Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Keresztkérdés: hova a p...ába tűntek a magic findos NM insták?
Már régóta nem látok egyet sem. -
Daelion
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Városon belüli mikro akadozgatásokon kívül nálam sem volt még nagyobb gond High Textúra és minden más maxon DLAA-val illetve Nvidia driverba van limitálva FPS a 75 Hz monitoromhoz. '2560x1080 felbontás'
i 3 12100F/32 GB 3200-es DDR 4/ 3060 Ti ami azért nem egy paks. 'Win10-et használok és a játék egy átlagos NVM-e SSD-n van'Valami biztos nem oké a játékkal mert valami okozza a gondokat egyeseknél míg másoknál csak az ilyen jelentéktelenebb dolgok jelentkeznek vagy szinte semmi.
Elvileg a jövő heti patch-ben lesz performance-vel kapcsolatos fix is már csak kérdéses hogy, mit fog érni.
-
WayneGace
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Barbár, de csapatban voltam, nem egyedül. Butcher is volt benne. Csak azért nem adott semmi elismerést.

-
Azert laggol a varos mert valamelyik okos ufy irta meg higy betilti a memoriadba a kozelben kevo tobbi player invectoryjat
legioban , wboss stb
Gratulalok a risztelt afyhalottnak kulonben vaj sima lenne . -
WayneGace
őstag
Invokereket miért nem lehet betörni? Típusonként 100+-al mit csináljak?
-
Roland861010
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Nem tudom szerintem ez a játék mindenen is el futni 60 - 120Fpsel de itt inkább szerver oldali problémák vannak.
Diablo 3-at próbáltam 1080p-ben Highon, GR 130-on ahol már rendesen vannak mobok de semmi lag... egy kb 2 %os drop volt.
Itt 1080p-ben mediumon fix 60FPS és képes dropolni 10-20 FPS-re.. a semmiből. -
Gubu0101
veterán
-
granini
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Az eventek néha nekem is beragadnak és nem jön több hullám, de ezen kívül nincs más érdemi problémám a felsoroltak közül.. oké durva gépen futtatom a játékot, de egy FPS limiten kívül talán 1 shadow / fog beállítás volt amit levettem low-ra mert feleslegesen terheli a VGA-t, ezen kívül 2K full ultra minden beállítás...
Légió közelében van még durva desync meg lagg.. az elején.. remélem kezdenek ezzel valamit mert teljesen megértem, rohadt idegesítő lehet hogy ilyeneket produkál egyeseknek..
-
-
malacka87
őstag
Látom új feature van bevezetve! Konkrétan minden egyes event beragad nekem nem jön új hullám csak szépen lejár az idő!
Másik, hogy megint kezdi ezt a 10-fps-re ledobálós szarságot. Városban vendor mellett meg főleg. Néztem a vga-t felpörgeti 100-ra majd le 10-re. Hotspotok proci vga 80c! Core 65-70... Nem értem ezt az egésztet! Most meg dobott egy errort hogy run out of memory... -
zsirfecske
veterán
válasz
capafog23
üzenetére
ezt fejtegettem korábban, röviden:
- a százalékos statok fixek, ott minél kisebb az item power annál jobb, mert olcsóbb az extract
- a flat értékű statok az aspecteken item level függőek, ott nyilván minél nagyobb annál jobb. arra még figyelj, hogy amulet +50%, 2H fegyó +100% ezekre is
-
zsirfecske
veterán
válasz
methox1991
üzenetére
szerintem érdemes, én is így vagyok, csak júni végén vettem meg, season-be egy pillanatig se akartam belekezdeni (főleg hogy ilyen bénácska lett, meg hogy eternalon csak most fejeztem be a kampányt). egyelőre ott vagyok, hogy bejött a main sztori, és tök élvezem az endgame content elejét. helltide+nm dungeon+legion+world boss mindig ad valamit ha belépek, és a cuccolás még tök fun.
ebben nekem a d2 resurrected volt eddig az etalon, a d3-ban nem szerettem a cuccesőt és az item tápolást, de itt bejön a rare hajhászás, amihez aspect-et hajhászva upgrade-elve tényleg már csak a random faktor marad (főleg ha item breakpointot is ugrasz közben és akkor izgi a reroll). egyedül ami zavar, hogy a white itemek full feleslegesek, de ha okosak a dev-ek, akkor ez kieg content lesz (runewords)!
pl. itt ez a rogue kezes, most találtam level 60-on, és lőttem meg rajta a twisting blade statot:

egy ideje gyűjtögetem a jó aspect-eket, már csak ki kéne találnom a pontos buildet ami felé megyek, és hogy a kesztyűre mit tegyek.
szóval van itt minden, hentelés, sztori, matekozás, igazából ez tagadhatatlanul egy vérberi, korszerű diablo játék

-
zsirfecske
veterán
válasz
LittleBoss67
üzenetére
nem értem én sem ezt a buzira mániát, bár tény, hogy én is ilyen rare-t imprinteltem az elején (még a vulnerable nerf előtt) és azóta is azt használom, mert egészen item power 625-ig magasabb volt rajta a base vulnerable stat. nemtom, hogy post nerf is így lenne-e és csak beakadt a magasabb base, mert azóta sem találtam buzirát. szóval ritkább transmog az tuti.
-
LittleBoss67
aktív tag
Rare számszeríj jó statok. Teszek rá imprint. Azt mondja az Úr, mostantól legyél Buriza. Nem gondoltam, hogy van ilyen. Vagy a buriza valami gyűjtőfogalom? Esett már 3 buriza de mind kuka lett.
Ja látom minden szir-szar kaphat ilyen nevet. Még egy messzi galaxisból maradt meg, hogy ez egyedi.
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
válasz
methox1991
üzenetére
A mostani szezon október 17 vagy meddig tart (szóval azért még van idő), de ha túl sok időd nincs, akkor bőven elég neked az alap koncepció, azzal is elleszel, felesleges szezonolni. Én pl ezt a szezont kihagyom, majd talán a következőre benevezek, addig kicsit pihentetem miután elértem a 100at normálon
-
zsirfecske
veterán
ne már, valah második unique dropom is sacred condemnation, csak szarabb statokkal mint az első. akkor ez nem is ritka

-
methox1991
csendes újonc
Érdemes megvennem a játékot ha kevés időm van játszani ? Játékosok nagy része megy át egyből új seasonba? Mire kimaxolnék egy karit addigra más letol 3 seasont és gondolom velük együtt játszani se lehet majd.
-
S e t h
nagyúr
Kinyitottam ma 120 darab malignant dobozt.
Felesleges volt.
Ezek a momentumok teszik hiányzóvá a minőségi kontentet és kezdem érteni miért hőbörög a Blizzard is a Baldur"s Gate 3 miatt. -
Gubu0101
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
En is fel oran belul 2x is.Elsonek csak a szokasos dobolast halottam meg,de nem lattam sehol azutan vettem eszre,hogy ott tancikal az oszlop mogott
Mind 2x eldobta a bardot. -
dvd24
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
akkor van ez, ha olyan NM dungeonban találkozol vele amiben a berserkelős affix van (ha meghal egy a mob a közelében lévők kapják ezt a buffot), gondolom kinyírtad a közelében a többi trasht
-
CptAdamica
nagyúr
Én már az új génmódosított madár-farkast használom.
Amúgy találkoztam ma a butcher-el, kb fél-1 perc alatt levertem, szerintem kb 1-2 szinttel volt magasabb nálam, most meg találkoztam vele újra, már egy szinten voltunk, (lvl85) és most nem tudom mi volt más, de alig bírtam sebezni és addig vertük egymást, amíg elfogyott a potim és levert. Meg nem tudom, mintha nagyobb is lett volna fizikailag, bár csak hallucinálok, butcher-ből is van több fajta?
-
boogie84
veterán
válasz
dante3
üzenetére
A builddel semmi probléma, nagyon tetszik a Lighning Shred. Nagyon aprít, de azért szúrja a szemem h nincs, WB-nél kérdezi a srác h TR még nincs? Hát írom neki h nincs, erre ő: neki 58-nál esett...
#13119CptAdamica
Nekem is van/volt majdnem ennyi, és kb én is úgy vagyok mint te...#13121MarkusSchulz
Ugye nem a sebzés számok miatt? Mert az bugos...
Tegnap egyik maxroll tartalomgyártó tesztelte, neki 103M-ig bugoltak a számok. Az EB sebzés hibás. Gondolom a patch javítja majd. -
Mrdevil
addikt
Level ötös malignant kövek mikortól esnek?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Lehet a BG3 10/10 engem fikarcnyit sem érdekel, ugyanúgy, ahogy a BG1 és 2 sem
Valahogy kvára nem fogott meg a stílus, pedig Heroes és a Might & Magic is bejött anno, de H&S stíluson kívül most már engem nem érdekel más....változunk na - főleg én
-, meg ugye idő sincs annyi mint valamikor amikor minden jobb volt...szóval lehet évszázad játéka a BG3 én biztos nem fogok vele egy percet sem eltölteni...bár lehet rábacok, mert közben H&S lett belőle
-
-
Ghostface
senior tag
Semmi macerás nincs benne...

Csináld nyugodtan a questeket, és amikor kész vagy megölted a főbosst, akkor fog dobni egy receptet amivel elkészíthetsz egy invokert amivel megidézheted őt később. Na ezután kell visszamenni WT2-be, mert ezzel a cuccal csak ott tudod megidézni, de miután ott megölted dobni fog egy receptet, amivel már WT3-ban tudod megidézni. Ha ott megölted akkor újabb recept, és mehetsz WT4-be is megölni.
Viszont te azt írtad hogy farmolni akarod. Ilyenkor miután az utolsó quest végén megölted a főbosst, akkor ne menj oda Cormondhoz beszélni vele és leadni a questet, hanem reseteld az instát, és így akárhányszor megölheted. Ez arra jó hogy minden alkalommal fixen dob egy Wrathful heartot amit máshonnan csak nagyon kis eséllyel kaphatsz. Azt hogy, hogyan kell resetelni nem tudom, mert én leadtam a questet szóval farmolni sem tudom... -
dante3
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Nekem sem esik, igaz én eddig csak lvl67-ig jutottam. Pulverize Druidról most váltottam Poison Landslide-ra, ehhez nem kell unique. Iszonyat upgrade, szétszab mindent. Pulverize-al wt4-en sokat haltam, folyton potiztam, Landslide meg, mint forró kés a vajban... Szidom is magam, hogy miért nem léptem meg előbb a váltást. Vártam a Tempest pottyanását..., így legalább haladok és majd csak kiesik.
-
boogie84
veterán
Csak nekem újdonság, hogy picit távolabbról látod a karaktert? Így már sztem tökéletes.
Druidáknál én vagyok az egyetlen akinek 83-as szintig nem esett Tempest Roar?
-
_drk
addikt
Hogy van most akkor a szezonos dolog? Valaki össze tudja foglalni?
51es szintű vagyok WT3ban és elkezdeném a szezon questeket, de írtátok többen hogy mecarás.
WT2be minek kell vissza menni?
Egy linket is elfogadok a menetéről.Meg mit nem szabad megcsinálni!? Hogy később is tudjam farmolni.
Köszi!
-
Archttila
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Dehogy lesz, regen sem volt az, es légfőkép ahogy irtak is anno sem volt mindenki RPG-je.
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Szerintem nem lesz az évszázad játéka. A mai fiataloknak lassú, pepecselős a játékmenet. A körökre osztott harc is megosztó (mondjuk sokkal jobb, mint a space nyomkodás.)
Én persze imádom ezt a részt is, ma reggel 5-ig bóklásztam benne, aztán 2 óra alvás után ébresztett a gyerek, hogy mesét akar nézni.

-
gyugyo79
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én pld. nem is a mit tennék xy helyett venném fontolóra hanem azt, hogy miért nincs + 5 -10 még valami, bármi ami azért érzésre még jobb. Ezt te is majd most fogod megérezni ha megcsinálod a hátralévő 8 szintet (ha jól láttam 92 vagy). De gondolom te is 90-es szint alatt jóval behúztad már az utolsó jutalmat.
Pont a leghosszabb, 10 szintre nem találtak ki valami jót.
Ráadásul pont ez a rész az ahol már a játék is a legkevésbé jutalmaz, mivel ilyenkorra aki nem nagyon szerencsétlen az már egy 90% -os felszerelésben van és nem esik igazán jó cucc sem már.Szóval én pont erre az időszakra raktam volna igazán jó cuccokat be és pláne a 100-as szint elérését jutalmaztam volna extrán. (A blessing az nem az)
Persze lehet úgy gondolták azt már "mindenki" (játékosok nagyobbik része) ráhagyja ...
-
TBT
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ha már szóba került...
Ez azért eléggé dicséretes hozzáállás a fejlesztők részéről.Eközben a Blizzard...
-
zsirfecske
veterán
azért ez mókás, első igazi unique drop-om, a 3. legion eventemen:

eternal level 58-on, WT3-ra épphogy átlépve. bakker tök közel volt a brakepoint, így picit szopi, de szintezni jó lehet.
érdemes lenne köré építkeznem asszem, de nem találok jó, up-to date tb rugó buildet ami tetszik, mindenhol csak season megy...
-
rumkola
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Kapcsold be a vsyncet, antialiasingot meg vedd lejjebb. Amúgy nincs motion blur a játékban, de ezek okozhatnak ilyet.
Ha Nvidiád van, akkor pedig ALT+F3, add hozzá a részletek szűrőt, majd állítgasd a tisztaságot és az élesítést (a játékban lévő az szar!), újjá lehet varázsolni a játékot kb. -
ProEvoFan
nagyúr
Érdekelne, hogy mit tennél be a b.passba? Hogyan csinálnád? Legyen olyan, mint a Fortniteban? Ott ám nem két hét, és nem is egy hónap mire végzel vele...akkor meg az lenne a baj, hogy "mit képzelnek ezek!!!...a sok szaros skinért ilyen sokat kell dolgozni?"
Nem azt mondom, hogy tökéletes a játék de amennyire svazzátok, annyira nem rossz, föleg igy az elején. -
5150head
őstag
A motion blurt nem lehet kiszedni valahogy? Egy idő után kifolyik a szemem tőle, nagyon utálom a játékokban. A sharpening maxon.
Köszi -
ProEvoFan
nagyúr
Eddigi legmagasabb szintű Butchert killem.

[kép]
T58on még nem jött velem szembe. -
Mrdevil
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mondjuk azért attól a bg3-tól se kell annyira hasra esni szerintem. Bár én már nagyon nehezen esek hasra bármitől is.
-
savior
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nekem pl egyáltalán nem tetszik. Ilyen tötymöszölős, sztorizgatós. Inkább zúzok valamelyik Diablóban vagy más hack and slashban.
-
zsirfecske
veterán
válasz
Mrdevil
üzenetére
a durva az, hogy a baldur's gate 3-ról már most azt mondják, hogy 10/10, csak tényleg. sőt, pár év és akkora kult játék lesz, hogy nem érezzük majd túlzásnak az évszázad játéka címet sem. mert ilyeneket dobálnak rá. mondjuk ahol csak az early access (kvázi béta) 3 évig tart, és nem élőben, sőt, nem élőben season alatt csiszolják ki a gameplay-t/bugokat, arról én el is hiszem.
-
dvd24
senior tag
Vajon a boss HP változások hatással lesznek über Lillithre és a Butcherre is? Ha igen akkor lesz itt még sírás-rívás

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest