-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
High resolution patch-ről tud valaki valamit? Mintha ilyet ígértek volna 1.13-hoz. Lesz valaha hivatalos támogatás Bnethez? Single player-ben már nem hivatalos úton megoldották, választható, akár 2560xakármi felbontás is:
[link] [link]Ja, meg egy hasznos hot-key listát tud valaki mutatni? Mint pl. chanell menu-ben music kikapcsolása ctrl-m (nagyon rég voltam Bneten, és mire rájöttem hogy hogy kapcsolom menüben ki a zenét...mert játékban hiába vettem le a music-ot), meg a whist....stb, add friend, ilyenek, minden. Bnet-es meg ingame parancsok is. thx
-
Jazz
veterán
válasz
Barados #4960 üzenetére
- Patch 1.13
—————————————————————————————————————Főbb bugok
- Egy dupe bug javítása.
- Video fejlesztések Intel Mac gépekre OS 10.5 és afölötti oprendszereken. Kisebb bugok
- Über Mephisto mostantól csak Über Baal és Über Diablo halála után kezd el szolgákat idézni (ezelőtt Über Baal halála után kezdte)
- A játék mostantól nem állítgajta le a a háttérzenét ablakváltás után.
- Ablak módban mostantól senkinél sem minimalizálódik ha a D2 ablakon kívül kattintunk.
- Ablak módban mostantól mindenkinél középre kerül a D2 megnyitásakor.Speciális változások/fejlesztések:
- Skillek újraelosztása
- Ritka rúnák drop rate-jének emelése
- Ablakos mód skálázhatóság. A játék ablaka mostantól maximalizálható a legnagyobb 4:3-as felbontásra.
- Néhány ritka tárgy narancssárga színt kapott, pl. Rúnák és az Über Tristram-hoz szükséges tárgyak.
- Az arany maximális tárolási értéke mostantól nem szintfüggő, egy végleges értéket kapott.
- Nightmare/Hell szinten a WilloWisp champion/unique szörnyek sebzése nagy mértékben csökkentve lett.
- Mostantól követelmény nélkül készíthetünk hardcore karaktert.
- A tűzsebzéssel rendelkező szörnyek robbanás sebzései csökkentve lettek.
- Az Oblivion Knight-ok Iron Maiden átka törölve lett.
- Bekapcsolható a HP és Mana mutató gömbökre az értékek kijelzése a gömbök alsó területére kattintva.
- Két Act 5 mercenary név hozzáadva (Klar és Tryneus).
- Single Player játéknál az 'Enter' gombot lenyomva mostantól automatikusan Hell szinten kreál játékot, ha az már elérhető.
- Új játék kreálásánál minden nehézségi szint kapott egy gyorsbillentyűt: Normal 'R', Nightmare 'N', Hell 'H'.
- Az 'Enter Chat' gomb a battle.net-en mostantól az 'Enter' billentyűvel is elérhető.
- A windows rendszergombok hozzáadva a játék ablakához (Min., Max., Bezár)
- Új parancs elérhető: '-nofixaspect', ami engedélyezi a felhasználónak, hogy ablak módban maximalizálva az ablakot ne 4:3 arányhoz húzza ki a képet.
- Leírás hozzáadva a '-sndbkg' parancshoz, ami engedélyezi a háttérzenét.
-Leírás hozzáadva a '-nosound', '-window' és '-windowed' parancsokhoz.Átdolgozott Skill balance a karakterekre:
Amazon
- Immolation Arrow - Megnövelt rádiusz az Explosion (33%-al) és Immoltaion effektnek (50%).
- Immolation Arrow - Explosion effekt sebzése 20%-al növelve.
- Immolation Arrow - Megnövelt hatás idő 33%-al.Assassin
- Shadow Master - Megnövelt resistance tartomány per skillpont 5-80-ról 5-90-re.Barbár
- Whirlwind - Csökkentett mana költség 50%-al.
- Masteries - Critical strike esély megváltoztatva 0-25-ről 0-35-re.Paladin
- Blessed Hammer - Többé nem szünteti meg az undeadek és démonok resistance-ait.Druida
- Werebear - A sebzés-bónusz 15%-al növelve minden skillszinten.
- Werebear - Megnövelt HP 25%-al és armor 1%-al per skillpont.
- Shockwave - A Maul skillből mostantól 5% sebzést kap per skillpont.Nekromanta
- Blood Golem - Nincs több életmegosztás (mostantól nem veszít a játékos életet, amikor a Blood Golem-et sebzik).
- Corpse Explosion - Megnövelt alapsebzés 60%-100%-ról 70%-120%-ra a tetemek életéből.
- Poison Nova - Megnövelt alapsebzés 15%-al.Sorceress
- Firewall - 1% sebzést kap per skillpont az Inferno-tól és Blaze-től, továbbá 4%-ot a Warmth-tól per skillpont.
- Blaze - 2% sebzést kap per skillpont a Firewall-tól és 4%-ot a Warmth-tól per skillpont.
- Hydra - Megnövelt alapsebzés 15%-al per skillpont.
- Hydra - Megnövelt alapsebesség a Hydra lövedékeire.
- Hydra - Csökkentett cooldown 25%-al.
- Lightning Mastery - Csökkentett effekt 15%-al.Forrás:
* diablo3.hu [link]
* diablo.incgamers.com
* Battle.net -
Jazz
veterán
hi
1.13 patch-el nem kellett volna jönni valami hivatalos high resolution módosításnak? ilyen hírek keringtek..
-
Jazz
veterán
válasz
mcsabee #3176 üzenetére
Na most a szabadfordítást én is vágom
csak hogy van itt egy két bibi (ezért is dobtam fel a témát) :
Egyszer:
- ~8K Att ratingel ütöttem x monstert. Egész jól lehet hallani mikor talál a karakter és mikor nem. Szóval Ignor target def-el és anélkül ugyan úgy kb. 50%-al ütött be. Most akkor ez hogy van?
- Kipróbáltam sarkítva is. Erős monstereket, nagyon gyenge Att Rat-ingel, Semmivel se talált hatékonyabban, ilyen fegyverrel és anélkül. Ugyan úgy kb. 100 ütésből 1 ha bement. Persze ott a CTB de akkor is. az meg ugye mint tudjuk 75% max. De 100ból egy nem teszi ki a maradék 25-öt- Crescen Moon: lower target light res: Channelen azt írták nagyokosok hogy csak adott pillanatban hat, ergo a mikor üt bérenc és ennyi. Még ha pont akkor lősz lightningal amikor ő üt, akkor sincs hatással (neked).
Na most ezek után mennyi az annyi, én már nem tudom
-
Jazz
veterán
Én is szeretem a kihívást
Zeal-Pala 1.12
Tanácsot szívesen fogadok. Amire eddig rájöttem: Ignore target def nem azt jelenti hogy minde ütés talál....hogy mit jelent azt nem tudom (?)
- Így egy választásom volt, hatalmas Attac Rating. Most 14K körül járok Astreon's Iron Ward fegyóval. 20K ha a bérenc palám Blessed Aim-es.
- De akkor mi ez az Ignore Target def? És a "-30% target defense" pontosan mit jelentenek?Crescent Moon (rúnaszó Shael Um Tir Polearm-ba) : Target -35% Lightning resistance
- Ez is pontosan mit jelent? Csak a bérencre érvényes abban a pillanatban amikor éppen megüti?
- Vagy van egy célpont amit éppen üt, annak addig -35% lightning resistance, azaz ha közben ezt a monstert lövöm Light Sorc-al, ennyivel hatékonyabb? Így az immunitást is leveszi?Na. Dio mesterek szólaljatok!
thx
-
Jazz
veterán
Hali!
Battle net alól hogy lehet kimenteni a karaktereket hogy single-ben is meglehessen nyitni? Volt egy ilyen progi de már nem találom, meg neten se.
thx
-
Jazz
veterán
Másoknak is alacsonyabb a színmélység mint az itt bemutatott képeken látható?
http://us.blizzard.com/shared/blizz-com/images/diablo2expNekem igen (és nem azért mert TFT és teljes képernyő. Ha lerakom ablakba akkor sem ilyen szép).
Főleg a Mana-Life gömb sötét-világos átmenetnél érdemes nézni, ott jól látható.Nem tudom hogy ez a Direct 3D miatt van e. Lehet kéne valami Glide Wrapper emulátor
vagy
Valami más megoldás hogy a Video-Test-nél lehessen Glide-ot is választani. Azzal lesz ilyen szép asszem.Erről ki mit tud? Támogatás, letöltendő file, bármilyen megoldás.....thx!
-
Jazz
veterán
Clone Diablo-ról eddig még nem nagyon esett szó, pedig talána az a végső ''megszerzendő cucc''.
Szóval, azon kívül ami www.kara.n1.hu honlapján van leírva, szóval akkor is van rá esélyünk találkozni vele, ha csak több órán át vagyunk egy játékban (hellen)?-->hátha abban az időtartamban dobják azon a szerveren a játékosok a Merchantoknak a 75-125 soj-t (Stone of Jordan) ?
[Szerkesztve] -
Jazz
veterán
Én régi Sorci fun vagyok. Viszont nem vagyok híve a ''csak pl.cold-ra rakok, oszt a Cold immune, vagy Cold+fire immune....-t majd legyakják a többiek'' karakternek. Az elég elkeserítő, ha nem tud megállni a lábán a kari egymaga, az olyan csökevény.
Nekem Hóvihar+Meteor van, +Fire,Cold Mastery. Teleporton, meg Fast Reg Manan, Fagy pajzs 1-1-1p. Villámgömb szerintem használhatatlan, mivel arra nem érvényesek a resistek, így Hell-en már az 500-as manát egy tűzpofonnal lefújják, amíg neked meg sem ártana.
Az a szívás a Hóviharban, hogy az álló monsztikat nem nagyon találja el, csak ha mozognak, de akkor nagyon. Illetve a fal mellet, sarokban is használhatatlan, nem úgy mint meteor, viszont az nagyon lassan jön.
Én is akartam Lightningot, de 1.10-ig használhatatlan. +16skill-em volt, és Hell-en egy átlagos szörnyre kb.10-et kellet csapnia, mire megsült.Ezt Level 99-el egy editorban próbáltam Single-ben.
Frozen Orb+Hidra jó lenne, csak keveset sebeznek.
Még így is tehetelen vagyok a Fire+Cold immun szörnyekre, ezeket vagy a Bérencre bízom, vagy pedig, (és ez a legjobb szerintem), beszerzek egy nagy fizikal sebzésű, gyors, de ignore the target defense fegyvert. Ámbár a ''figyelmenkívül hagyja a célpont védelmét'' magic tulajdonság nem érvényes az Uniqe szörnyekre, és ált. ezek a fire+cold-osok. Na de erre is van megoldás, hiszen a dexteritire amúgy is sokat rakok (viszonylag) a Chance the Block miatt. Így nagyon tuti, hogy 40% eséllyel beblokkol, pl. egy 60%-os pajzsal (Shael+Eth Elit csontpajzsba.) Erre jön még a Fagy Pajzs, jól megnövelt defense, így már közelharcot is túléli. Manára a Villám Gömb miatt így is tök feleselges túl sokat rakni, Life meg nem nagyon növekszik egy idő után, arra is kár elpazarolni. Strengt-re meg a Hellen, Uniqe tárgyakhoz, pl. Halequine Chako, meg elegendő 50-65p.
Na. Ezt már régóta kiakartam írni magamból.Vagy csak lehet, hogy nagyon fáradt vagyok.
Azért szívesen várom a jó tippeket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged