- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
SzatocsDEB
csendes tag
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
monomojo #894 üzenetére
Természetesen azért nem 4/1-nek írják, mivel a 2mbit/512kbit-et is csak a modemesek miatt írják így, mivel elvileg nekik ez lehet a maximum, de mint a gyakorlat mutatja, ezt se nagyon érik el. A switches rendszereken persze szinkron a net, tehát ott 1/1, 2/2 és az új 4/4-es sebesség az érvényes, és mint láthatod a mérésekből, ez valóban így is van, sőt a feltöltés még jobb is valamivel, mint a letöltés, bár ez már a 2mbitesnél is így volt, tehát nyugodtan módosíthatod a szerződést, mert tényleg azt kapod, amit vársz.
-
Calogero
addikt
válasz
monomojo #265 üzenetére
Nem egy csunya fekete modem van a gép tetején.
Nekem nincs DMCC-s netem, már bekötés előtt visszamondtam.
Eddig 8 Megbites ADSL-m volt, de piszkos anyagiak miatt, valamint 8 megbit nekem sok így Tvnetworkos lettem.
6000 Ft (3MB/768)-os csomag. 1 hete megvan , eddig minden tökéletes, jó pingek, szakadás nem volt. -
-
Calogero
addikt
válasz
monomojo #259 üzenetére
És mi a megoldás?
Nem fixre van állítva, hanem automatikusra van állítva.
Nekem eddig ADSL volt, tehát be kellett tárcsázni, ebben az esetben a hálózati kártyánál lévő TCP/IP nél kivehettem a pipát, De ezt most nem tehetem meg.
A uncsim DMCC--s netje nem betárcsázós, így ha kiveszem a pipát akkor nincs net. -
monomojo
csendes tag
válasz
monomojo #250 üzenetére
ha valakit érdekel, akkor úgy tudtam routeren keresztül kapcsolódni,
hogy a 'service name' paramétert üresen hagytam. ami kell a felh.név+jelszó, semmi más.
Így csatlakozott is.
Igaz hogy közben a routerem dhcp szerverként üzemelt és összeszedett jópár gépet
Szerintem működhetne egy internetnéküli dmcc hálózaton belüli LAN az előfizetők között.
Majd utánaérdeklődök hogy lehetne megoldani, legalább addig amíg nem tiltják le.
Ha van érdeklődő egy házonbelüli LAN-partihoz, CS:S-hez például ;-) akkor jelezze.
Csapó és környéke -
lakisoft
veterán
válasz
monomojo #177 üzenetére
Monotor panel - optikás -switches.
nekem eleinte 2,5 Mbit volt az up ... később mérek és felteszem az eredményt ...
én is észre vettem hogy erősen ingadozik a feltöltés is ... persze a letöltés is !!!
igen igen éjszakára szépen fölmegy a feltöltés és stabil marad! - gondolom akkor nem sok elvetemült van fenn a netem és töltöget ezerrel ...
én a gépet soha nem kapcsolom ki ... napközben töltés ... este egy kis böngészés - utána reggelig újra töltés ...
érdekes az is hogy letöltéskor a feltöltés teljesen stabil beáll 2Mbit-re és nincs semmi gond, a bekötés után nemsokkal mértem sebességet ... feljebb megtalálod !!! azóta is mértem
tegnap du 3 tól - este fél hétig nem tudtam csatlakozni . . . utána meg kaptam egy olyan IP-t amit már full románnak érzékelt a speedtest.net - recommend server : Bukarest ?!!
és a sepesség is elég sz@r volt ...
...
üdv, lakisoft
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Asztali PC R5 4500 1080 8GB 16GB RAM 256GB m.2 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest