- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
-
Pyzoo
aktív tag
Szia!
10 MBit-es csak, elégnek találom.
Még valami, aki a Csapón lakik és hihetetlen sebességü a nete ne örüljön csak tesztelnek. Kérdezgettem a szerelőket és úgynézki ha nem is hamarosan de mindenképp lesz digitális tv szolgáltatásuk ( remélem HD). Mondjuk ez várható volt, ha már tudják teljesíteni a 100 MB körüli sávszélt userenként
.
-
Angrov
csendes tag
Jó neked. Én a Jerikó közepén lakom, de még semi értesítés, hogy jönnének szerelni, pedig legalább 1 hónapja hirdetik a térképen, hogy itt bizony optikai van. Lowfaxt. Egyébként legalább 10 új opel corsa, meg puttonyos opel parkol az újkerti központjuknál. Gondolom lízingelik.
-
SOAD19
addikt
Hello!
Eddig a szomszédból jött a netem routeren keresztül. Neki telefonvezetéken jött. Különben a Hatvan u.-án lakok. Nem hiszem, hogy ide be van húzva a kábelük. Vhol utána lehetne keresni, hogy hova van már bevezetve a kábel?! Tudnátok ajánlani, vmi jó minőségű vezetéknélküli netet?!
Köszi!
-
egoistus
tag
Hát én ezt a 3 hetet fentartásokal kezelném, szerintem ök maguk sem tudnak semmit lehet hogy mindig aznap reggel találják ki hogy mit és hogy hol csináljanak. Ha nem igy lenne már rég közé tettek volna valami ütemtervet vagy hasonlot, szerintem
DE haloooo itt a görgeym egyre türelmetlenebbek vagyunk
-
REAL WORLD
tag
Erre tudsz valamit mondani? Esetleg be tudnád másolni a Te routered Log-ját?
...
RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.2b1
pppd 2.4.2b1 started by root, uid 0
PPP session is 275
Using interface ppp0
Connect: ppp0 <--> eth1
Couldn't increase MTU to 1500
Couldn't increase MRU to 1500
Couldn't increase MTU to 1500
Couldn't increase MRU to 1500
... -
loosht
senior tag
Ide a Görgeyre szerinte kb. 1 hónap múlva jönnek.
A mi házunkba múlthét pénteken (de lehet, hogy csütörtökön) már behúzták az utp-t. Az ajtóm előtt figyel a kábel, de most hallottam, hogy csak majd kb. 2 hónap múlva lesz aktív.
Kitartás modemesek! Ha már eddig kibírtátok...
-
sn13
csendes tag
a DMCC-t pénteken kötötték be és a korábbi axelero-t ( T-online) még nem mondtam vissza, mert sejtettem, hogy nem lesz zökkenőmentes az átállás. amúgy a router az axelero-t simán szétdobja a 2 gépnek, de a DMCC-t az istennek sem akarja. Pedig rajtam kívül még másik 3 jobban hozzáértő ember is megnézte és ők is tanácstalanok. Ezért kértem segítséget, hogy milyen router-t érdemes venni, ami tutira meg tudja osztani a NET-en a 2 gépnek. ( Próbáltam sorba kötni a 2 gépet,de csak ideig óráig volt, mert szétkapcsolt)
-
X-akta
csendes tag
Hello!
Igen az újkerthez tartozik: [link]
Haverom most akar 20/20 netet és ha már úgyis arra járt megkérdezte nekem. De remélem csak az ügyfélszolgálatosok, nem mondták jól, mivel nem tudják, hogy mikor mit csinálnak. Reménykedek, hogy még idén gyorsabb netem lesz
Üdv.
Ui:
Nincs valakinek belső ismerőse, aki 100% biztosra tud mindent?
[Szerkesztve] -
Scoobyka
addikt
-
BoSSanCS
aktív tag
Nem nagyon tudok ebben segíteni, de attól még, hogy világít a led nem feltétlen jelenti azt, hogy hiba nélkül működik is sztem.
Nekem egy másik problémám lenne, arra kellene valami megoldás, hátha volt már valakinek ilyen problémája és megtudta oldalni. Szóval nekem is DMCC-s netem van de a switches megoldással jön be hozzám a net nem a modemessel, tehát a net sebességével szerencsére semmi gondom sincs, viszont a távoli asztalt egyszerűen nem sikerült megoldanom.
Ha közvetlen van rádugva a gépre a netkábel akkor működik a távoli asztal, routeren keresztül viszont már meghal a dolog, pedig a routerben is jól beállítottam mindent, korábbi nettel csak a címfordítást kellett beállítani a routerben és működött is a dolog, itt viszont hiába állítgatok bármit, mégha DMZ-be kiengedem teljesen a gépemet a netre, akkor se megy a távoli asztal.
Valakinek esetleg ezzel kapcsolatban valami tapasztalata? Érdekelne valami megoldás, mert más programokkal ugye meglehet oldani a távoli asztalt, de csak idegesít a dolog, meg az xp távoli asztala minden gépen elérhető, nem kell mindenhova programokat telepítenem, ahol használni szeretném a gépemet.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Kompakt vízhűtés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Léghűtés topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Xbox One X + kinect eladó
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest