- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Részemről passz, majd megnézem a telefonszámlát fel van-e külön tüntetve, pár napja hívtam az üf szolgálatot. De alapból olyan csomagban vagyok, hogy korlátlan hívok belföldi nem emelet díjas számokat, max akkor derül ki ha külön sorba írják ingyenesként.
MÁS: Mamánál lemondtuk a net+tv előfizetésből a tv-t (azért hívtuk az üf szolgálatot). Mindezt 3 hívásból sikerült, mert elsőnél belépve a lemondó menübe a szerz.szám után bemondta az automata nincs PIN kód beállítva, ehhez kell az utolsó számla sorszáma. Na most e-számla miatt mire kikerestem telefonon közben, le is rakta az üf szolgálat automata (nem voltam elég gyors pedig kapkodtam ) . Sebaj újrahívás, beírom a számla sorszámát (ami az automata szerint a bal fölső sarokban van, holott a a PDF-en jobb oldalon van... azt se tudják milyen a saját számlaképük? ) majd sikeres beazonosítás után 2x begépelve beállítottuk a PIN kódot. Erre ahelyett, hogy tovább lépett volna a menüben jött egy viszonthallásra majd hívhattam újra 3-jára, hogy kapcsoljon is egy ügyintézőt Nekem nem gond, mert korlátlan a csomagom, de akinek nem jogosan anyázhat, mert egy baromság ez a PIN-kódos story, meg hogy beállítás után rádb.ssza a telefont az automata...
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest