Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

veterán

High resolution patch-ről tud valaki valamit? Mintha ilyet ígértek volna 1.13-hoz. Lesz valaha hivatalos támogatás Bnethez? Single player-ben már nem hivatalos úton megoldották, választható, akár 2560xakármi felbontás is:
    [link] [link]

Ja, meg egy hasznos hot-key listát tud valaki mutatni? Mint pl. chanell menu-ben music kikapcsolása ctrl-m (nagyon rég voltam Bneten, és mire rájöttem hogy hogy kapcsolom menüben ki a zenét...mert játékban hiába vettem le a music-ot), meg a whist....stb, add friend, ilyenek, minden. Bnet-es meg ingame parancsok is. thx

• Jazz

veterán

válasz Barados #4960 üzenetére

- Patch 1.13
    —————————————————————————————————————

Főbb bugok
    - Egy dupe bug javítása.
    - Video fejlesztések Intel Mac gépekre OS 10.5 és afölötti oprendszereken. Kisebb bugok
    - Über Mephisto mostantól csak Über Baal és Über Diablo halála után kezd el szolgákat idézni (ezelőtt Über Baal halála után kezdte)
    - A játék mostantól nem állítgajta le a a háttérzenét ablakváltás után.
    - Ablak módban mostantól senkinél sem minimalizálódik ha a D2 ablakon kívül kattintunk.
    - Ablak módban mostantól mindenkinél középre kerül a D2 megnyitásakor.

Speciális változások/fejlesztések:
    - Skillek újraelosztása
    - Ritka rúnák drop rate-jének emelése
    - Ablakos mód skálázhatóság. A játék ablaka mostantól maximalizálható a legnagyobb 4:3-as felbontásra.
    - Néhány ritka tárgy narancssárga színt kapott, pl. Rúnák és az Über Tristram-hoz szükséges tárgyak.
    - Az arany maximális tárolási értéke mostantól nem szintfüggő, egy végleges értéket kapott.
    - Nightmare/Hell szinten a WilloWisp champion/unique szörnyek sebzése nagy mértékben csökkentve lett.
    - Mostantól követelmény nélkül készíthetünk hardcore karaktert.
    - A tűzsebzéssel rendelkező szörnyek robbanás sebzései csökkentve lettek.
    - Az Oblivion Knight-ok Iron Maiden átka törölve lett.
    - Bekapcsolható a HP és Mana mutató gömbökre az értékek kijelzése a gömbök alsó területére kattintva.
    - Két Act 5 mercenary név hozzáadva (Klar és Tryneus).
    - Single Player játéknál az 'Enter' gombot lenyomva mostantól automatikusan Hell szinten kreál játékot, ha az már elérhető.
    - Új játék kreálásánál minden nehézségi szint kapott egy gyorsbillentyűt: Normal 'R', Nightmare 'N', Hell 'H'.
    - Az 'Enter Chat' gomb a battle.net-en mostantól az 'Enter' billentyűvel is elérhető.
    - A windows rendszergombok hozzáadva a játék ablakához (Min., Max., Bezár)
    - Új parancs elérhető: '-nofixaspect', ami engedélyezi a felhasználónak, hogy ablak módban maximalizálva az ablakot ne 4:3 arányhoz húzza ki a képet.
    - Leírás hozzáadva a '-sndbkg' parancshoz, ami engedélyezi a háttérzenét.
    -Leírás hozzáadva a '-nosound', '-window' és '-windowed' parancsokhoz.

Átdolgozott Skill balance a karakterekre:
    Amazon
    - Immolation Arrow - Megnövelt rádiusz az Explosion (33%-al) és Immoltaion effektnek (50%).
    - Immolation Arrow - Explosion effekt sebzése 20%-al növelve.
    - Immolation Arrow - Megnövelt hatás idő 33%-al.

Assassin
    - Shadow Master - Megnövelt resistance tartomány per skillpont 5-80-ról 5-90-re.

Barbár
    - Whirlwind - Csökkentett mana költség 50%-al.
    - Masteries - Critical strike esély megváltoztatva 0-25-ről 0-35-re.

Paladin
    - Blessed Hammer - Többé nem szünteti meg az undeadek és démonok resistance-ait.

Druida
    - Werebear - A sebzés-bónusz 15%-al növelve minden skillszinten.
    - Werebear - Megnövelt HP 25%-al és armor 1%-al per skillpont.
    - Shockwave - A Maul skillből mostantól 5% sebzést kap per skillpont.

Nekromanta
    - Blood Golem - Nincs több életmegosztás (mostantól nem veszít a játékos életet, amikor a Blood Golem-et sebzik).
    - Corpse Explosion - Megnövelt alapsebzés 60%-100%-ról 70%-120%-ra a tetemek életéből.
    - Poison Nova - Megnövelt alapsebzés 15%-al.

Sorceress
    - Firewall - 1% sebzést kap per skillpont az Inferno-tól és Blaze-től, továbbá 4%-ot a Warmth-tól per skillpont.
    - Blaze - 2% sebzést kap per skillpont a Firewall-tól és 4%-ot a Warmth-tól per skillpont.
    - Hydra - Megnövelt alapsebzés 15%-al per skillpont.
    - Hydra - Megnövelt alapsebesség a Hydra lövedékeire.
    - Hydra - Csökkentett cooldown 25%-al.
    - Lightning Mastery - Csökkentett effekt 15%-al.

Forrás:
    * diablo3.hu [link]
    * diablo.incgamers.com
    * Battle.net

• Jazz

veterán

hi

1.13 patch-el nem kellett volna jönni valami hivatalos high resolution módosításnak? ilyen hírek keringtek..

• Jazz

veterán

válasz mcsabee #3176 üzenetére

Na most a szabadfordítást én is vágom:) csak hogy van itt egy két bibi (ezért is dobtam fel a témát) :

Egyszer:
    - ~8K Att ratingel ütöttem x monstert. Egész jól lehet hallani mikor talál a karakter és mikor nem. Szóval Ignor target def-el és anélkül ugyan úgy kb. 50%-al ütött be. Most akkor ez hogy van?
    - Kipróbáltam sarkítva is. Erős monstereket, nagyon gyenge Att Rat-ingel, Semmivel se talált hatékonyabban, ilyen fegyverrel és anélkül. Ugyan úgy kb. 100 ütésből 1 ha bement. Persze ott a CTB de akkor is. az meg ugye mint tudjuk 75% max. De 100ból egy nem teszi ki a maradék 25-öt

- Crescen Moon: lower target light res: Channelen azt írták nagyokosok hogy csak adott pillanatban hat, ergo a mikor üt bérenc és ennyi. Még ha pont akkor lősz lightningal amikor ő üt, akkor sincs hatással (neked).

Na most ezek után mennyi az annyi, én már nem tudom :)

• Jazz

veterán

válasz Goog #3141 üzenetére

Én is szeretem a kihívást:)

Zeal-Pala 1.12 :D
    Tanácsot szívesen fogadok. Amire eddig rájöttem: Ignore target def nem azt jelenti hogy minde ütés talál :B ....hogy mit jelent azt nem tudom (?)
    - Így egy választásom volt, hatalmas Attac Rating. Most 14K körül járok Astreon's Iron Ward fegyóval. 20K ha a bérenc palám Blessed Aim-es.
    - De akkor mi ez az Ignore Target def? És a "-30% target defense" pontosan mit jelentenek?

Crescent Moon (rúnaszó Shael Um Tir Polearm-ba) : Target -35% Lightning resistance
    - Ez is pontosan mit jelent? Csak a bérencre érvényes abban a pillanatban amikor éppen megüti?
    - Vagy van egy célpont amit éppen üt, annak addig -35% lightning resistance, azaz ha közben ezt a monstert lövöm Light Sorc-al, ennyivel hatékonyabb? Így az immunitást is leveszi?

Na. Dio mesterek szólaljatok!:)

thx

• Jazz

veterán

válasz Goog #3131 üzenetére

Előfordul. Majd meggyógyul. Meg biztos lesz részed Realm bann-ban is, az is meggyógyul.:) (hibás bnet, temporarly bann, leggyakrabban mert túl gyorsan/gyakran léptél ki be, connectolált game-be, etc.....)

• Jazz

veterán

Hali!

Battle net alól hogy lehet kimenteni a karaktereket hogy single-ben is meglehessen nyitni? Volt egy ilyen progi de már nem találom, meg neten se.

thx

• Jazz

veterán

Másoknak is alacsonyabb a színmélység mint az itt bemutatott képeken látható?
    http://us.blizzard.com/shared/blizz-com/images/diablo2exp

Nekem igen (és nem azért mert TFT és teljes képernyő. Ha lerakom ablakba akkor sem ilyen szép).
    Főleg a Mana-Life gömb sötét-világos átmenetnél érdemes nézni, ott jól látható.

Nem tudom hogy ez a Direct 3D miatt van e. Lehet kéne valami Glide Wrapper emulátor
    vagy
    Valami más megoldás hogy a Video-Test-nél lehessen Glide-ot is választani. Azzal lesz ilyen szép asszem.

Erről ki mit tud? Támogatás, letöltendő file, bármilyen megoldás.....thx!

• Jazz

veterán

válasz Ras #1731 üzenetére

Akkor viragosan: Ha az eredti Cd-det iso-ba be, 4.akarhanyas damon tools, securrom, es mar mehet is 1.11-el. Igy nem karcolodik ossze az eredeti Cd-d, mert vinyorol fut. Es crack sem kell:)

• Jazz

veterán

Clone Diablo-ról eddig még nem nagyon esett szó, pedig talána az a végső ''megszerzendő cucc''.:)
    Szóval, azon kívül ami www.kara.n1.hu honlapján van leírva, szóval akkor is van rá esélyünk találkozni vele, ha csak több órán át vagyunk egy játékban (hellen)?-->hátha abban az időtartamban dobják azon a szerveren a játékosok a Merchantoknak a 75-125 soj-t (Stone of Jordan) ?

[Szerkesztve]

• Jazz

veterán

válasz Integra #296 üzenetére

Én régi Sorci fun vagyok. Viszont nem vagyok híve a ''csak pl.cold-ra rakok, oszt a Cold immune, vagy Cold+fire immune....-t majd legyakják a többiek'' karakternek. Az elég elkeserítő, ha nem tud megállni a lábán a kari egymaga, az olyan csökevény.:) Nekem Hóvihar+Meteor van, +Fire,Cold Mastery. Teleporton, meg Fast Reg Manan, Fagy pajzs 1-1-1p. Villámgömb szerintem használhatatlan, mivel arra nem érvényesek a resistek, így Hell-en már az 500-as manát egy tűzpofonnal lefújják, amíg neked meg sem ártana.
    Az a szívás a Hóviharban, hogy az álló monsztikat nem nagyon találja el, csak ha mozognak, de akkor nagyon. Illetve a fal mellet, sarokban is használhatatlan, nem úgy mint meteor, viszont az nagyon lassan jön.:)
    Én is akartam Lightningot, de 1.10-ig használhatatlan. +16skill-em volt, és Hell-en egy átlagos szörnyre kb.10-et kellet csapnia, mire megsült.:( Ezt Level 99-el egy editorban próbáltam Single-ben.
    Frozen Orb+Hidra jó lenne, csak keveset sebeznek.
    Még így is tehetelen vagyok a Fire+Cold immun szörnyekre, ezeket vagy a Bérencre bízom, vagy pedig, (és ez a legjobb szerintem), beszerzek egy nagy fizikal sebzésű, gyors, de ignore the target defense fegyvert. Ámbár a ''figyelmenkívül hagyja a célpont védelmét'' magic tulajdonság nem érvényes az Uniqe szörnyekre, és ált. ezek a fire+cold-osok. Na de erre is van megoldás, hiszen a dexteritire amúgy is sokat rakok (viszonylag) a Chance the Block miatt. Így nagyon tuti, hogy 40% eséllyel beblokkol, pl. egy 60%-os pajzsal (Shael+Eth Elit csontpajzsba.:) ) Erre jön még a Fagy Pajzs, jól megnövelt defense, így már közelharcot is túléli. Manára a Villám Gömb miatt így is tök feleselges túl sokat rakni, Life meg nem nagyon növekszik egy idő után, arra is kár elpazarolni. Strengt-re meg a Hellen, Uniqe tárgyakhoz, pl. Halequine Chako, meg elegendő 50-65p.
    Na. Ezt már régóta kiakartam írni magamból.:) Vagy csak lehet, hogy nagyon fáradt vagyok.:)) Azért szívesen várom a jó tippeket.:DDD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés