- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
alexadh
tag
válasz
Calogero #676 üzenetére
Annyit megtudtunk hogy a DMCC nem akarja egyenlőre fejleszteni a modemes részt.
...ilyet nem mondhat egy fejlődő cég aki szolgáltatásra szerződött...NEM AKARJA...mégis ki vagy te nekik??..szerződést kötöttél velük vagy nem?Nem teljesitik a vállaltakat. Na az ilyen fel tud bosszantani ..Ott helyben mondtam volna fel náluk..utálom az ilyen packázásokat. -
alexadh
tag
re :siobhan
igen igazad van..a legtöbben ugy kerülnek ide a forumba hogy valami bajuk van a dmccvel...szóval az jön le hogy szar meg minden..de sokkal nagyobb arányban vannak akiknél semmi gond azok persze nem irnak .Egy csomó haverom van akik dmccsek igaz a legtöbbjük switches és voltak kezdetben mindehol szakadások de azóta rendben van a sávszél és a pingek is.Amugy 3500ért szinkron 2megabit jó vétel akárhogyis,mondjatok olcsóbbat.Elhiszem hogy a modemesek többet szivnak,lásd loosht szélsőséges példáját.De már megbocsáss loosht azt mondtad hogy november óta türsz..miért nem álltál a sarkadra? Addig vertem volna náluk az asztalt amig nem lépnek az ügyben..kell egy kis agresszió néha,engem aztán senki nem tántoritott volna vissza ha tudom hogy igazam van és a szart fizetem. A bekötés nálam sokáig tartott és a végén már közvetlenül a szervizesekkel beszéltem (nem mentem el addig az ügyfélszolgálatról mig meg nem adták valakinek a számát),de végül szép munkát csináltak a lakásban ,nem is látszik a bekötés nyoma,szépen csatornázva .Ez nem védőbeszéd akart lenni ,csak legyünk igazságosabbak.Fiatal a cég( bár a digi nek már sok tapasztalata lehet) ,sok a hiba még ,úgy az ügyfélkezelésben mint a szolgáltatásban.Bye.
[Szerkesztve] -
alexadh
tag
válasz
SzatocsDEB #468 üzenetére
estefelé csúcsidőben másnak is kiesnek és megnőnek pingek ? vajon a házban levő switch nem birja a terhelést?
-
alexadh
tag
válasz
SzatocsDEB #426 üzenetére
igen ugyanaz...kiesik a ping ..(tócó switch)
-
alexadh
tag
válasz
Vilmoskorte #401 üzenetére
nem is tudtam hogy email cimet is adtak
-
alexadh
tag
válasz
shabbarulez #398 üzenetére
ezzel nem is lenne semmi gond
-
alexadh
tag
Sziasztok ...Én is azt vettem észre tracenél pl.amerikai serverek elérésénél hogy amint kilép pestről a frankfurti serverre 300-400 ra ugrik a ping.Több sitera kipróbáltam és mindenhol.Országon belül semmi gond.
Mától vettem csak észre.
(switches vagyok vincellérről(tócó) a sávszéllel semmi gond)
03/08 / 23:18 [URL=http://www.speedtest.net][/URL]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest