- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Pyzoo
aktív tag
Megnéztem csúcsidőn kívűl is.
Miótta felturták itt a Sínait azótta ilyen. Egyébként tesztnél az látszik hogy torlódik az adat vagy akadozik nem tudom, mert 1-2 Mbit-el kezdi és épphogy felkúszik idáig.
Torrentnél pedig azt vettem észre, hogy aszinkronban megy. 1.2 vel töltöttem le és 0.9-el fel, leálítottam a feltöltést és egyböl felkúszott 1.9-re a letöltés. Eddig nem volt vele ilyen gondom.
Megnéztem másik gépen ,más OP-rendszerrel és router nélkül is de ugyan ez a helyzet.Igazábol hivatalosan nem járhat a szám mert a garantált sebesség megvan de azért megemlítem majd.
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
A keddi karbantartás óta vacakol a netem. A feltöltésem nem akart 8-9 Mbit felé menni a letöltés rendben volt. de most fordult a dolog. ( 20/10)
-
Pyzoo
aktív tag
20/10
-
Pyzoo
aktív tag
Én megpróbálok valami szerelőt elkapni itt a környékemen.
Megkérdezem őket biztos többet tudnak mondani.
Nem is hívtam az ügyfélszolit ott úgy is csak azt mondják majd jönnek, szerencsétlen szerelőket mindig ugráltatják.
Biztos nem nálad van a hiba mert cimbim is Bethlenen lakik és azonos sebességet mértünk közel azonos időben (1 perc különbséggel). Én a Vénkertben lakok. Lehet kevés a sávszél vagy valamelyik hardver csúcsidőben. -
Pyzoo
aktív tag
Base Net
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Ingyen sávszél van a Digi-töl, hogy meddig az kérdés. Vénkertben lakom.
10Mbit-es net-em van (elvileg). Ellenőriztem torrent-el tényleg ennyi.
-
Pyzoo
aktív tag
Szia!
Új kapcsolatot kell létrehozni.Hálózati kapcsolatok --> Új kapcsolat --> Kapcsolódás az Internethez --> Kézzel állítom be a kapcsolatot --> Kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igény.... blablabla
Beírod a jelszót meg a felh.nevet és már megy is. A kapcsolat korlátozott ikon ugyan úgy ott lesz de lesz egy másik is ami kiírja hogy digi vagy amit megadtál névnek. Úgy mint adsl-nél.
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok! Volt egy kis kimaradáso kb 20:00-tol mostanáig És ez már nem az első eset. Másnak is volt ilyen? Ráadásul legutóbb is 8 körül volt.
Ha valakinek van Edimax BR 6104K routere annak adnék egy Skype nevet hogy megtudjam jól van-e beállítva az enyém.
-
Pyzoo
aktív tag
Szia!
10 MBit-es csak, elégnek találom.
Még valami, aki a Csapón lakik és hihetetlen sebességü a nete ne örüljön csak tesztelnek. Kérdezgettem a szerelőket és úgynézki ha nem is hamarosan de mindenképp lesz digitális tv szolgáltatásuk ( remélem HD). Mondjuk ez várható volt, ha már tudják teljesíteni a 100 MB körüli sávszélt userenként
.
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
ServerWorks #1762 üzenetére
Szia!
Sínai páratlan oldal.
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Bekötötték végre.A szerelők pontosak és jó fejek voltak.
-
Pyzoo
aktív tag
Most vagyok túl egy 1 órás kimaradáson. 17:20-tol mostanáig nem volt net. Másnál esetleg? Elég gyorsan javították a hibát.
-
Pyzoo
aktív tag
A Digi alacsony áraival kapcsolatban nekem a következő a véleményem: Először is nem kis cég értem ezalat hogy több országban is jelen van , másfelöl pedig haljuk és olvassuk sok helyen hogy az Europai Unio mennyire támogatja a digitális kommunikációt és szerintem hatalmas támogatást nyertek pályázaton. Ezért nekik nem kell magas áron adni a netet hogy a bevételböl fedezzék beruházásokat másrészt az alacsony árakkal hatalmas előfizetői tömeget szerezhet magának a Digi, a harmadik a friss rendszer ill. hálózat biztos nem igényel akkora karbantartást mint a régiek.
-
Pyzoo
aktív tag
Helyzetjelentés a Sínairól
Félreértés ne essék a kép délben készült, szóval nem lazsáltak a tagok.
[link]Ezúton szeretnék elnézést kérni hiszen tudtuk nélkül készült a kép. Bár a rosz minőség miatt nem hiszem hogy bárkinek is sérteném a személyiségi jogait, mert nem hinném hogy felismerhetőek lennének.
-
Pyzoo
aktív tag
Már közeleg a mennyei optika!
A Domokos Lajos u. páratlan oldalát már kábelezik. -
Pyzoo
aktív tag
A sebesség már megvan
! Most már csak a kábelt kellene behúzni
Nem gondoltam volna ,hogy a modem ennyit tud -
Pyzoo
aktív tag
Hi evribodri!
Meg sem gondoltam volna, a Digi szerelőknek van saját fóruma
[link] -
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok! Ma délután mikor hazajöttem megint kellemes meglepetésben volt részem.
Elvileg 1024/256 modemes csomagom van.
Remélem azért tesztelik a hálózatot , mert hamarosan a Sínait is átépitik.
Vagy mind ez csak azért van ,hogy megnézzék a modemes részek is bírják -e a kiképzést?
Remélem nem így van mert bár a letöltésem így már isteni viszont ha egyszerre több dolgot töltök le akkor képtelenség internetes game-eket tolni. A pingem olyankor eléri a 2000ms-t is.
Barátomnál aki a Csapón lakik 10/10-es Digi net van és több letöltés ellenére a játékok alatt neki nem nő nagy mértékben a latency-je, max 10-30ms. -
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Kissé régen írtam, de ma reggel nagyon meglepődtem!
Modemes vagyok a vénkertböl 1024/256.
Kiváncsiságbol mértem egy kicsitÉs hogy biztos legyek benne elkezdtem letölteni :
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok tudom hogy nem ide való téma de lenne egy kis gondom.Hogyan lehet a HTML alapú letőltéseket sorbaállítani hogy ne egyszerre kezdje el letölteni file-okat?
-
Pyzoo
aktív tag
Yo reggelt!
Lassan kezdem elérni a papírforma szerinti értékeket.
Eddig sosem ment 1000 kbit felé!
Lehet hogy valami DIGI-s főnök olvasgatja a fórumot!? -
Pyzoo
aktív tag
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
BoSSanCS #913 üzenetére
Vissza kell hogy szívjam a Digi-re tett minősítésem mert 10 perc múlva helyre ált a kapcsolat.
Igazábol nekem csak akkor voltak kimaradásaim amikor a Digi átvette a Dmcc-t akkor 3 héten keresztül szinte minden vasárnap megszakadt a kapcsolat és csak hétfőn állt helyre.
A hétköznap délelőttökről nem tudok nyilatkozni mert akkor melózok. Atóta mondjuk a tengnapit kivéve nem volt gond a netel. Én jobbnak érzem mint a Dmcc-s időszakban.
U.I.: Azért a sávszélem jólenne ha tényleg 1024 lenne a 975 helyett mert ha pont 1Mbit-es
videót nézek azért zavaró tud lenni. -
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Kb 2 perce megtörtént ami még velem sohasem fordult elő. Csak a Magyar oldalak jönnek be, a külföldiek közül eggyik sem! Vazee!!Megpróbálok egy modem resetet bár nem hinném hogy segít. F@k DIGI
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Tengnap este 9-óta nem volt net. Ebben a pillanatban állt helyre a dolog.
Itt egy friss mérés:
[Szerkesztve] -
Pyzoo
aktív tag
Csúcsidőben modemmel (1024/256)
Azon ritka pillanatok egyike ez amikor elégedett vagyok! -
Pyzoo
aktív tag
Hali mindenkinek!
A netem szerda óta sz@raxik, este 7 és 9 között szakadozik a feltöltésem is gyengélkedik nembeszélve a letöltésröl. Most hogy végre jók a pingjeim a sávszélem lett rosszabb, ezelött pont fordítva volt. A fene se érti de nem lehetne egyszerre a kettőt! -
Pyzoo
aktív tag
Csak így tovább Dmcc! Ilyen pingem még soha nem volt!
-
Pyzoo
aktív tag
Megint szakadt a net 9:10 - 9:16
-
Pyzoo
aktív tag
Le a kalappal! Este tíz és az eredmények tűrhetőek!
-
Pyzoo
aktív tag
Remélem délután is ilyen lesz! Hihetetlen!
-
Pyzoo
aktív tag
Lassan(?) de biztosan elérjük a betárcsázós szintet.
-
Pyzoo
aktív tag
U.I.: Budapest még csak nem is volt!
[Szerkesztve] -
Pyzoo
aktív tag
válasz
SzatocsDEB #203 üzenetére
Szia!
Kitünő levél!
Remélem erre összekapják magukat!
Remélem eljut a megfelelő emberig!
Egyébként a Vénkertben sem jobb a helyzet,itt nem szakadozik annyira,
viszont a ping-ek itt is borzalmasak, hasonlóak.
Mégegy grat! -
Pyzoo
aktív tag
Ma 12-től 13-ig nem volt NET.
Álandó kimaradás ,alacson sávszélesség, magas pingek, én
nem vagyok jogász de szerintem ezt már nevezhetjük
folyamatos szerződésszegésnek! -
Pyzoo
aktív tag
Engem az első rosz érzés akkor fogott el a DMCC-vel kapcsolatbhan, anikor a
szerelő átadta a szerződést.Egy majdnem átlátszó papíron -2-es betümérettel! -
Pyzoo
aktív tag
Azt hiszem, hogy ha egy konkurens netszolgáltató reklámembere
beleolvasna ebbe a fórumba, az biztos, hogy a következő reklámjuk
így kezdődne: ''Ha te valódi xMbit-es netkapcsolatra vágysz, hívj minket........'' -
Pyzoo
aktív tag
Lehet hogy hülyén hangzik a kérdés, de mi alapján azonosít?
MAC Adress alapján mint a Chello vagy FIX IP alapján?
Erre még mindig nem tudtam rájönni! -
Pyzoo
aktív tag
Holnap megpróbálok elkapni egy szervizest a vénkerti ügyfélszoliban és megkérdezni tőle!
Remélem ott lesz mert amikor a nőcit kérdeztem hogy mi alapján fognak azonosítani,
szegény azt se tudta hogy eszik-e vagy isszák! A két fazon akik kijöttek bekötni azok meg csak azt tudták hogy ha világít a modem akkor működik.
Holnap majd írok hogy mire jutottam. -
Pyzoo
aktív tag
Van valakinek Edimax BR 6104K routere?
Egy kis gond van vele amikor új IP-t adnak!
[Szerkesztve] -
Pyzoo
aktív tag
Nekem kb hetente új IP-t adnak ez normális?
-
Pyzoo
aktív tag
Köszönöm a választ!
Azt az egy dolgot elfelejtetem megemlíteni hogy a bekötés után egy héttel
szombaton volt egy kis kimaradás, de ez nem tartott tovább 10 percnél.
Azóta nem tapasztaltam hibát.
Bár szerintem ennyi minden szolgáltatónál előfordulhat.
A 3 hetes tapasztalat alapján én csak ajánlani tudom mindenkinek! -
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Nekem kb 3 hete van Dmcc-s netem 1Mbit-es. Én meg vagyok vele elégedve.
A letöltéskor 125kbyte/s-ot sikerült kifacsarnom belőle, az átlag úgy 110kbyte/s körűl van.
Viszont a feltöltésem az több mint papiron kb: 25kbyte/s.A pingem elfogatható
Kb: 100ms.
Nem tudom mennyi köze van hozzá de nem messze lakok a vénkerti
kirendeltségüktől.
Itt egy kép a legjobb eredményemről:
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest