- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Ha még akad olyan, aki a Digi E-mail és webtár szolgáltatását használja...
[link]„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
yogibear
addikt
lehetőséget adva arra, hogy az előfizetők a DIGI szolgáltatásainak minőségét, illetve az ügyfélkiszolgálás színvonalát értékeljék.
Egy szóvak: minősíthetetlen.
ügyfélkörének megtartásához fűződő jogos gazdasági érdeke
Ilyen foss színvonallal nehéz lesz...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Bogyi007
veterán
Idézet a linkről:
"Mivel a DIGI folyamatosan igyekszik szolgáltatásai minőségét javítani, az ügyfeleit pedig minél magasabb szinten kiszolgálni"
Nem várok én itt semmi változást, már a kezdésnél hazudoznak össze-vissza...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mcll
senior tag
válasz garga01 #71890 üzenetére
Egy biztos, ha CI kártyát is adnak majd, akkor az CI+-os lesz, tehát nem biztos hogy fel tudsz majd vele venni. De sanszos hogy IPTV lesz és központilag tudod visszanézni majd a műsorokat, mint pl ahogy most is a Sweet-nél.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
garga01
őstag
válasz adam1400 #71888 üzenetére
Vehetsz saját boxot, amivel tudsz felvenni. De mivel nagyon érik az új rendszer, ami kódolás vagy IPTV lesz, így nem nagyon éri meg a beruházást. Max olyan box, aminek van CI fogadója, akkor ha kódolják is, tudsz vele felvenni. Persze ha a CI+ modullal engedik, mert ott még azt is le tudják tiltani akár... hurrá DRM
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
adam1400
tag
sziasztok. ugye jól sejtem, hogy a Diginél nincs DVR box? vagy lehet valahogy rögziteni?
-
jovás
aktív tag
válasz Lackooo84 #71848 üzenetére
Látom beolvastál (kiabáltál) a f@szbúk oldalukon az F1 miatt.
Kíváncsi leszek mi lesz az eredménye.
Majd itt is lehet panaszkodni, amit tőlem kapnak biztos nem fogják zsebre rakni.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Tegnap éjféltől 0.45-ig kb.net se volt.
-
garga01
őstag
HÁLÓZAT KARBANTARTÁS: ORSZÁGOS - 2024.03.26 TELJES TV SZOLGÁLTATÁS
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2024.03.26-án 00:00 órától - 06:00 óráig a hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért a kábeltévé szolgáltatásunkban, a jelzett időszakban akadozás illetve kiesés lehet tapasztalható országosan.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!Érdemes a többi karbantartás és megnézni, több település is felkerült külön dátumokkal: [link]
-
yogibear
addikt
Tetves didign a Viasat2 is összefossa magát délután...
Haver venne fel azt leakad a kép, a hang kimarad...
Nálam a kép dettő leakad, de a hang legalább megy tovább...
Vicc egy banda... jó hogy tavaly óta már nem vagyok rájuk szorulva...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Bogyi007
veterán
-
pjen
félisten
-
garga01
őstag
Részemről passz, majd megnézem a telefonszámlát fel van-e külön tüntetve, pár napja hívtam az üf szolgálatot. De alapból olyan csomagban vagyok, hogy korlátlan hívok belföldi nem emelet díjas számokat, max akkor derül ki ha külön sorba írják ingyenesként.
MÁS: Mamánál lemondtuk a net+tv előfizetésből a tv-t (azért hívtuk az üf szolgálatot). Mindezt 3 hívásból sikerült, mert elsőnél belépve a lemondó menübe a szerz.szám után bemondta az automata nincs PIN kód beállítva, ehhez kell az utolsó számla sorszáma. Na most e-számla miatt mire kikerestem telefonon közben, le is rakta az üf szolgálat automata (nem voltam elég gyors pedig kapkodtam ) . Sebaj újrahívás, beírom a számla sorszámát (ami az automata szerint a bal fölső sarokban van, holott a a PDF-en jobb oldalon van... azt se tudják milyen a saját számlaképük? ) majd sikeres beazonosítás után 2x begépelve beállítottuk a PIN kódot. Erre ahelyett, hogy tovább lépett volna a menüben jött egy viszonthallásra majd hívhattam újra 3-jára, hogy kapcsoljon is egy ügyintézőt Nekem nem gond, mert korlátlan a csomagom, de akinek nem jogosan anyázhat, mert egy baromság ez a PIN-kódos story, meg hogy beállítás után rádb.ssza a telefont az automata...
-
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Önmagában Digi KábelTV rendelésnél mennyi a hűség nélküli havidíj? 1 smart cam és 1 hd beltéri-vel.Az a baj, hiába állítom össze a csomagom és akarom leadni a megrendelést, igény leadása előtt nem látom konkrétan, hogy mennyi lesz a havidíj amit fizetnem kell, pedig ez Telekomnál és Vodánál is elérhető, hogy az aktuálisan összeállított csomag árát megjeleníti...T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
TIT
veterán
Nincs jel sehol és a catv nem világít,net van,már vagy 2 órája.
Újrahangoltam de minek.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz garga01 #71860 üzenetére
"A spam minden olyan kéretlen, digitálisan érkező üzenet, amelyet tömegesen küldenek ki több tíz- vagy százezer embernek. Jellemzően e-mailben érkeznek hozzánk, de sms vagy telefonhívás formájában, vagy akár a népszerű közösségi média csatornákon is találkozhatunk velük."
"Persze ha ott is rossz nem kell tele spammelni minden szolgáltató topikját. "
Csak úgy. -
pjen
félisten
válasz SunMount3r #71855 üzenetére
" Lehet nem a DIGI sara, de akkor is idegesítő." idézet magamtól.
-
pjen
félisten
-
-
bopeti98
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
Mozi+-on megy a kőagy őrnagy és hallani halkan az eredeti angol hangot is degáz.
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz SunMount3r #71842 üzenetére
A diginél eljutottunk oda, hogy akkor furcsa, ha pár naponta nincs ilyesmi...
The Truth is out there...
-
yogibear
addikt
[link] Viasat2...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
gulyasa
őstag
Nálam egy ideig a Comedy Central (más csatornát nem próbáltam) sugárzott LMBTQ zászlót, de már van adás.
A szolgáltató a ludas nálad is.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
SunMount3r
nagyúr
Hi!
Ma volt többször is, hogy megszakadt a TV adás és a TV kiírta, hogy "Nem elérhető" (Hisense). Debrecen-ről van szó. Valaki tapasztalt már hasonlót (mondjuk pont a mai napon)? Ez szolgáltató felőli hiba lehet?
THX!
-
yogibear
addikt
Haver most mondja, ma már sokadszorra lehalt a digi tévéje, ugrottak a felvételei...
Prémium minőség...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pjen
félisten
Üdv. A viasat nature hangja masnál is kásás, rekedt lesz átlag félóránként pár percre?
-
TIT
veterán
válasz Intruder2k5 #71834 üzenetére
Ez tapasztalat sajna és pont,hogy szakmabeli mondta,de logikus is,mivel koaxon jön minden ott,nekem meg már 2007-ben utp volt.
-
RoyBatty
aktív tag
válasz Intruder2k5 #71834 üzenetére
Az inkompetenst aláírom, amikor növelték a tömörítést nem bírták hónapokig rendesen beállítani, szakadt az adás állandóan. Hosszas küzdelemben érték el azt, hogy most már csak simán pixeles, de legalább nem szakadozik. Hozzáértőknek ez egy délután alatt lezavarható feladat.
-
MODERÁTOR
-
TIT
veterán
válasz Intruder2k5 #71830 üzenetére
De igaz volt a upc-nél,annyira vacak volt a net,hogy kellett a sávszélnek,a diginél meg inkompetens barmok vannak és azért csinálják vagy írták,hogy így olcsóbb a bérelt vonalon,amúgy a digi is upc-voda lett,az agyatlanok vannak ugyanott.
-
mcll
senior tag
válasz Intruder2k5 #71828 üzenetére
Én ezt nem is állítottam sehol, hogy a koaxot átrakják optikára. Ott ahol koax ÉS optika is jelen van (mint pl nálam is van Voda és Digi is) ott az optika fog megmaradni. De ott ahol csak koax van, és működik, ott biztos nem fognak fejleszteni és átépíteni optikára. Ott ahol semmi sincs, ott viszont már optikát fognak kihúzni.
Viszont az új boxnak igazándiból mindegy hogy optikán vagy koaxon jön be a lakásba a net."Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
Jahno
veterán
UPC nekem jó volt 20+ évig, folyamatos 16-20 órás távmunka ablakokkal nem nagyon akadt meg. Amikor átvette a Voda másnaptól elindult az agyhalál és szenvedtem vele egy darabig, néha csak irányok szűntek meg és elég nehéz volt a gyagya ügyfélszolgálatnak magyarázkodni. Saját dobozukba a saját settopbox sem vette fel a műsort, meg eldobálta magát és ezt sem fogták fel, hogy már semmilyen más eszköz nincs a hálózatban. Sem router, sem izé, sem nem semmi. Aztán csodálkoztak, hogy lemondtam.
Annó TVműsor felvétele ügyben írtam is Nekik levelet, semmirekellő választ kaptam. Fogalmatlan banda.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
mcll
senior tag
válasz Intruder2k5 #71824 üzenetére
Az csak átmeneti lesz, de lehet az is rövid lesz. A One már az új Nagra OpenTV plattformal fog indulni, így előbb utóbb mindenhol boxcsere lesz. A boxok beszerzése meg nem gond, nem fogja megfektetni a 4iG-t. Sőt úgy hallottam úton vannak. Nyílván a cseréhez idő fog azért kelleni.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
Naibu
csendes tag
válasz Intruder2k5 #71824 üzenetére
Nekem mindegy az infrastruktúra, de a Voda képminősége és a stabil koax net maradjon meg.
-
MODERÁTOR
-
Naibu
csendes tag
Azért arra kiváncsi leszek, hogy a Digi és a Voda összeolvadása után mikor is cserélik le mondjuk Budapesten a régi koax UPC kábelezést. Mert, hogy költeni erre szerintem nem nagyon akarnak az szinte borítékolható. Mint régi UPC koax területen lévő én nem kapkodok a csatornázással, fúrással az optika vagy utp kábel miatt..... Jó ideig marad a koax a telekom optikája mellett itt a házban szerintem........
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
1 cső nekem is megy minden szobába, mondjuk tetőteres a ház, tehát ez nem is olyan egyszerű a padlásról, de van. Érkezik a szoba egy sarkába ahová a Tv t elképzeltük, akkor. Azóta már párszor át lett rendezve a szoba. Mint írod is 1 Tv. Közben a konyhában is igény lett rá és nem csak mint háttér zajforrás. A nappaliba is kellett vezetékes telefon+UTP. Persze akinek most is csak 1 esetleg 2 Tv je van annál ez nem probléma.
-
Jahno
veterán
Mikor új építésű házakkal szopolunk akkor mindig eszembe jut, hogy szülői házunk 1985ben épült, akkor a padlásról minden szobába ment le cső, hogy "majd jó lesz valamire" és ezer évet ott állt ledugózva, nagyszobánál meg 2 sarokba és egyikbe duplán, mert ki tudja mi lesz. Akkor még egy TV volt padláson antennával, most pont meg is van minden szobába, internettel együtt.
-
pjen
félisten
válasz Atis45 #71819 üzenetére
A meleg padlós helységekben, festéskor én is csatornás szegőket rakok. A 35 éves kábelekre lassan ráfér a csere, bár eddig nincs velük gond. Inkább a hideg burkolatos a gond, vésni nem nagyon akarok és akkor eszembe se jutott, hogy ott valaha koax-UTP kábel lesz. Megoldom, de sokszor nem túl egyszerű. Ezért örültem a Yettel Tv nek, nincs kábel, de hát a minőség nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Atis45 #71817 üzenetére
Úgy kb mikor készült a házad? 89 ben még a városi telefon is elérhétetlen távolsgban volt és egy cororion crt Tv még tényleg beruházásnak számított. Az otthonok nagy részében a központi helyen volt egy Tv és este körül üoték. Net ről szó sem volt, a VHS t vezetgettem mikor lett több Tv.
-
pjen
félisten
válasz Atis45 #71815 üzenetére
Felhívtam a vodát, most járt le az 1 éves hűségem. Akkor még 1000ft/ db volt box. Most valóban 750ft, de csak akkor lesz nekem annyi, ha meghosszabbitom a szerződést. Egyébként nincs nincs bevakolva a koax, szinte mindenhol csőben fut. Viszont a helységek 30 év alatt böbbször át lettek rendezve úgy, hogy nem volt túl egyszerű mindenhová eljuttatni az UTP kábelt. Ja nekem a vodások még sose húztak kábelt.
-
konci79
őstag
Nem ide való, nem akarok belefolyni nagyon, de mikor sok fórumozónak pár százezer ft. nem tétel ( tv, telefon, akármi), azért azt ne gondoljuk már hogy ez általános, és az egész ország úgy áll anyagilag.
Élnek páran 2 szobás lakásban is pl. Vagy egyszobásban. Nekik például extrém.
Ezért ne menjünk bele.
Amúgy se értem mi a f.sz baja van az embereknek, teljesen elk.rvult a világ meg az emberek jó nagy része. -
pjen
félisten
válasz Atis45 #71811 üzenetére
Nem érted. Én és még sokan itt a telepen mikor epítkeztünk behúztunk koaxot a leendő tv k hez. Ez mondjuk 80-90 ben történt. Egy darabig volt chelló padlásból padlásba, aztán AM mikró, - UPC. Ehhez vegig eleg volt a koax. Az asztali géphez elhúztam egy UTP kábelt modemtől, nem volt messze. Aztán jött a voda box és húzhatam árkon bokron mindenfelé az UTP kabelt is. DIGI ONT olyan helyre került ahonnan könnyen rá tudom mötni a 2 Tv re ahová akarom. Voda kiesésnél 5 perc és a DIGI van az egész rendszeren.
-
pjen
félisten
válasz Atis45 #71807 üzenetére
Jaj, ne legy már ilyen. Egy uj építésnél persze mindegy. De a tv hez a nagy többségnél koax van behúzva és működött is UPC vel évtizedekig, digi vel most is. Aztán jött a voda box és minden tv hez oda kellett húzni egy UTP kábelt is. Lehet uj belkötésnél annyi de nekem 2x1000ft, de a 2x750 is 1500.
-
Tonyk
veterán
válasz konci79 #71792 üzenetére
De ha már belementél, nem értek itt egy-két dolgot: 3-4 tv-vel már újgazdag valaki? Mi az újgazdaság határa tv számának tekintetében? Miért fura az, hogy van egy 4 tagú család, 2 szülő + 2 18 körüli gyerek, saját szobával, ahová jön barát/barátnő, van kis saját életük. Miért extrém dolog a tv 1-1 saját szobában + nappali?
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Atis45
aktív tag
Most nézem a Voda honlapját, ha pluszba kérsz Kaon médiaboxot, Voda médiaboxot vagy kártyát, mind három esetbe 750ft/db/hó.
Az hogy milyen kábelt kell behúzni, nem mindegy? Valamilyen kábelt úgyis be kell húzni. Úgyis ők csinálják, az ő anyagukkal, ingyen, és oda ahova Te mondod. Akkor most nem mindegy?[ Szerkesztve ]
-
Atis45
aktív tag
-
pjen
félisten
válasz Atis45 #71799 üzenetére
Azért azt is felhoztam, hogy a két + box az +2000Ft. És szerelvényezni is kellett, oda csavarni minden boxhoz egy UTP kábelt. Csak össze hasonlítottam. Ugye felvenni sem lehet bármit és lejátszani se lehet bárhol. Lehet mégsem egyetlen érv. Hogy mi lesz azt majd meglátjuk, de most ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest