- Aurát vált a Vivo V60
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
lakisoft
veterán
-
BoSSanCS
aktív tag
Az biztos, hogy support = 0, de ahhoz hogy support legyen, tudniuk kellene mi a probléma
Az meg nemsokat ér ha azt mondják, hogy ''dolgoznak rajta'', akkor inkább tényleg ne is hazudjanak össze-vissza. Először a szolgáltatásaikat kellene rendbe rakniuk, majd utána kiépíteniük egy jó supportot, de ez biztos nem fog napról-napra menni. -
lakisoft
veterán
Viccet félretéve, nekem ettől nem lett jobb Bár mondhatni nagyon meglep, hogy most már nem csak a modemessel van gond.
Lehet hogy kezd fogyni a sávszélesség ...
Nekem is volt egy időszak mikor a ping 200 fölé ment és az oldalak többségét 2-3-4-5x kellen megfrissíteni mire bejött vagy még akkor se jött be.
De valami oknál fogva megoldódott magától.
üdv, lakisoft -
-
BoSSanCS
aktív tag
Ezt a véleményt saját magad alkottad meg, vagy hallottad, hogy ez így is van? Mert ha úgy nézzük, akkor valóban lehet így is értelmezni, viszont az a jó megoldás szerintem, amit én írtam, hogy 3 hónap átlagában max. 250Gb-t tölthetsz le. Erről azért is vagyok meggyőződve, mivel faterom amikor bent volt a chellonál akkor kapott egy ilyen lapot a csomagokról, és annak a lapnak az alján ez jobban levolt írva, és rá is kérdezett, hogy akkor tényleg így van-e, és azt mondták, hogy igen. Másrészről azért is logikusabb, mivel a korábbi 15, 30Gb és hasonló korlátok után kicsit erős lenne, ha hírtelen ekkora ugrást tenne a chello, így aztán a te nézeted szerintem nem jó. De ha más forrásból is meg van ez erősítve, akkor lehet, hogy úgy van, mindenesetre én nem csak saját elképzelés alapján mondtam ezt a variációt.
Lehet igazad van egyébként, de ez a részlet amit bemásoltál az oldalukról ez nagyon nincs egyértelműen megfogalmazva...
[Szerkesztve] -
SzatocsDEB
csendes tag
alap tűzfal, alap rendszer, mivel mégcsak vírusírtó, és a driverek vannak fent.
De az érdekes, hogy IPv4-en jön a net, IPv6-on meg látom a DMCC (DIGI) hálózat gépeit ;)
mindenesetre egy pár oldallal nem tudok megbírkózni, és amíg nem látom a winupdate-t addig nem tudok Media Playert telepíteni, mivel ez egy Bussines N változat
És kipróbáltam, az egyik felhasználótól letöltöttem egy 100 MB-os filmet, próbaképpen, és a belső sebessége a hálózatnak irtózatos gyors. 100 MB nem volt több 3-4 mp-nél
Ja és elnézést, csak tesztjelleggel keresgéltem a hálózaton a méret szerint egy ekkora állományt.
Üdv.
[Szerkesztve] -
BoSSanCS
aktív tag
Modemes net mi?
Az tényleg szívás, volt már egyáltalán, hogy elérte a sebesség a maximumot? Mert akkor lehet érdemesebb lenne 1mbitesre átváltani és azt fizetni, bár kérdés, hogy az 1mbites esetén is ez-e a hely, hogy csak a felét éred el a sebességnek, mert akkor nincs értelme a dolognak, majd legfeljebb hogyha lesz 4mbites csomaguk, arra talán érdemes lehet átváltani, azt csak gyorsabbra csinálják, bár ki tudja...
-
lakisoft
veterán
Nekem LANNET-em volt, az ADSL nem tudom milyen náluk. - Jó volt ... a letöltéssel semmi gond ... 1Mbit viszont a feltöltés 128kbit volt ami k... kevés ... szerintem
Ja és az ára akciósan 6k/hó - és most emeltek volna rajta ...
Ja igaz hogy most emeltek 4Mbitre - de hát akkor is ...
Engem szerintem áttettek tévedésből 1mbit-esre - akkor szerintem nem érnéd el az 1 mbitet ... nem?
A környékeden túlterhelt a hálozat nem?
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
Ez, vagy a TvNetWork.
én meg vagyok elégedve (lassan egyedül leszek ezzel ... de valószínűleg az az oka hogy felénk nagyon kevesen kötöttek netre ... 70-80 éves mamák és papák nem sokat fognak netezni ...) ... a dmcc-s nettel ... le is mondtam a tvnetwork netet ... az adsl volt ...
üdv, lakisoft -
egoistus
tag
Szia ugyanez a problémám, de itt lakisoft meg siobhan viiszi a primet mert neki a népszava.hu jol bejön aztán a sok forumböngésző vagy neagyisten online játékos jol bedől nekik utána meg fogják a fejüket meg jönnek ide panaszkodni mint Bubbasparxxx pedig én 79 hsz-nél már leirtam a véleményem, ezzel a netel jáccani csak csusidőn kivül lehet. Ugyláccik ezen a forumon csak az számit mit mérek este 22 után, az hogy nem használható arra amire az emberek nem kis százaléka használná az senkit nem érdekel. Ja még age of empirét se tudok jáccani a haverokkal mert oan 10-15 másodpercre elmegy a net változó időközönként és dob a program. Egy szo mint száz NEM JÓ NEM KIFORROT NEM STABIL SZAR PINGEK KIHAGYÁSOK SZAKADOZÁSOK+ IP CIM ÜTKÖZÉSEK! ROMÁN IP CIM ha valakit zavar,HÁLOZATI NÉV ÜTKÖZÉS bár kétlem hogy valaki a világon használná ugyanazt a nevet mint én. Ezek után ajánlani csak akkor tudom ezt a netet ha az ár a legfontosabb
-
shabbarulez
őstag
RDS-nek nem erőssége a nemzetközi peering.
1 <1 ms <1 ms <1 ms pool41-gw.bp-1031.rubicom.hu [89.147.74.62]
2 <1 ms <1 ms <1 ms 89.147.80.209
3 <1 ms <1 ms <1 ms rubicombix.rubicom.hu [89.147.80.1]
4 2 ms 2 ms 2 ms Gi4-0-206.bud-001-access-1.interoute.net [84.233.170.93]
5 16 ms 16 ms 16 ms PO6-2.vie-per-access-3.interoute.net [84.233.147.78]
6 16 ms 16 ms 16 ms PO6-3.fra-006-core-1.interoute.net [212.23.43.62]
7 16 ms 16 ms 16 ms Gi5-0.fra-012-inter-1.interoute.net [212.23.42.174]
8 19 ms 24 ms 24 ms decix.bellaxa.net [80.81.192.21]
9 17 ms 26 ms 17 ms tx016118.in-addr.bellaxa.net [217.118.16.118]
10 17 ms 17 ms 17 ms 80.242.133.50
11 17 ms 17 ms 17 ms Gameserver-Factory.de [84.254.65.219]
Statistics for 84.254.65.219:
Packets: sent=1000, rcvd=1000, error=0, lost=0 (0% loss) in 10.007691 sec
RTTs of replies in ms: min/avg/max: 17.078 / 17.855 / 24.283 -
lakisoft
veterán
ezt találtam a dmcc.hu-n
2006. Március 29. • E-mail küldés
A kimenő levelek kiszolgálójának (smtp server) neve megváltozott. Kérjük változtassa meg postafiókja beállításait Ön is, az alábbiak szerint:
Régi beállítás
Kimenő levelek kiszolgálója (Outgoing mail server): smtp.ipmedia.hu
Új beállítás
Kimenő levelek kiszolgálója (Outgoing mail server): mail.ipmedia.hu
A kimenő levelek kiszolgálója hitelesítést igényel.
Az esetleges kényelmetlenségért elnézést kérünk. -
siobhan
csendes tag
Ja a PPPoE csomagok szimmetrikusak. Elég bőkezűen mérik a sávszélességet.
ftp.fsn.hu-ról mennyivel jön egyébként? Ez a speedtest szerintem elég ratyi. Na majd rakok be én is sebességet holnap. ;)
Volt már olyan valakinél, hogy felcsatlakozott, megkapta a publikus IP-t, mégse ment a net, még a gateway-ig se? Mert nála még nem sosem volt ilyen, de mintha ezt hallottam volna valakitől...
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
Lehet bővítettek a bérelt vonalon pestig.
2 <1 ms <1 ms <1 ms 89.147.80.209
3 <1 ms <1 ms <1 ms rubicombix.rubicom.hu [89.147.80.1]
4 <1 ms 1 ms <1 ms 195.70.58.210
5 <1 ms 1 ms <1 ms bix.rdsnet.ro [193.188.137.74]
6 49 ms 13 ms 29 ms eutrondp.rdsnet.ro [213.157.160.254]
Most nincs olyan magas több százas ping mint korábbi méréseknél, de azért nem is tökéletes, elég hullámzóan változik a késleltetés tág határok között. Ennek normális esetben stabil 6-8ms-nek kellene lennie mint amilyen hajnalban.
Statistics for 213.157.160.254:
Packets: sent=1000, rcvd=1000, error=0, lost=0 (0% loss) in 10.058667 sec
RTTs of replies in ms: min/avg/max: 5.705 / 19.343 / 169.892 -
Calogero
addikt
Most NET A (2048/512) 6000FT
NET A-t 6000 FT-ért + KábelTV-t 2700 Ft-ért rendeltem.
Az akció szövege így szólt.
Net Extra opció: Ha az internet szolgáltatás mellé egyidejűleg kábeltévé szolgáltatásunkat is igényli, eggyel magassabb sávszélességű NET csomagot kap a hűségszerződés idejére!
NET D csomag esetén ezen opció nem választható!
Ezért most NET B (3072/768) csomagom van 6000 Ft-ért 1 évig.
Valamint kaptam egy WEB kamerát, mikrofonos fejhallgatót meg 1000 FT-os ICE phones feltöltőkártyát ajándékba
Amúgy szerintem töltsd le a ÁSZF legfrisebb verzióját, és nézd meg a C mellékletet.
Ott pontosabb adatok vannak mint a web oldalon.
Vagy személyesen kérdezd meg.
Az akció neve Téliálomár akció
Ha 1 évre írsz alá 1 hónap ingyen van
Ha 2 évre írsz alá 3 hónap ingyen van
[Szerkesztve] -
Jabba_
csendes tag
Mail servers
Hat nekem az nslookup ad egyet ilyet :
pop.hdsnet.hu (193.110.57.2)
mx01.hdsnet.hu (193.110.57.2)
Nem tudom ez segit-e.
Fel/le sebesseg : vicces hogy kulfoldi oldalon merve nagyobb a fel mint a le. Valamelyik guru megtudna ezt magyarazni? Mert a fejallomasig le lehet merni a 2 Megat barmikor (bar lehet a dmcc.hu/teszt nem a fejallomason mer...) Esetleg megint a BIX? Vagy a gerinchalozat? Vagy a nagy zaj a halozaton? Esetleg a romanok zavarnak?
Udv!
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Fogalmam sincs ... de nagyon örülök neki - biztos ha majd észre veszik jól visszaveszik 512kbit-re a feltöltést ... nem tudom - de ha így marad én csak örülök neki!
Remélem ez a sebesség nem egy múló állom ... attól félek én is ha tényleg mindenkit rákötnek akkor az lesz amit te is mondasz ... de remélem csak is mértékben esik vissza a kapcsolat ...
üdv, lakisoft -
Pyzoo
aktív tag
Holnap megpróbálok elkapni egy szervizest a vénkerti ügyfélszoliban és megkérdezni tőle!
Remélem ott lesz mert amikor a nőcit kérdeztem hogy mi alapján fognak azonosítani,
szegény azt se tudta hogy eszik-e vagy isszák! A két fazon akik kijöttek bekötni azok meg csak azt tudták hogy ha világít a modem akkor működik.
Holnap majd írok hogy mire jutottam. -
lakisoft
veterán
Leginkább a böngészés közben vettem észre - legtöbb oldal olyan lassan jön be - alig tudom kivárni ... no spy no virus ellenörzés megtörtént ...
nemtom mi lehet a gond!
üdv, lakisoft
A mérések tökéletes sávszélességet mutatnak - de csak tvnetworkös speedteszttel néztem meg ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Igen, minden héten bedobnak egyet. Álomár akció néven.
Ha Tvvel együtt rendeled a netet akkor eggyel gyorsabb csomagot fogod kapni a hűségideéig.
Ha 1 megás csomogagot rendeled akkor 2 megásat kapod az 1 megás áráért.
Ha 2 megás csomogagot rendeled akkor 3 megásat kapod a 2 megás áráért.
és így tovább....
Valamint ha két szolgáltatást rendelsz akkor kapcs ajándékba ICE Phone csomagot.
Web Kamera + 1000 Ft Icephone feltöltő kártya.
Ha 1 évre írsz alá akkor 1 hónap ingyen van, ha 2-re akkor 3 hónap. -
shabbarulez
őstag
Ahogy nézem kintről oda még nincs loss és a késleltetés is tűrhető.
2 <1 ms <1 ms <1 ms ip5993401e.bp-1031.rubicom.hu [89.147.64.30]
3 10 ms 15 ms 17 ms bix-ge1.bp-1031.rubicom.hu [194.149.31.221]
4 1 ms 1 ms 1 ms 194.149.20.25
5 1 ms 2 ms 2 ms bix.rdsnet.ro [193.188.137.74]
6 9 ms 8 ms 8 ms eutrondp.rdsnet.ro [213.157.160.254]
Akkor viszont maga a ktv hálózat lehet irgalmatlanul silány minőségű és zajos. Ami elég gáz ha tényleg most építik ki. Egy régi 20 éves hálózatnál még csak-csak elmegy, de egy újnál ez már ciki.
Az árak is ahogy nézem ilyen RDSNET romános, ott is ilyen 9-19 dollárért adnak igaz ennél kisebb sebességű netet. De úgy látszik az olcsó hús szindróma ahogy írtad visszaköszön. Itt a fővárosban a RDSNet másik érdekeltsége az emktv/hdsnet páros is hasonlókkal küzködik. De a digitv-jük sem a minőségéről vált híressé. -
Calogero
addikt
ROMÁN internetet?
Persze ezt is akkor tudom már meg amikor már beleléptem a sz@rba
doktor úr : Akkor egy darabig még használhatod az ADSL-t. Én november végén rendeltem meg, akkor azt mondták hogy talán januárban már bekábelezik az lépcsőházunkat.
Az ismerősőm a múlthéten volt bent hogy az internetet megrendelje (a kábel már bentvan a lakásban a tvje már DMCC-s), és azt monták neki hogy a bekötési idő 5-6 hét.
Legszívesebben már visszamondanám, mert szinte csak negatívumokat hallok felőlük, de én is adok nekik egy esélyt,és ha ténleg annyira gáz akkor hűségszerződés hiánya miatt bármikor felmondhatom.
Januárban úgy is megnövekedik az ADSL sávszél hátha lesz valami akció is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Aurát vált a Vivo V60
- Nintendo Switch 2
- Kompakt vízhűtés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Léghűtés topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Xbox One X + kinect eladó
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest