem is a szerver gáz, hanem a digi szarozik?
nekem topnet van, de kezdem ugyérezni, hogy értelmetlen volt átállni.
-GoArt:
próbáld ugy, hogy a routerből kiveszed a DHCP-t, vagyis ne osszon ki IP cimet, aztán két gép esetén igy nézzen ki a dolog:
1es gép(hálóztai beállítások):
IP cim: 192.168.0.2
Maszk: 255.255.255.0
Átjáró:192.168.0.1 (ami a router IP cime)
DNS1: 193.110.57.4
DNS2: 193.110.56.82es gép:
IP cim: 192.168.0.3
Maszk: 255.255.255.0
Átjáró:192.168.0.1 (ami a router IP cime)
DNS1: 193.110.57.4
DNS2: 193.110.56.8[ Szerkesztve ]
-
Wallz
tag
Még jó hogy nem akartam 50 megabitet.. már 30 sincs meg
-
GoArt
csendes tag
Szevasztok!
Az a helyzet, hogy a D-Link DI-604-es routerem sok év szolgálat után beadta a kulcsot. Ez még a kisebbik gond lenne, mert ma vettem egy Linksys BEFSR41-est. Ami a nagyobb gond, hogy nem osztja a Digis Topnetemet. Egyrészt az érdekelne, hogy esetleg használ e valaki ilyen routert a digi-hez, szal hogy egyáltalán működik e ilyen nettel?
Ameddig én eljutottam, hogy mind két gép kapott belső ( 192.168.0.x) IP-t a routertől, viszont csak az egyik gép érte el a netet. Mind a két gépen ugyanazokat a beállításokat csináltam, meg persze a routerben beállítottam a felh.nevet meg a jelszót.
Próbáltam firmware-t frissíteni, de akkor meg a következőt kaptam: "The router is not able to connect to the internet"...Na most akkor szerintetek a router rossz, vagy egyszerűen nem lehet vele Digi netet osztani?
(vagy én csináltam rosszul vmit...)Előre is köszi a válasz(ok)at!
-
Wallz
tag
Hát ezt nem gondoltam volna. :S
pont nálam lesz rossz esténként.. -
Wallz
tag
húú most nagyon szar a digi lan.. nem megy csak 500 kb/seccel és összevissza ugrál nagyon gázul megy lemegy nullára az egész soxor..
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Nem tudom mi tortent de par napja nagyon elkezdett szorni IP-kben a DHCP szerveruk (elotte amiota bekotottek azota csak az utolso szam valtozott), tegnap sikerult kapnom 78.131.x.x IP-t hdsnet.hu vegzodessel (ezt az IP osztalyt a kabelnethez hasznaltak eddig).
Mostmar kapok mindenbol, 78.131.x.x , 92.249.x.x , 94.21.x.x."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ANT
addikt
válasz manrick #4813 üzenetére
Szerintem a végén feltett kérdésed egyben a válasz is.
Van ahhoz a fali aljzathoz bekötési színsorrend? Ugyanis pl. az én aljzatomnál, ha egyenes kábel színsorrendet akarok az érintkezőkön, ahhoz kicsit más sorrendben kell beszúrni a vezetékeket.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
McLaca
őstag
válasz PeterPH #4815 üzenetére
Tegyük hozzá, azoknál korlátozott, akik nem adtak kézzel IP-t a hálókártyának.
Egyértelmű, hogy rosszul lesz bekötve a csatlakozó. Vagy nem megfelelő sorrendben, vagy érintkezési hiba (a váltakozó üzenetből ítélve). Már csak az a kérdés, hogy a lakásba bejövő LAN kábelen van-e valami UTP toldó, vagy egyből megy a fali csatlakozóhoz a kábel?
Én kipróbálnám fordított kábellel is a géphez kötni.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
PeterPH
senior tag
válasz uspadora #4814 üzenetére
A közvetlen kapcsolatnál nem azt írja, hanem azt hogy a kapcsolat korlátozott.
Ha azt írja hogy a kábel nincs bedugva, akkor 100% hogy valami gond van a kábelezéssel.
Amig ez az üzenet van, addig hiába állítgatsz bármit is a pppoe-nél, teljesen felesleges.[ Szerkesztve ]
-
manrick
tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez a legjobb hely, ahova írnom kellene, de valamilyen szintem mégis csak ide tartozik.
Bekötötték a DIGI netet, de a lakásfelújítás miatt számítógéppel nem lett kipróbálva.
Tegnap elkészült, és egy fali csatlakozóba lett bekötve az UTP kábel (a B jelölésű-be).
A problémám az, hogy nem működik
Egyenes kábellel kötöttem össze a gépet és az aljzatot. A vista a hálózati kapcsolatoknál váltakozva azt írta ki, hogy engedélyezve / Hálózati kábel nincs bedugva.
Bejelentettem a szolgáltatónál, ahol azt mondták, hogy minden rendben van.
Nem értem mi lehet a probléma. Talán rosszul kötöttem a fali csatlakozót?Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Az éremnek két oldala van. Nézz a háta mögé is!
-
arpeen2
senior tag
-
McLaca
őstag
válasz arpeen2 #4808 üzenetére
Ez inkább tűnik a gép (vagy a hálókártya) hibájának.
Ha tudod, dobj fel egy másik partícióra egy xp-t (vagy másik géppel, notesszel próbáld ki), és nézd meg azon is.Üdv!
-
arpeen2
senior tag
Pár napja szívok a DIGI nettel, több mint 1 éve van bekötve (20/10). Routeren használom, az elmúlt pár napban csinálja azt hogy a gép bekapcsolásakor megy minden szépen, aztán pár perc használatt után belassul gyakorlatilag 0-ra. Most ki van cserélve a routerem, de ezzel is ez a helyzet. Találkozott már vki ezzel a problémával? 1 évig semmi baj nem volt vele pedig. Soha egy szakadást, kimaradást nem észleltem. Ötlet?
-
jasonka
aktív tag
válasz jasonka #4803 üzenetére
Először sokáig nem is igazán tudtam meghatározni (az alaplap) pontos típusát.
Végül kiderült, hogy ún. : "hivatali" PC-be való - annak minden hátrányával : abszolút fapados BIOS-SETUP : de "cserébe" sipákol, ha a hardverben bármi változás van - vagy ha leszedik a fedelét ( szerencsére ez ki volt iktatva...) A márkaképviseletük csak "komplett" géppel foglalkozik igazán - bár végül azért segítettek...
Mikro ATX-es mérete miatt makrofotókat kellett készítenem , hogy - mindenféle leírás és támpont nélkül - kisilabizáljam a mérete miatt zsúfolt, apróbetűs feliratokat, próbálgatással rájöjjek, hogy lehet az (integrált) hangkártyát egy hiányzó jumperrel "szóra bírni", a vezérlő és LED-jelző vezetékek helyét megtalálni, vagy egy turkálóban vett pótventivel a "rendszerhűtő" háromlábas érintkezőjének méltatlankodó "száját befogni" - merthogy a tényleges rendszerhűtő vezetéke nem ér el odáig...
Aztán egy (sikeres) BIOS frissítés után egyszer s mindenkorra "eltűnt" róla az integrált hálókártya. ( Hiába tettem vissza - többször is - az eredeti BIOS-t az már végleg elveszett...)
A procihűtő ventillátorát csak szakaszosan vezérli - hagyja felmelegedni, aztán végre bekapcsolja az intenzívebb hűtést - de már ez is haladás, mert az eredeti BIOS-ban "stabilan" változatlanul tartotta a CPU venti fordulatszámát...Végül most ez...Mivel korábban "megcsinálta azt a viccet", hogy az előző nap órákig menő netezés után másnap reggel a hálókártyánál sárga felkiáltójel éktelenkedett, kicseréltem a tápot, hátha energiaellátási gondok vannak... ( Ez az "előző nap órákig menő netezés" természetesen NEM digi volt, hanem ADSL...)
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
jasonka
aktív tag
Kétségtelen : ez lenne logikus - de annyi küszködés után nem sok kedvem (vol) az újrahúzáshoz - bár lehet, hogy így sem úszom meg.
(Én is nagyon tartok attól, hogy az alaplap lesz a bűnös - de rá sem merek gondolni.
Amit már március óta ezzel a lappal szívtam az nem közönséges...Hja kérem ! A Belváros !...
-
McLaca
őstag
Én ennyi vergődés helyett vettem volna egy új 1500Ft-os hálókártyát, és egy másik partícióra raktam volna egy második XP-t, és próba. Ha úgy megy, akkor az eredeti rendszer fosott maga alá, reinstall, örül... Ha úgy sem - még mindig lehet az alaplap is hülye. Apropó, hány éves az a gép? (Nálunk van egy 2000-es masina 9 éves alaplappal, benne egy 5 éves SMC hálókártyával. Bár routerről megy a net, de eredetileg abba a gépbe dugták a kábelt először, és működött - nehogy szétbarmolják a routeremet ).
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest