Hirdetés
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diegho
nagyúr
a single barbárommal, ha lenne kedvem tovább játszani akkor végigvinném hell-en is de nagyon unalmas. 0 hp ital ivás, hiába van rajtam ad még akkor is annyit visszakapok, hogy esélytelen, most diablo előtt van a karakter, mefi players 8-ban 0hp ital volt (nightmare), hell-en meg adok neki egy nagyapucit és bele hp lopást, hogy még többet lopjon vissza a mégnagyobb ütésből. fizikai sebzés immunitás sem hat meg, már találkoztam ilyennel (mivel berserker ad magic damage-et a concentrate-re), minion sem érdekel, ha túl erősnek vélem úgyis elküldöm őket futkorászni amíg a fődöggel végzek. Szerintem simán megoldható mondjuk players 5-ben egyedül a barbárral hell-en, ketten pedig players 8 vígan, csak paladin legyen mellette.
lehet inkább indítok is egy barbit, igaz 30-40 szint között rémálom vele játszani, de megéri a szenvedést (amíg nincs valami ütős kétkezes, addig reménytelen szegény)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest