- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz
SzatocsDEB #1176 üzenetére
okés! de nekem ettől még nem lesz jobb!
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
válasz
SzatocsDEB #1131 üzenetére
Én mindig mindtam hogy nem jó nálad valami. - hát igen ...
-
dante3
addikt
válasz
SzatocsDEB #1095 üzenetére
Hát igen, elég vonzó az a 20megabites feltöltés!
-
lakisoft
veterán
válasz
SzatocsDEB #1078 üzenetére
hát ebben igazad van ...
üdv, lakisoft -
kalabocs
csendes tag
válasz
SzatocsDEB #1067 üzenetére
Budapesti kábeltv csomagok.(nem Debrecen!)
-
loosht
senior tag
válasz
SzatocsDEB #1049 üzenetére
Szar <-
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
SzatocsDEB #1042 üzenetére
Alapból tőlem sem kérdezték meg, hogy szeretnék-e ipmedias címet, de miután tudatosult bennem, hogy levélküldéshez azért csak muszáj lesz, felhívtam őket, és a csaj telefonon keresztül felvette az adatokat, hogy milyen címeket szeretnék, majd megcsináltatta az informatikusokkal és küldtek nekem postán egy levelet amiben szerepeltek az email címek és a hozzájuk tartozó jelszavak, és azóta tudom is őket használni, tehát csak ennyi az egész.
-
shabbarulez
őstag
válasz
SzatocsDEB #994 üzenetére
A PPPoE az kapcsolódási mód, hogy épül fel a kapcsolódás a két végpont között, milyen az authentikáció. Az hogy ez fizikailag milyen kapcsolaton történik meg az szinte bármi lehet ADSL, kábelnet, wireless, LAN, műhód, stb. Persze ugyanezeket a fizikai kapcsolódásokat lehet akár PPPoE nélkül is használni. Pl. ADSL is mehet mezei DHCP-n keresztül ahogy pl. egy LAN hálózat is. ADSL esetén a PPPoE csatlakozás elég népszerű és elterjedt, kábelnetnél inkább DHCP-znek, wireless vagy LAN hálózatnál is-is mindegyikre van példa bőven. A DMCC pl. PPPoE-zik a saját LAN hálózatán, nálunk Rubicomnál sima DHCP van.
-
YouCanCANON
aktív tag
válasz
SzatocsDEB #994 üzenetére
köcc azóta már rájöttem... nekem anno pppoe volt, adsl... most chello, de ez szarabb mint hirdetik és lehuzók
szóval váltok ilyen témára
-
lakisoft
veterán
válasz
SzatocsDEB #980 üzenetére
igen ezt én se értem ...
-
xabolcs
őstag
válasz
SzatocsDEB #960 üzenetére
csak innen messzi tavolbol nezem mit muvelsz, es nem jutok szohoz
remelem pesten is vakitanak vmi hasonlot -
egoistus
tag
válasz
SzatocsDEB #957 üzenetére
Vazze te kapod meg egyedül a modemesek sávszélességét
nálatok 4 mega helyet lassan 20mega nálam meg 2mega helyett 800 kb/sec
lassan elgondolkozok rajta hogy megkeresem a fogyasztó védelmet,ez már tényleg durva és csipi a szemem piszkosul
[Szerkesztve] -
Prime
csendes tag
válasz
SzatocsDEB #954 üzenetére
Köszi!
-
Prime
csendes tag
válasz
SzatocsDEB #950 üzenetére
Na ez egész kellemes.
Minden optikás dobjon be egy speedtestet reggel 10-kor, délben és este 8-kor aztán töltsön ezerrel.
Este 7-10 között szerintem lejjebb fog menni. -
dbius
veterán
válasz
SzatocsDEB #950 üzenetére
durva...
-
egoistus
tag
válasz
SzatocsDEB #947 üzenetére
Szia. Bárki bemegy a hatvan u. 47(asszem) debreceni hirközlés felügyelet irodájába ott minden terület fejlesztési és tervezési informáciot leadnak és ha ők tudnak rolla akkor az már tuti, az ő engedélyük nélkül senki semmit sem csinálhat. Egyébként panasszal is lehet náluk élni, csak nem egyszerü csak ha valaki nagyon elszánt akkor járhat sikerrel. De meglepő az is mennyire szivesen foglalkoznak az emberekel egy állami intézményben és még kedvesek is
Csodát azért tölük se várjunk
-
lakisoft
veterán
válasz
SzatocsDEB #939 üzenetére
Honnan tudod hogy lesz ... tudtommal a www.dmcc.hu-n fent van a aktuális lefedettség nem?
üdv, lakisoft -
BoSSanCS
aktív tag
válasz
SzatocsDEB #926 üzenetére
Naja, nekem is elment tegnap éjfélkor is a net, utána pedig olyan hibaüzenetet kaptam, hogy a felhasználónév és/vagy jelszó érvénytelen. Jóvan mondom hagyom, hátha mire felkelek már jó lesz, mert tegnap előtt is ez volt, és nem lett jó.
Mondom mostmár felhívom a digit, hogy mi a manót csinálnak, nagynehezen sikerült is felhívni őket, a csaj átkapcsolt az informatikusokhoz, mondom a srácnak, hogy a mi a bajom, meg hogy elérem a switchet, csak csatlakozni nem tudok, mondja, hogy akkor most próbáljam meg, és jó lett. Azt mondta, hogy az ip címem be volt ragadva vagy mi, ami nemtom, hogy mi lehet, mert ugye minden csatlakozáskor elvileg új ip-címet kéne, hogy kapjak, vagy a helyi ip-m ragadt-e be nemtom, de szerencsére jó lett.
Remélem mostmár nem nagyon lesz kimaradás... -
shabbarulez
őstag
válasz
SzatocsDEB #926 üzenetére
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
SzatocsDEB #872 üzenetére
Nekem még mindig csak 2/2
Pedig csatlakozgatok itt újra, dehát még nem emelték ezek szerint
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
SzatocsDEB #855 üzenetére
Ja, én is a malomparkba megyek majd akkor
-
siobhan
csendes tag
válasz
SzatocsDEB #843 üzenetére
Szerintem csatlakozz újra. Nekem is ment már nem sokkal a papírozás után.
-
tpshs
csendes tag
válasz
SzatocsDEB #819 üzenetére
köszi
hát úgy látszik voip telefonálni jó lenne de külföldre játszani már nem annyira -
lakisoft
veterán
válasz
SzatocsDEB #589 üzenetére
De a lényeg hogy megjött ...
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
SzatocsDEB #523 üzenetére
Na igen, mivel switches rendszeren rajta vannak a gépek, így aztán tényleg lehet látni a hálót, de csak abban az esetben, ha közvetlen van rádugva a gépedre a net, ha már van otthon egy routered is, akkor ez a dolog megbukott, egy routerrel tökéletesen lehet ezt védeni, de aki tényleg közvetlen kapcsolódik, az védje le legalább a megosztásait.
-
loosht
senior tag
válasz
SzatocsDEB #519 üzenetére
Nálad lehet valami, mert nálam tökéletesen megy minden. Windows update oldalra meg nem megy a Vista (nekem legalábbis nem), hanem ha auto update-en van, akkor csak kis ikon jelzni, hogy frissít és ha rákattintok, akkor megnézhetem, hogy éppen mit frissít. Nekem a legfrissebb Live van fent plus-szal és minden gond nélkül megy. Windows tűzfal vagy más van neked?
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
SzatocsDEB #483 üzenetére
Nekem is gáz most, a sebességgel annyira nincsen gond, bár a letöltési sebesség nem annyira jó most, de néha azért eléri a maximumot, de a pingek azért elég gázok nálam is, az 50%-uk elveszik simán, az oldalakat is 2x, 3x be kell töltenem, mire bejönnek rendesen, csütörtök óta csinálja ezt, remélem meg fog javulni (switchen vagyok).
-
loosht
senior tag
válasz
SzatocsDEB #468 üzenetére
-
alexadh
tag
válasz
SzatocsDEB #468 üzenetére
estefelé csúcsidőben másnak is kiesnek és megnőnek pingek ? vajon a házban levő switch nem birja a terhelést?
-
alexadh
tag
válasz
SzatocsDEB #426 üzenetére
igen ugyanaz...kiesik a ping ..(tócó switch)
-
shabbarulez
őstag
válasz
SzatocsDEB #326 üzenetére
Valaki írta korábban hogy a DMCC-sek kaptak számla mellé levelet hogy a cég új neve DIGI Kommunikációs ZRt.lett. Az azt megelőző hsz.-ben pedig siobhan a felől érdeklődött mit szólnának a userek egy 4/4 Mbps-es csomaghoz.
Ezek után gondolom ez nem a véletlen műve: http://digikabel.hu/ [link]
Az EMKTV/HDSNet is január óta már 2x csökkentett árat és a csomagjaik erősen e felé módosulnak. Ez vajon a célból alakul így mert RDSt egységesíti Mo-on az érdekeltségeit? siobhan te mint belsős biztos tudsz erről valamit. Egyébként NHH-nál bejegyzett cégek között egy sincs ami digi-vel kezdődne. -
lakisoft
veterán
válasz
SzatocsDEB #326 üzenetére
nekem még mindig nem jött semmi ...
üdv, lakisoft -
loosht
senior tag
válasz
SzatocsDEB #203 üzenetére
Én már két hasonló levelet is küldtem nekik. Az egyiket december végén, a másikat január közepén, de egyikre sem reagáltak semmit. Szerintem elolvassák és törlik. Ennyi! Vagy talán el sem olvassák.
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
SzatocsDEB #203 üzenetére
Szia!
Kitünő levél!
Remélem erre összekapják magukat!
Remélem eljut a megfelelő emberig!
Egyébként a Vénkertben sem jobb a helyzet,itt nem szakadozik annyira,
viszont a ping-ek itt is borzalmasak, hasonlóak.
Mégegy grat!
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assassin's Creed Odyssey
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest