- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
zsolt501 #48904 üzenetére
értem, én a router részét kérdeztem, nem a többit. nekem van mögötte egy 8-as tp-link switch, és egy asus rt-n18u, utóbbi szolgáltatja a wifit, az F668-on úgy kapcsoltam ki azonnal, ahogy beléptem a menüjébe.
nekem így az F668 teljesen stabil, hetente kap új IP-t, az n18u-nak több hónapos uptime-jai vannak, pedig gyári fw-vel megy (előzőn volt tomato, de csak a wifi erősség miatt, ehhez teljesen feleslegesnek látom, jó a gyárija). ipv6 nem érdekel, dyndns sem, bár utóbbit frissíthetném akármilyen kliensről, a portokat meg ki tudtam nyitni az F668-on is. vpn-t meg szoftverest használok a klienseken, de azt is gyönyörűen átengedi.
dupla natolást sem értem, ehhez nem kell bridge mód... switch módba van állítva az n18u, így az F668 mögött az összes gép azonos hálózaton van.
az ipv6 szerintem keveseknek kellhet, szóval az egyetlen érv a dyndns lenne... de az is áthidalható. így nem a saját eszközöm prociját forralom egyfolytában, van rendes wifim, és ott a backup is.
(#48903) emvy: na pont ez az a felhasználás, ami kb 0,1%
én átlagnál kicsit advancedebb felhasználókról beszélek, nem ilyen speciális igényekről.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- Autós topik
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged