Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz
YouCanCANON #1005 üzenetére
jaja ... de szerintem ez nem lesz tartós ...
üdv, lakisoft -
monomojo
csendes tag
válasz
YouCanCANON #998 üzenetére
Szia,
bix.hu:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=7 ms TTL=61
193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 247, fogadott = 246, elveszett = 1 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 4ms, maximum = 11ms, átlag = 7ms
microsoft.com:
Válasz 207.46.197.32: bájt=32 idő=218 ms TTL=119
Válasz 207.46.197.32: bájt=32 idő=219 ms TTL=119
207.46.197.32 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 44, fogadott = 44, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 217ms, maximum = 226ms, átlag = 220ms
losst már régen nem láttam,
az ajándék upload sebesség is úgy tűnik kezd csökkenni -
SzatocsDEB
csendes tag
válasz
YouCanCANON #990 üzenetére
Szia!
azért ez nem egészen így van, a pppoe egy ún. egy adatkommunikációs szabvány, mely egyfajta azonosítást is takar maga mögött, a pppoe kompatibilis DSL, és KÁBEL (LAN, T1-T4)hálózatokkal is. Az hogy az adatkommunikációhoz kell telefon, az nagy tévedés, a szabvány ezt nem követeli meg. Így a pppoe terület DMCC (DIGIKÁBEL) területen egy pppoe azonosítással rendelkező lannet. Értsd modem nincs, csak berántanak a switcből egy kábelt, és már mehet is a net.
Na igen a modemes az más kérdés... Az a Tv-vel egy kábelen jön, ott nincs pppoe azonosítás sem.... legalábbis digiéknél...
Üdv.
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
válasz
YouCanCANON #990 üzenetére
A pppoe a switches rendszer, külön jön a net a TVtől.
A Modemes, pedig egy kábelen jön be a házba a TVvel.
Ez a kettő van.
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
válasz
YouCanCANON #938 üzenetére
// - tudnám javasolni ... www.dmcc.hu - lefedettség menüpont alatt!
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
válasz
YouCanCANON #657 üzenetére
Ez jóó ...
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
YouCanCANON #657 üzenetére
Nekem a bekötéssel kapcsolatban sincsenek rossz tapasztalataim. Nálunk nem furkálták szét a házat, szépen be van hozva, és ebben a csőben valóban ott van az optikai kábel, mivel amikor jött 2 csávó bekötni hozzánk a netet meg a tv-t, az egyik, aki a netet kötötte levitt engem a házban lévő központi szekrényhez, amiben a switch van, és meg is mutatta nekem a dolgokat, mi hogy megy stb. és a switch előtt ténylegesen ott van egy átalakító, ami az optikai kábelt alakítja át a switchbe való bemenetel előtt. Tehát nálam rendesek voltak, meg megkérdeztek mindent, hogy mit hogy akarok stb. és el is vezették szépen a vezetékeket stb. Szóval ezen a téren sincs rossz tapasztalatom
-
Calogero
addikt
válasz
YouCanCANON #19 üzenetére
support nincs, ügyfélszolgálat=0
Ezzel teljesen egyetértek.
Hozzánk bedobták a papírt hogy legkésőbb 2006 december 15 ig megkezdik a szolgáltatást a lépcsőházunkban.
Mondom lecserélem a drága netet+KTV-t olcsóbbra.
Megrendeltem, azt mondták hogy egy kicsit késni fognak december vége január eleje. Na ez még belefér.
Hívni akartam őket hogy mikor jönnek. a telefont persze nem vették fel. Így be kellett menni személyesen. (Amíg ott voltam vagy 10 szer csengett a telefon, és egyik ott dolgozó se vette fel, hagyták csörögni)
Megtudtam amit akartam, hogy talán februárban behúzzák a kábelt, és onnen 1-2 hét mire bekötik.
Gyorsan elmenekültem tőlük, felbontottam a szerződést.
supporthoz is hozzá szóljak. Uncsiméknak karácson második napján nem volt TV adás, beszóltak, és közölték velük hogy náluk van (központban).
Amikor net elment akkor sem tudtak nekik segíteni, nekem kellett átmenni, egy modem reset után volt net.
Netről amikor van, akkor a 2 megás net jó ha az 1 megás szintet eléri (lehet hogy bekötések,kábelezések miatt ingadozó)
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest