- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
-
AMD_ok
őstag
válasz
Calogero #1705 üzenetére
Helló!Üdvözlünk ujra itthon!
Nekem 2 éve van a tv, sztem teljesen tökéletes, nincs vele semmi gond, az első évben volt néha egy-két kiesés, de mostmár nyoma sincs. Rosszi dő nem számít, kivéve ha műholdvevős dologra gondoltál.(itt már hallottam kicsi kiesésről, de állítólag nem gáz)
Net jó lett, nekem most cserélik a 15/15 mbitre, havernak már egy ideje megy a 20/20, teljesen meg van vele elégedve.
-
AMD_ok
őstag
Tudja valaki, hogy mikor érnek már a Görgeyre ezek a szerelők?
Már kezd elegem lenni a várakozásból, de nagyon!
-
AMD_ok
őstag
Tudja valaki, mikor jönnek a Görgeyre átkötni a modemet PPPOE-ra? Mert most hívtam őket, jövő év eleje
Mondtak régebben novembert is, de az már letelt...
-
AMD_ok
őstag
Most beszéltem ügyfélszolgálattal, azt mondták, idén biztos nem érnek a Görgeyre! -
AMD_ok
őstag
válasz
REAL WORLD #1291 üzenetére
Na igy azért jobb, nem?
Nekem egyébként könnyen müködésbe jött, azóta nem piszkáltam. Több mint fél éve semmi gond vele
bambano: biztos ehhez kábeleznek? Nem áramot vezetnek, vagy mi?
-
AMD_ok
őstag
válasz
REAL WORLD #1284 üzenetére
SMC WBR14-G2. Miért?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Vilmoskorte #1279 üzenetére
Sztem is várj picit, aztán meglátjuk, milyen ez az optikai dolog, bár nekem, hogy lekopogjam, nincs gondom mostanában.
-
AMD_ok
őstag
Na Gyerekek, most beszéltem a házban lakó DMCC-s (bocsi, DIGI TV-s) emberkével, és azt modta, hogy annyira sietnek a modemes területek felszámolásával, hogy az IDÉN lehetőség szerint befejeződjön! (Mert sokan panaszkodnak, hogy kaksi a modemes téma) Most a Tócót csinálják, aztán jönnek a Jerikó, Cívis, Görgey sorra, majd a többire, elmondása szerint.
Ide a Görgeyre szerinte kb. 1 hónap múlva jönnek. -
AMD_ok
őstag
Volt előtte modemesed? Azért kérdem,mert nekem is ilyen routerem van, és kb 1 hétig görcsöltem vele, mire rájöttem ,hogy csináljak a menüjéből egy teljes resetet, majd 1-2 adat megadása után ment mint a kisangyal, mindmáig hiba nélkül.
Egyébként itt nézz széjjel, hátha tudnak segíteni: [link]
[Szerkesztve] -
AMD_ok
őstag
válasz
Scoobyka #1127 üzenetére
Helló!
Nekem is a Görgey-n van a netem jelenelg, a 2 mbites, és most hívtam fel őket, hogy szándékoznak-e fejleszteni a jövőben, és íme:
Tócóskert és Újkert: október-november körül
Vénkert: jövő év elején
igy érdemes lesz kivárni a dolgot, mert az infó valszeg tuti, mivel mástól is hallottam már, ezt pedig az ügyfélszolgálat mondta. -
AMD_ok
őstag
Köszi, már én is informálódtam közben az ügyfélszolgálaton, de az infós annyit azért bökhetett volna, hogy ne abajgassam, mert majd helyrejön magától
Az ügyfeles mondta meg a tutit, igy már az asszony le is tesztelte 11 körül és fasza volt.
Remélem, a számlában ISfogjuk tapasztalni a kiesést! -
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
HELP ME, PLASE!
Tegnap este minden ok nélkül elment a net, a kábelmodemig bejön biztosan a jel, mert (akinek Thomson van, az tudja) 2 led villog, 2 folyamatosan ég, ugyhogy nálam van vmi a géppel, de el nem tudom képzelni,mi lehet, mert nem piszkáltam a beállítások közt.
Azután persze megpróbáltam jó pár dolgot, de nem megy se Vista se XP alatt!!!
Mi lehet a baj? Segitsetek
Köszi -
AMD_ok
őstag
Hali!
Nekem tegnap megjött a számla, és levontak 1500 ft-ot!
Valaki tudja,hogy miért? (nekem szerencsére nem volt gondom a nettel,nem szakadozott, stb)
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Amazon Kindle
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Assetto Corsa EVO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest